- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #9.001
kızlar nasılsınız.hiç girilmiyo siteye.bizdi iyiz artık gün sayıyıoruz 25. günümüz kaldı.
bende pek giremiyorum zaten siteye.herkesi öpüyorum.
bıkmak usanmak pes etmek yok kızlar..tamammı cerotçum..melekleriniz elbet bir gün gelecek..hep dua edin...allahım inşallah tez zamanda sizlerde nasip edecek...
canim kendine iyi bak insallah bebegini sag salim alirsin kucaginaopuyorumnanaktan
canım korkum filimden değil bu benim 3. rahim filimim olacak tekrar hastane ortamında olmaktan sıkılıyorum umarım gerek kalmazinşallah bu ay olur canım ama niye bu kadar canını sıkıyosun rahim filmimi seni korkutuyor okadar abartıldıgı gibi degil bende cektirdim
canım korkum filimden değil bu benim 3. rahim filimim olacak tekrar hastane ortamında olmaktan sıkılıyorum umarım gerek kalmaz
ceroşuuummm ŞenizŞenizcanım beniiimmm..pes etmek yok yasakkelimelmaz:eskilerden kalanlarız biz ben inanıyorum ki sıra bizlere geldi Rabbimin izniyle..a.syerimsenibendemek ki listenin sonundaymış ismimiz..artık sıra bizim tamam mı canımolumunekankayizsmile..bende seni ve genç kızını çok öptüm canım..Şenizopuyorumnanaktan.
aliyeeeemmm,gülesercim ŞenizŞenizmaşallah ne tatlı kuzularınız.:asigimpuyorumnanaktan..aaayyy şöyle baktımda küçük bebek sevmeyi özlemişiz.boshayallersmileboshayallersmile.kızım bile seviyo resimlerden..Rabbim yavrularınıza hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin inşallah amiiiinnn..:Saruboceq::Saruboceq:..
zelişiimmm,selkieem,papatyamŞenizŞenizŞeniz,kızlar hadiii sıra sizde...sizlerden hayırlı haberler bekliyoruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:..Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sizlere..:Saruboceq:.resimleri bekliyoruz ondan sonrada..olumunekankayizsmile:CüvCüv::ecrin_bebek::asigim:
hepinizi öptüm canlarıımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞenizŞenizŞeniz...
slm kızlar baya uzun zamandır buraya yazmıyordum bende ikinci için uğraşanlardandım 3 ay önce tüplerimin yapışık olduğunu öğrenmiştim bu ay tüp bebek yaptırdık allah kimsenin kuçağını boş bırakmasın her istiyene nasip eylesin buğün pozitifi gördüm darısı başınıza
inşallah gerek kalmaz hamile haberini verirsin bize niye 3.rahim filmi cekme geregigi duyuyorlarki ben birdefa cektirdim doktorumu degiştirsemde aynı filmi gösteriyorumbenim 7yıl oldu ikici olmuyor buay aşılamaya başlıycaktık ama olmadı eşim iş icin türkiyeye gidiyor. herşeyde bir hayır var.
raebzeh selam canım, yoksun ama görünce okursun,
ben dün adet oldum, yeni tarihim 2 şubat
kızlar gelmeyecek herhalde benim ikinci meleğim ya, çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?