kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

guleser masallah allah analı babalı buyutsun kızını
selkıe cok sagol canım darısı herkezin basına allahım kazasız kurtarsın senıde
zelişcim nasıl gıdıyor ıyımısın sende kazasız kurtarsın saglıkla kucagına al opuyorumnanaktan
ay bende oglusumun resmını koyayım gorun bır teyzelerı yaramaz oglumu:)

allah bağışlasın çok tatlı allahım darısı bana ve isteyenlere hayırlısıyla doğurmak nasip etsin

amin canım sağol...

ay çoook tatlı yaaa.maşalllah...Allah bağışlasın..nasılda güzel uyuyor....

ilkini 6 sene ikinciyi 18 ay bekledim
tez zamanda hamile kalman dilegi ile

ay yerim ben onu
allah bagislasin pekde tatli ya

cok tesekkurederız teyzelerı sız burda masum masum uyuduguna bakmayın bır agladımı ortalıgı yıkıyor bana kok sokturyor valahı hıc uyutmuyor rabbım ısteyen herkeze versın boyle tatlı bela

aliyecim canım allah sizlere bağışlasın çok tatlı maşallah rabbim nazarlardan korusun bende gün sayıyorum nasipse şubatın sonu inşallah oğlumu kucağıma alıocam...

zeliş beraber doğum yapacağız sanırım..benimde dr şubat sonu dedi..hayırlısı olsun..birlikte veririz belki güzel haberi...

zeliş beraber doğum yapacağız sanırım..benimde dr şubat sonu dedi..hayırlısı olsun..birlikte veririz belki güzel haberi...

canım öyle görünüyo benim doktorumda sezeryan olacağı için şubat sonu alırız dedi heyecan dorukta hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah...

selkicim zeliscim hosgeldiniz coktandir görünmüyorsunuz rabbim insallah bebeklerinizi sag salim kucaginiza almayi nasip etsin kendinize cok iyi bakin opuyorumnanaktan

ah canim onun acisini en iyi ben bilirim ay olarak hesaplarsam bayagi uzun olucak ben sene olarak yazayim 12senedir bekliyorum ikinci yavrumu rabbim insallah hepinizede banada en kisa zamanda bu duyguyu tekrar yasatsin hayirlisiyla:Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

selkicim zeliscim hosgeldiniz coktandir görünmüyorsunuz rabbim insallah bebeklerinizi sag salim kucaginiza almayi nasip etsin kendinize cok iyi bakin opuyorumnanaktan

canım hoşbulduk... ben arada uğruyordum ama kimseyi göremiyordum..sağol inşallah sağlıkla alırız bebekleri..darısı başına inşallah kısa zamanda...!!!!opuyorumnanaktan sende kendine çoook iyi bak....

kızlarrr öncelikle herkese güzeel bir sene diliyorum en hayırlısınından ve bebişlisindenn:) eskisi kadar sık giremiyorum kk ya ama inanın hepinizi de tek tek takip ediyorum her girdiğimde..ben dinazor olmaya devam bu arada..yine kırmızıları gördüm valla 18 ay olmak üzere. vardır bunda da bir hayır diyorum artık..tüp bebek için hala gel git yaşıyoruz eşimle..bakalım, nasip & kısmet artık...

denizciim merhaba, tam üzerine bastın çek ayağını demek istiyorum:) ben de tam 18 ayı doldurdum ve ikinci bebek hala "cee" demedi bana..bu topiğin dinazorlarındanım:) dr hiçbir sorun yok diyor aslında ama reglim yeni düzene girdi diyebilirim..ilk kızımda da doğurmak istedikten 3 sene sonra doğurmuştum..hatta kanamalı bir gebeleik yaşayıp, kahrolmuştum her ay..hayırlısı diyorum o yüzden canım inan..geç olsun güç olmasın..yaş gidiyor öte yandan ama 30 u geçtikten sonra 2 sene serbest ilişki bekliyormuş dr lar, öyle söyledi dr um. ya da direk tüp bebek dedi bu yaştan sonra hormon yüklenmemek için..

bende ikiz istiyorum canım valla.Allah 2010 da isteyen herkese versin ikizlerini diyelim o zaman..sevgilerimle...

aliye canım bebişin çok tatlı..Allah bağışlasın bahtı güzel olsun inşallah...

canım öyle görünüyo benim doktorumda sezeryan olacağı için şubat sonu alırız dedi heyecan dorukta hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah...

zelişim canım ne kalmış şunun şurasında, geliyor meleğinn. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..dua ediyorum hepinize..

sorma bende çok heyecanlıyım...20 şubat 2 mart arası dedi dr bakalım hayırlısı...sanki zaman çok yavaş geçmeye başladı...

sekie canım sana da sağlıkla kollarına almayı nasip etsin Rabbim bebişini..

güleserciiim, bebişin olmuş.Allah analı babalı büyütsün canım..bahtı güzel olsun inşallah..nasıl tatlı maaşallah..

zeynepciiim senin kız da baya bi abla oldu dimi şaka maka..çok şeker gülmüş maaşallah..Allah bağışlasın canım tekrar..

ÖPTÜM HEPİNİZİ SEVGİYLEEolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…