kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım listede ismim var ama tarihim yok güzelim istersen bi zahmet ekleyiver bir ara pek emin değilim geçen ayki sorundan dolayı ama sen 3 ocak yaz bakalım hayırlısıyla...

kızlar hepinize günaydın....
fazla girilmyo .biliyorum ...bi bakayım dedim.benide az kaldı artık.5 haftam kaldı.valla şimdiden iki çocuk korkusu saldı beni.nasıl baş edecegim diye.benim kız daha üç yüşında hala dibimden ayrılmaz.kardeşi şimdiden kıskanıyo.evde ikisiyle nasıl baş edecegim diyorum.allah yardımcım olur elbet.neyse sizler nasılsınız...

ebrucum benimkiler biraz erken geldi malesef ocak 10 yaz ama pek umutlu degilim artık umut falan kalmadı ölesine takılıyorum artık benkendimi alıştırdım tek çocuklu olarak kalacam beklemekten bıktım artık

aynen bende senin gibi düşünüyorum bazı maddi sıkıntılardan dolayı tedavide olamıyorum canım iyce sıkılıyor bazen aalahım bubir cezamı diyorum 13 yıldır aynı şeyler amayinede allah başka dert vermesin ne senin kaçyıldır olmuyor benim ikinci 5yıl sonra oldu karnımda öldü 1yıldır tekrar hamile kalamıyorum:sinifsinif:

Selam arkadaşlar benimde iki günüm kaldı ama hiç agrım falan yok. 2 günde bir kontrole çagırıyor doktorum yarın yine gidecem inşallah dogurur gelirim CADIARZUdualarınız benimle olsun..

selam kızlar. uzun zamandır giremedim. netim yeni bağlandı. benide hamişler bölümüne taşıyabilirsiniz:)) denemeleremizin 3.ayında çok şükür başardık. belki ilk aydan bile olabilirdi ama ben emzirme döneminden huy edinmişim heralde. sanki banyo kaçacak gibi koştura koştura banyoya gittiğim için heralde olmamış. bu ay yattım sabaha kadar yaradı. şuan 5+5 hamileyim çok şükür darısı tüm isteyenlerin başana inş. Rabbim tez zamanda sizleride kurtarsın bu sıkıntıdan... amiiin...

selam kızlar
adetıme ıkı gun var ıdrar testı yaptım negatıf cıktı galıba bu ayda geçti keyfım kaçtı bıldıgınız gııbı degıll.bu ay ıyı calısmıstık.ovulasyon testı,keçıboynuzu,corek otu karısımı,klomen yapmadıgımız kalmadı...ovulasyondan uc gun once uc gun sonra ve o gunde calıstık...adetten sonra ıkı gunde bır ılıskıde oldu.ben bu ay kesın olcak gıbı beklıyordum ama olmadı ustune bırde kıllandım asırı derecede klomenden herhalde... adetımı beklıcem sonra da rahım fılmı cekılcek..

merhaba gözünüz aydin bende tam 5 yildir ikinci icin ugrasiyorum önce kan pihtil.... vardi simdi pco var bunlarin yüzünden tam 5 tane bebegimi kaybettim hayirlisi rabbimden isteyen herkese versin rabbim en kisa zamanda sizinde bebeginiz size saglikla gelsin ins..

UMUTLA BEKLEYENLER LİSTESİ

( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)

karamuk04.....................................6 Aralık
Sadie............................................. 12 Aralık
Naaz.............................................. .13 Aralık
zeyn77............................................ 19 Aralık
zenan............................................. ...22 Aralık
bennnn............................................ .26 Aralık
ekimm............................................. .2 Ocak
hatunsultan....................................... 3 Ocak
cerot............................................. ....5 Ocak
aysima04.......................................... 5 Ocak
Raebzeh........................................... .8 Ocak
secemce.........................................10 Ocak
aleyna34.......................................... ..???
semra066.......................................... .???
yusufum........................................... ..???

-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyim

( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)

umutlu22
hatice alpaslan
ekim
gülücük
nur_ada
deniz_7
esterya
çikolata86
xnazox
tuğbamurat
pelin003
f.b.t.l
filizim
rouge
laralara
sudet

GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

( Allahım bu listedeki Hamilelerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına almalarını nasip eyle...amiiiinnn..)

@kardelen@
waterss
baklava
labaysegul
nursena
azize1
tatlişoğlum
ozmos
Sevil_83
can_parcam
drissimo
batuhanım
zeynebimsilam
30 gülay
Aselim
aysu1
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye...canım benim, Rabbim oğluşuna sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler,hayırlı gelecekler nasip etsin...amiiiinn...
nazlı
krispi
funda72.....fundacımın da oğluşu olmuş..aramıza hoşgeldin yiğidim.Rabbim yavruna sağlıklı sıhhatli,hayırlı ömür,hayırlı gelecekler nasip etsin..amiiinn...
pirpira
birsu
beratefe
wannababy.....bir kızımız daha dünyaya gözlerini açtı,annesinin her daim arkadaşı aramıza hoşgeldin cimcimee..wannacım Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin..amiiinn..
ggezgin
interhat
zynp.zeynep..... Berramız da annesinin şefkat dolu kucağınada hayırlısıyla..Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler versin ..amiinn..
handefe..... ikinci oğluşu kucağunda annesinin...Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin canım..amiiinn..
sampuan
başak35 .....Burçinimiz doğdu annesinin mutluluğu ikiye katlandı..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

esrako.... Ecemizde doğdu maşallah cimcimeye.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
sakaleynmaster.... maşallah bebeğimize Yusuf Emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım

