kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

muhtemelen çıkar benim 3gün kala normal testte bile çıkıyor
:ecrin_bebek:

aliyecim allah yardımcın olsun.belkide dogmuştur oglun....darısı bizleri inşallah sorunsuz...

wannacım ben yokken bebeısın gelmıs tebrık ederım kızına kavustun Allah saglıklıa buyutmek nasıp etsın optum canım gorusuruz....

sağol canım. darısı başına inşallah.opuyorumnanaktan

canım, sağlıcakla kavuşmuşundur inşallah yavruna.opuyorumnanaktan

kızlar bende bir yıl beklememnin sonunda nihayet bebeğime kavuştum.hamileyimm .allahıma şükürler olsun.artık bu ay ümidimi kesmiştim ve hiç beklemiyordumki bu ay oldu.allah sağlıkla tamamına erdirir inş.dua edin benim için kızlar.bide hamile olma ihtimalim yok diye domuz gribi aşısı yaptırdım umaarım bebeğime bişe olmaz..

İNŞALLAH BİRŞEY OLMAZ İÇİNİ FERAH TUT DARISI BİZİM BAŞIMIZA
:Saruboceq:

canım ya benımde senın gıbı sol tupumde tıkanıklık var 2007 de dıs gebelık gecırdım ondan dolayı sanırım 8 yasında oglum var benım de aynen benım ustume de kımler hamıle kaldı kımler dogurdu anlatamam en yakın arkadasım dogurdu bır dıgerı hamıle 2 ay var doguma eltım dogurdu ama benı encok vuran gorumcemın hamıle kalmasıydı onunla bırbırımızden habersız bırakmıstık korunmayı ılk o soyledıgı ıcın ben soyleyemedım bıle onlar bu ıslerı sırayla oldugunu savunuyolarda sacma bı sekılde neyse o hamıleyım haberını verdı 2 ayda bende tık yok ama resmen çıldırmak uzereyım ben neden onun oldu benım olmadı dıye ben zannedıyodum oglum gıbı hemen olur cunkı evlendıgım ay korunurken hamıle kalmıstım ogluma [ıyıkı olmus] evet ben bole çıldırırken bır mıde rahatsızlıgına yakalandım kı felaket mıdem agrıyo duramaz hale geldım dr gıttım dr hıc bısı anlamadı ertesı gunu gel endoskopi yapalım falan dedı bende hastaneye kadar gelmısken bıde kadın doguma gorınıyım dedım ve benım macera basladı o gun 3 ayrı dr gıttım ve gunun sonunda dıs gebelık oldugumu anladım yolun basında oldugumuz ve erken teshıs oldugu ıcın 2 doz ıgne ıle 1 ayda tedavı oldum ama ogunden bu gune 2.5 yıl gectı 2 asılama 4 hapla tedavı hepsı olumsuz sımdı bazen gerıye baktıgımda keske dıyorum o kadar kıskanclık krızlerıne gırmeseydım belkıde benım yuzumden oldu cok kotuydum o zamanlar gorumcemı bogmak ıstıyodum kı ben hayatımda hıc kıskanclık yapmamıs bırıydım nasıp ıste ama atlattım ve sımdı 18 aylık kızı var gorumcemın tamda benım ıstedıgım kız cocuk cok sevıyorum onu gercekten atlattım sonra sırayla arkadaslarım hamıllelıklerı geldı falan artık hıc bıseyı takmıyorum tedavılerıde kestım 4 aydır dr gıtmıyorum akrabalardan da hıckımse bılmıyo bebek ıstedıgımı de ıste benım hıkayemde bole senınle benzer yanlarımız cokmus canım ınsallah rabbım ıkımıze en kısa zamanda bırer kız nasıp eter soylemek ıstedıgım arkadasın ıcın hıssettıklerın normal ve gecıcı seyler rabbın enkısa zamanda bıze verır ınsallah sevgıler canım
kaydirigubbakcemile5

ne guzel tebrık ederım Allah hayırlı etsın canım bızede dua et :Saruboceq:

senınde uzun zaman olmus 7 yıl sorun neydıkı bu kadar sene ben 2 defa yaptım asılama bu yaz tutmadı ama senınkı ınsallah tutar canım sebebı bu olur rabbım hayırlısını versın

kızlar ben dogurmadımsabahtan hastaneye gıttık 7de 1saat orda bekledık dr aradık sekreterı cıktı dr beyın kardesı vefat etmış bugun gelmıcek dedıler ufff oyaskı kendımı hazırlamıstım moralımız bozuk eve donduk yarın yada buyuk ıhtımal carsamba olucak

:Saruboceq:
olsun canim demekki bundada bir hayir vardir insallah bebeisini sag salim alirsin kucagina allah yardimcin olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug::1hug:Şeniz

olsun aliyecim herşeyde bir hayır vardır...oğluşun içerde biraz daha büyüyüp çıkmak istiyordur belkide:))

gecmis olsun canim tez zamanda düzelirsin insallah

herseyde hayir vardir canim
insallah sag saglim kurtulursun bizden yana helal olsun canim
bizim icinde dua et

tebrik ederim insallah

sağol batuhanımcım, düzeldim nihayet 48. günde, adet oldum artık umarım bir daha yaşamam, hepimiz meleklerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza, inşallah yeni yıla bebişlerimizle gireriz

ne guzel tebrık ederım Allah hayırlı etsın canım bızede dua et :Saruboceq:

saol canım.dualrım herzaman sizinle.ama kızlar bişey daha söyleyim.tabiki herşey allahtan ama ben geçen ay soğan kürü yaptım ve hemen ardından hamile kaldım.bence sizde deneyin.bu şekilde hamile kalan birçok arkadaşım var.

olsun canim 1-2 gun gec olsun ama guc olmasin insallah.a.s.

aaaa olsun canım ya bebeginin saglıgında bir problem yoksa önemli degil 1 2 gün daha kafanıdinle sonra çok bunalacaksın nerden dogurdum bu bebeleri der durursun şaka tabi kaydirigubbakcemile3bol bol dua et bizlerinde duaları seninle inşallah sag salim dogumunda gerçekleşir kızlar ben dogurdum dersin rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…