- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.881
Selam arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ben de. 2.bebek için uğraşıyorum 6 aydır. İnşallah bu ay olur. 12Aralık regl günüm. Bakalım ne olacak? Adetime 5 gün kala kan tahlilinde çıkar mı, ne diyorsunuz?
selam kızlar nasılsınız ben yarın doguma gıdıyorum cok heyecanlıyım ve endıselıyım burda cok guzel paylasımlarımız oldu sabırla hamıle kalmayı bekledık uzulduk sevındık herkez hakını helal etsin :gitme: allah ızın verırse fırsat da bulursam dogumdan sonra tekrar gorusuruz herkeze tum bebek ısteyen arkadaslara doguma gıderken dua edıcem allah oan kabul edermıs tum duaları allahım herkeze hayırlı evlatlar versın optm herkezıı
wannacım ben yokken bebeısın gelmıs tebrık ederım kızına kavustun Allah saglıklıa buyutmek nasıp etsın optum canım gorusuruz....
selam kızlar nasılsınız ben yarın doguma gıdıyorum cok heyecanlıyım ve endıselıyım burda cok guzel paylasımlarımız oldu sabırla hamıle kalmayı bekledık uzulduk sevındık herkez hakını helal etsin :gitme: allah ızın verırse fırsat da bulursam dogumdan sonra tekrar gorusuruz herkeze tum bebek ısteyen arkadaslara doguma gıderken dua edıcem allah oan kabul edermıs tum duaları allahım herkeze hayırlı evlatlar versın optm herkezıı
kızlar bende bir yıl beklememnin sonunda nihayet bebeğime kavuştum.hamileyimm .allahıma şükürler olsun.artık bu ay ümidimi kesmiştim ve hiç beklemiyordumki bu ay oldu.allah sağlıkla tamamına erdirir inş.dua edin benim için kızlar.bide hamile olma ihtimalim yok diye domuz gribi aşısı yaptırdım umaarım bebeğime bişe olmaz..
ilk önce tüplerim tıkalıydı sonra eşimde varankosel ameliyatıoldu sonra mevla nasipetti oğlum oldu işte öyle bir macera benimki geçen ayda enyakın arkadaşımla beraber tedavi görüyorduk onun hamile olduğunu duydum adeta ykıldım sevinmedim değil onunadına ama insan bi tuaf oluyor işte
kızlar bende bir yıl beklememnin sonunda nihayet bebeğime kavuştum.hamileyimm .allahıma şükürler olsun.artık bu ay ümidimi kesmiştim ve hiç beklemiyordumki bu ay oldu.allah sağlıkla tamamına erdirir inş.dua edin benim için kızlar.bide hamile olma ihtimalim yok diye domuz gribi aşısı yaptırdım umaarım bebeğime bişe olmaz..
selam kızlar nasılsınız ben yarın doguma gıdıyorum cok heyecanlıyım ve endıselıyım burda cok guzel paylasımlarımız oldu sabırla hamıle kalmayı bekledık uzulduk sevındık herkez hakını helal etsin :gitme: allah ızın verırse fırsat da bulursam dogumdan sonra tekrar gorusuruz herkeze tum bebek ısteyen arkadaslara doguma gıderken dua edıcem allah oan kabul edermıs tum duaları allahım herkeze hayırlı evlatlar versın optm herkezıı[/QUO hayatım Allah yardımcın olsun saglıkla dogurup kucagına almak opup koklamak nasıp etsın canım
hayırlı dogumlar innşallah sagsalim bebegini kucagına alırsın rabbim bize nasip etsin bugün eşimle kararverdik eger buayda olmasa aşılama yaptırıcagız yarın doktorla konuşmaya gidiyorum bakalım ne diycek doktora kalmış olsaydı coktan yapmıştı aşılamayı ama eşim kabul etmiyordu bügün kabul etti fikrini degiştirmeden başlayayım diyorum 7yıl dile kolay
kızlar ben dogurmadımsabahtan hastaneye gıttık 7de 1saat orda bekledık dr aradık sekreterı cıktı dr beyın kardesı vefat etmış bugun gelmıcek dedıler ufff oyaskı kendımı hazırlamıstım moralımız bozuk eve donduk yarın yada buyuk ıhtımal carsamba olucak
kızlar ben dogurmadımsabahtan hastaneye gıttık 7de 1saat orda bekledık dr aradık sekreterı cıktı dr beyın kardesı vefat etmış bugun gelmıcek dedıler ufff oyaskı kendımı hazırlamıstım moralımız bozuk eve donduk yarın yada buyuk ıhtımal carsamba olucak
burdayım ben, valla sitenin azizliği kaç gündür giremedik ki doğru düzgün, benim bu ay bebiş yerine kist olmuş kızlar hem de 3 cm duphastone başladım bakalım ne olacak umarım bir an önce adet olurum da yeniden bebiş çalışmalarına başlayabilirim,
ne guzel tebrık ederım Allah hayırlı etsın canım bızede dua et :Saruboceq:
İNŞALLAH BİRŞEY OLMAZ İÇİNİ FERAH TUT DARISI BİZİM BAŞIMIZA
:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?