:hulya::hulya:UMUTLA BEKLEYENLER LıSTESı:Saruboceq::Saruboceq:
( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)

karamuk04.....................................6 Aralık
Sadie............................................. 12 Aralık
Naaz.............................................. .13 Aralık
zeyn77............................................ 19 Aralık
zenan............................................. ...22 Aralık
bennnn............................................ .26 Aralık
ekimm............................................. .2 Ocak
hatunsultan....................................... 3 Ocak
cerot............................................. ....5 Ocak
aysima04.......................................... 5 Ocak
Raebzeh........................................... .8 Ocak
secemce.........................................10 Ocak
nur_ada...........................................23 Ocak
aleyna34.......................................... ..???
semra066.......................................... .???
yusufum........................................... ..???

:uhm::sm_confused:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn
( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)

umutlu22
hatice alpaslan
ekim
gülücük
deniz_7
esterya
çikolata86
xnazox
tuğbamurat
pelin003
f.b.t.l
filizim
rouge
laralara
sudet

a.s.alkisalkisalkisGÜZEL HAMıŞLERıMıZalkisalkisalkisa.s.

( Allahım bu listedeki Hamilelerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına almalarını nasip eyle...amiiiinnn..)

@kardelen@alkisalkisalkis
waterssalkisalkisalkis
baklavaalkisalkisalkis
labaysegulalkisalkisalkis
nursena
azize1
tatlişoğlum
ozmos
Sevil_83
can_parcam
drissimo
batuhanım
zeynebimsilam
30 gülay
Aselim
aysu1
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye...canım benim, Rabbim oğluşuna sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler,hayırlı gelecekler nasip etsin...amiiiinn...
nazlı
krispi
funda72.....fundacımın da oğluşu olmuş..aramıza hoşgeldin yiğidim.Rabbim yavruna sağlıklı sıhhatli,hayırlı ömür,hayırlı gelecekler nasip etsin..amiiinn...
pirpira
birsu
beratefe
wannababy.....bir kızımız daha dünyaya gözlerini açtı,annesinin her daim arkadaşı aramıza hoşgeldin cimcimee..wannacım Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin..amiiinn..
ggezgin
interhat
zynp.zeynep..... Berramız da annesinin şefkat dolu kucağınada hayırlısıyla..Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler versin ..amiinn..
handefe..... ikinci oğluşu kucağunda annesinin...Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin canım..amiiinn..
sampuan
başak35 .....Burçinimiz doğdu annesinin mutluluğu ikiye katlandı..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

esrako.... Ecemizde doğdu maşallah cimcimeye.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
sakaleynmaster.... maşallah bebeğimize Yusuf Emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım

Son düzenleme:

canım beniiimm...Tebrik ederimŞenizŞenizŞenizRabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... amiiiiinnnnn...hamişler listesine ekledim seni ŞenizŞenizopuyorumnanaktan:ecrin_bebek:darısı bizlerin başına inşallah...amiiiiinnnn:Saruboceq::Saruboceq:

kizlar selam benim dokuz günüm gecti simdi test yaptim negatif neden böyle oluyor bilmiyorum heralde stresten hormonlar iyice karistikafamçokkarıştıhayirlisi bekliycem artik

sağol canım. rabbim en yakın zamanda sizlerinde yüzünü güldürsün.

valla anladımki bu işin ilki, ikincisi olmuyormuş. olmayınca kendimi çok kötü hissttim. bu ayda olmasaydı kesin bunalıma girmiştim ben son zamanlar olmucak gibi hissettiğimde eşimle dalaşıp durdum acayip stresliydim. çok şükür nasip etti yüce Yaradan bana bu duyguyu birkez daha. ikincisiymiş üçüncüsüymüş farketmez kim dünya meyvesini tatmak istiyorsa herkeze nasip etsin yüce Rabbim inş.:Saruboceq:

kizlar selam benim dokuz günüm gecti simdi test yaptim negatif neden böyle oluyor bilmiyorum heralde stresten hormonlar iyice karistikafamçokkarıştıhayirlisi bekliycem artik

canım 9 günde az bi zaman değil ama dediğin gibi stresten yada beklediğin için olmayabilir. ama 1 test dahamı yapsan acaba bozuk filanda çıkma ihtimali olabilir heralde

canım 9 günde az bi zaman değil ama dediğin gibi stresten yada beklediğin için olmayabilir. ama 1 test dahamı yapsan acaba bozuk filanda çıkma ihtimali olabilir heralde

canim hamileligin hayirli olsun benimde artik alistim genelde bir iki gün gecikirdi bu sefer uzun oldu testte dogrudur cünkü hicbir belirtim yok beklemekten baska care yok:sm_confused:

hayırlı akşamlar arkadaşlar ben bu ay çok umutluydum ama olmadı 24 aralıkta maalesef kırmızlarla buluştuk (( benim önümüzdeki ay 23 ü günüm inşallah olmam :) raebzeh benim tarihimi de ekler misin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…