- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.941
kızlaaarrrrr hihoyyythihoyyytŞenizŞeniz uzun bir aradan sonra döndüm aranıza.opuyorumnanaktan.listeyle pek ilgilenemedim..kusura bakmayın hakkını helal edin.:kedi:Şeniz.ama umutlar tükenmedi..hadiii bırakmıyoruz kendimizi:içelim:yasakkelime:dance:..Rabbim izin verirse 2010 senesi hepimize uğurlu gelecek ben buna inanıyorum..kaydirigubbakcemile5:hooray:hepimiz ikinci bebeklerimizi kucağımıza alacaz inşallah:Saruboceq::Saruboceq:...birbirimiz için dualarımızı eksik etmeyelim oldu mu canlarııımmm.ŞenizŞeniz..listede ismi olmayan,tarihini yanlış yazdığım arkadaşlar varsa bana bildirin lütfen..a.s:1rolleyes:hepinizi öpüyorum canlarıııımmm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz:enbuyukkk:..
ebrucum benimkiler biraz erken geldi malesef ocak 10 yaz ama pek umutlu degilim artık umut falan kalmadı ölesine takılıyorum artık benkendimi alıştırdım tek çocuklu olarak kalacam beklemekten bıktım artık
merhaba gözünüz aydin bende tam 5 yildir ikinci icin ugrasiyorum önce kan pihtil.... vardi simdi pco var bunlarin yüzünden tam 5 tane bebegimi kaybettim hayirlisi rabbimden isteyen herkese versin rabbim en kisa zamanda sizinde bebeginiz size saglikla gelsin ins..selam kızlar. uzun zamandır giremedim. netim yeni bağlandı. benide hamişler bölümüne taşıyabilirsiniz:)) denemeleremizin 3.ayında çok şükür başardık. belki ilk aydan bile olabilirdi ama ben emzirme döneminden huy edinmişim heralde. sanki banyo kaçacak gibi koştura koştura banyoya gittiğim için heralde olmamış. bu ay yattım sabaha kadar yaradı. şuan 5+5 hamileyim çok şükür darısı tüm isteyenlerin başana inş. Rabbim tez zamanda sizleride kurtarsın bu sıkıntıdan... amiiin...
selam kızlar. uzun zamandır giremedim. netim yeni bağlandı. benide hamişler bölümüne taşıyabilirsiniz:)) denemeleremizin 3.ayında çok şükür başardık. belki ilk aydan bile olabilirdi ama ben emzirme döneminden huy edinmişim heralde. sanki banyo kaçacak gibi koştura koştura banyoya gittiğim için heralde olmamış. bu ay yattım sabaha kadar yaradı. şuan 5+5 hamileyim çok şükür darısı tüm isteyenlerin başana inş. Rabbim tez zamanda sizleride kurtarsın bu sıkıntıdan... amiiin...
canım beniiimm...Tebrik ederimŞenizŞenizŞenizRabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... amiiiiinnnnn...hamişler listesine ekledim seni ŞenizŞenizopuyorumnanaktan:ecrin_bebek:darısı bizlerin başına inşallah...amiiiiinnnn:Saruboceq::Saruboceq:
kizlar selam benim dokuz günüm gecti simdi test yaptim negatif neden böyle oluyor bilmiyorum heralde stresten hormonlar iyice karistikafamçokkarıştıhayirlisi bekliycem artik
canım 9 günde az bi zaman değil ama dediğin gibi stresten yada beklediğin için olmayabilir. ama 1 test dahamı yapsan acaba bozuk filanda çıkma ihtimali olabilir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?