- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.901
sağol batuhanımcım, düzeldim nihayet 48. günde, adet oldum artık umarım bir daha yaşamam, hepimiz meleklerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza, inşallah yeni yıla bebişlerimizle gireriz
Merhaba arkadaşlar ben de topiği takip ediyorum listede adım var, 15 Aralık tarihini bekliyorum bu ay ilk defa ovülasyn testi ve preseed kullandım. Olumlu sonuç alırsam detayları sizinle de paylaşmak isterim. Umarım bebeklerimize çok geçmeden kavuşuruz.
wannacım sen napıyosun nazl hanımla çok tatlıdır şimdi o geçen bi arkadaş dogum yaptı ona bebek görmeye gittim valla içime sokasım geldi çok özlemişim ya bebk istegim daha çok depreşti rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah ilk önce tabi hiç ocugu olmayanlara versin daha sonra bizlere nasip etsin
Merhaba arkadaşlar ben de topiği takip ediyorum listede adım var, 15 Aralık tarihini bekliyorum bu ay ilk defa ovülasyn testi ve preseed kullandım. Olumlu sonuç alırsam detayları sizinle de paylaşmak isterim. Umarım bebeklerimize çok geçmeden kavuşuruz.
canim, dogal olarak gunumuz gecemize karismis bir sekilde yasamaya calisiyoruz. kizimiz hizla bize, bizde kizimiza alisiyoruz. ne olursa olsun sonuc cok guzel, herseye degiyor. Rabbim sizlerede en kisa zamanda tekrar nasip etsin insallah.opuyorumnanaktan
Şeniza.sslm arkadaşlar uzun zaman oldu uğramayalı benimde kızıma kavuşmaya 10 gün var yada yok bekliyoruz bakalım ama çok kötü bel ve bacak agrısı çekiyorum hele o geceler bitmek bilmiyo ama az kaldı gececek ....
canim, dogal olarak gunumuz gecemize karismis bir sekilde yasamaya calisiyoruz. kizimiz hizla bize, bizde kizimiza alisiyoruz. ne olursa olsun sonuc cok guzel, herseye degiyor. Rabbim sizlerede en kisa zamanda tekrar nasip etsin insallah.opuyorumnanaktan
merhaba kızlar epeydir uğryamadım nasılsınız varmı taze hamişlerimiz...bizde kızımla 2,5 aylık olduk bile zaman ne kadar çabuk geçiyo..şu topiği sanki dün açmışım gibi...aradan 2 yıl geçti nerdeyse..inşallah hepiniz daha fazla beklemeden meleklerinize kavuşursunuz...
Arkadaşlar, Rabezeah liste yapıyordu ben de listede 15 Aralık demiştim. Bugün kan testi yaptırdım 233, hamileyim darısı başınıza.
Kuru kuru hamileyim deyip çıkmak istemedim . Ben 7 aydır deniyorduk 7. denemede hamile olduğumu öğrendim, 2 ay önce de kimyasal gebelik yaşamıştım. Vajinal kuruluğum vardı, vajina kuru olunca spermler 30 dk içinde ölüyor, o nedenle pre-seed diye sperm dostu bir lubricant'ı ve ovülasyon testini bir arada denedim her ikisini de ilk defa kullandım ve sonuç olumlu oldu.
preeseed.com.tr dan bilgilere ulaşabilir siniz ? gözatmanızda fayda var, işine yarayanlar olabilir.
Hepinizin de bir an önce ikinci bebeklerinizi kucağa almanız dileğimle..sevgiler.
canim gözün aydin allah tamamina erdirsin insallah:teytey::teytey::1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?