kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

yeni yılınız kutlu olsun bol bebişli yıllar
kardelen tebrik edrim beni bu listeye ilk sen eklemiştin inşallah ugurlu gelir beşinden gelirim
yeni tarihim 23 ocak

raebzeh arkadaşım listeye benim ismimin karşısına ? koymuşsun haklısında çoktandır giremiyodum çünkü çok rahatsızdım sürekli serum falan takıldım hasta yatıyodum çünkü hamileyim 2 aylık oldu inşallah bebeğimi sağ salim kucağıma alırım ve RABBİM isteyen tüm arkadaşlarımada nasip etsinnn

gülesercim gözün aydın olsun canım ..allahım isteyen dileyen herkeslere bu mutluluğu tattırsın...yeni hamişlerimizide tebrik ederim..inşallah sorunsuz bir şeklide kucakklarına almak nasip olur...

arkadaslar benim adetim 1 ocakti..bugun adet olmadim ama benim adetim bazen bir kac gun oynayabiliyor..testi nezaman yapsam??? buarada bu ay benim ilk denememdi ve 1 haftadir idrar enfeksiyonuyum yeni evliyim

yeni yılınız kutlu olsun bol bebişli yıllar
kardelen tebrik edrim beni bu listeye ilk sen eklemiştin inşallah ugurlu gelir beşinden gelirim
yeni tarihim 23 ocak
sağol canım inş dediğin gibi uğurlu gelirim sanada en yakın zamanda hamile kalırsın inş.
arkadaslar benim adetim 1 ocakti..bugun adet olmadim ama benim adetim bazen bir kac gun oynayabiliyor..testi nezaman yapsam??? buarada bu ay benim ilk denememdi ve 1 haftadir idrar enfeksiyonuyum yeni evliyim
canım eğer hamileysen testi yaparsan belli olur şuan. inş hamilesindir:)

gülserenciğim maaşallah bebeğin çok tatlı. Allah sağlıklı sıhatlı uzun ömürler versin. hayırlı evlat olsun inş:))a.s. Allah bizlerede 2. evlatlarımızı biran önce kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:

ebrucum bende bir ocakta hastalandim bu ay tam onüc günüm gecikti o yüzden birdahaki ay nezaman gelir bilmiyorum sen bana bir soru isareti yap istersen:uhm:

allah tamamini erdirsin canim
sag saglim kucagina alirsin insallah

ay yerim ben onu tebrik ederim allah annali babali büyütsün insallah

Selam arkadaşlar nihayet zor günler bitti 28 aralık pazartesi günü kızım Ecrinimi dünyaya getirdim. darısı bekleyenlerin
başına allahım olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin.

bebeginiz cok güzel masallah allah saglikla büyütmeyi nasip etsin uzun uzun ömürler versin ins darisi tüm isteyenlerin basina

güleser canım tebrik ederim..uzun bir aradan sonra şöyle size bir göz atayım dedim..ve güzel kızını gördüm..Allah bağışlasın...çok güzel bir bebek ...maşallah...

wannababy canım sende doğum yapmışsın sanırım...senide tebrik ederim..Allah bağışlasın canım...

Aliye de doğum yapmış..Allah analı babalı büyütsün....

.darısı başıma inşallah...

umarım listede ki herkes hamişler listesine taşınır....

Son düzenleme:
--------------------------------------------------------------------------------

YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMıN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş

güleser canım daha dün hatırlıyorum bu topicte hamile kalmak için verdiğin çabayı ne güzel o çabanın karşılığını almışsın gözün aydın allah analı babalı büyütsün sizlere bağışlasın inşallah darısı bizlerin ve diğer arkadaşlarımın başına...

merhaba kıslar,

bebişleri gelenleri canı gönülden tebrik ederim.

Kıslar benim 2. meleğim henüz gelemedi,artık kzıım da ben de çok üzülmeye başladık benim gibi 18 -19 ay bekleyip de hala bebeğini göremeyen var mı ? geçmişi okumayı gözüm almadı, onun için kıssadan hisse soruyum dedim.
Ne olur allahım bize de sağlıklı bir bebekk....kaydirigubbakcemile5 hatta ikiz olsun da acısını çıkaralaım,

canım bende tam 23 ay bekledim 23 ayın sonunda bebeğime kavuştum şimdide gün sayıyorum inşallah şubatın sonunda ikinci oğlumu rabbim nasip ederse alıcam kucağıma sanada tavsiyem pes etme devam rabbim inşallah göndedrir meleğini...

canım ben 5yıl uğraştım 2. için oldu 3aylıkken karnımda öldü şimdi 1yıldır hamile kalamıyorum inşallah hepimize salıklı bebekler nasip eder yüce allahım
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…