- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.981
guleser masallah allah analı babalı buyutsun kızını
selkıe cok sagol canım darısı herkezin basına allahım kazasız kurtarsın senıde
zelişcim nasıl gıdıyor ıyımısın sende kazasız kurtarsın saglıkla kucagına al opuyorumnanaktan
ay bende oglusumun resmını koyayım gorun bır teyzelerı yaramaz oglumu:)
merhaba kıslar,
bebişleri gelenleri canı gönülden tebrik ederim.
Kıslar benim 2. meleğim henüz gelemedi,artık kzıım da ben de çok üzülmeye başladık benim gibi 18 -19 ay bekleyip de hala bebeğini göremeyen var mı ? geçmişi okumayı gözüm almadı, onun için kıssadan hisse soruyum dedim.
Ne olur allahım bize de sağlıklı bir bebekk....kaydirigubbakcemile5 hatta ikiz olsun da acısını çıkaralaım,
aliyecim canım allah sizlere bağışlasın çok tatlı maşallah rabbim nazarlardan korusun bende gün sayıyorum nasipse şubatın sonu inşallah oğlumu kucağıma alıocam...
kızlar yarın adet günüm inşallah olmamm kızımaa kardeş istiyorumm dua edin noluuur :Saruboceq:
zeliş beraber doğum yapacağız sanırım..benimde dr şubat sonu dedi..hayırlısı olsun..birlikte veririz belki güzel haberi...
canım öyle görünüyo benim doktorumda sezeryan olacağı için şubat sonu alırız dedi heyecan dorukta hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah...
merhaba kıslar,
Kıslar benim 2. meleğim henüz gelemedi,artık kzıım da ben de çok üzülmeye başladık benim gibi 18 -19 ay bekleyip de hala bebeğini göremeyen var mı ? geçmişi okumayı gözüm almadı, onun için kıssadan hisse soruyum dedim.
Ne olur allahım bize de sağlıklı bir bebekk....kaydirigubbakcemile5 hatta ikiz olsun da acısını çıkaralaım,
selkicim zeliscim hosgeldiniz coktandir görünmüyorsunuz rabbim insallah bebeklerinizi sag salim kucaginiza almayi nasip etsin kendinize cok iyi bakin opuyorumnanaktan
kızlar banada dua edin neolur buay olmassa rahim filimi çekilecek çok sıkntıdayım kafayı yiyicem
merhaba kıslar,
canım öyle görünüyo benim doktorumda sezeryan olacağı için şubat sonu alırız dedi heyecan dorukta hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah...
sorma bende çok heyecanlıyım...20 şubat 2 mart arası dedi dr bakalım hayırlısı...sanki zaman çok yavaş geçmeye başladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?