- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.961
Selam arkadaşlar nihayet zor günler bitti 28 aralık pazartesi günü kızımEcrinimi dünyaya getirdim. darısı bekleyenlerin
başına allahım olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin.
sağol canım inş dediğin gibi uğurlu gelirim sanada en yakın zamanda hamile kalırsın inş.yeni yılınız kutlu olsun bol bebişli yıllar
kardelen tebrik edrim beni bu listeye ilk sen eklemiştin inşallah ugurlu gelir beşinden gelirim
yeni tarihim 23 ocak
canım eğer hamileysen testi yaparsan belli olur şuan. inş hamilesindir:)arkadaslar benim adetim 1 ocakti..bugun adet olmadim ama benim adetim bazen bir kac gun oynayabiliyor..testi nezaman yapsam??? buarada bu ay benim ilk denememdi ve 1 haftadir idrar enfeksiyonuyumyeni evliyim
Selam arkadaşlar nihayet zor günler bitti 28 aralık pazartesi günü kızımEcrinimi dünyaya getirdim. darısı bekleyenlerin
http://g.imageshack.us/img260/img0294as.jpg/1/
raebzeh arkadaşım listeye benim ismimin karşısına ? koymuşsun haklısında çoktandır giremiyodum çünkü çok rahatsızdım sürekli serum falan takıldım hasta yatıyodum çünkü hamileyim 2 aylık oldu inşallah bebeğimi sağ salim kucağıma alırım ve RABBİM isteyen tüm arkadaşlarımada nasip etsinnn
http://g.imageshack.us/img260/img0294as.jpg/1/
merhaba kıslar,
bebişleri gelenleri canı gönülden tebrik ederim.
Kıslar benim 2. meleğim henüz gelemedi,artık kzıım da ben de çok üzülmeye başladık benim gibi 18 -19 ay bekleyip de hala bebeğini göremeyen var mı ? geçmişi okumayı gözüm almadı, onun için kıssadan hisse soruyum dedim.
Ne olur allahım bize de sağlıklı bir bebekk....kaydirigubbakcemile5 hatta ikiz olsun da acısını çıkaralaım,
merhaba kıslar,
bebişleri gelenleri canı gönülden tebrik ederim.
Kıslar benim 2. meleğim henüz gelemedi,artık kzıım da ben de çok üzülmeye başladık benim gibi 18 -19 ay bekleyip de hala bebeğini göremeyen var mı ? geçmişi okumayı gözüm almadı, onun için kıssadan hisse soruyum dedim.
Ne olur allahım bize de sağlıklı bir bebekk....kaydirigubbakcemile5 hatta ikiz olsun da acısını çıkaralaım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?