kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kizlar iyi pazarlar bugün benim dogumgünüm 33üme girdim kizimi kucagima aldigimda 20yasindaydim nasilda zaman gecmis insallah ikinci bebegim en kisa zamanda hayirlisiyla gelir insallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:

dogum günün kutlu olsun bende marta girecem 33ce bende oglumu kucagıma aldıgımda 20 yaşındaydım oglum okula başlasın ikinciyi yaparım diyordum oglum orta okula başladı daha benim ikinci bebek gelecek.

slm kızlar bu topiğe ilk girişim bende ikinciyi istiyorum.5 ay önce boş gebelik yaşadım.Bu ay 3. denememiz inşallah gelir 2. yavrum :ecrin_bebek:

dogum günün kutlu olsun insallah bu ay alirsin güzel haberi

slm kızlar bu topiğe ilk girişim bende ikinciyi istiyorum.5 ay önce boş gebelik yaşadım.Bu ay 3. denememiz inşallah gelir 2. yavrum :ecrin_bebek:

bende dün klomene başladım inşallah bu ay gelir 2.yavrumm:Saruboceq:

bol sanslar sizede insallah en yakin zamanda güzel haberler verirsiniz

batuhanım teşekkür ederim raebzeh eklemişsin beni listeye canım gördüm inşallah tüm istEyEnler E bebiş verir RABBıM

ebrucum saol canım benım allah sanada versin pek gıremıyorum tam oturuyorum benımkı aglıyor oyle acık kalıyor net bakamıyorum herkezı optm

arkadaşlar ben de dün doktora gittim sol kasığımda ağrı vardı diye. doktor da bana rahim filmi çekilmem gerektiğini söyledi. ama ben korkuyorum niyetim yok inş bu ay hamile kalmışımdır da ağrı ondan kaynaklanıyordur. rahim filmi ile ilgili olan topiği okuyunca biraz tedirgin oldum ağrı çok oluyor diyen olmuş bir de bende çift rahim var bundan dolayı çok acı çekersem diye korkuyorum. içinizde rahim filmi çektiren var mı?

nur adacım ben rahim filmi çektirdim o kadar basit geldiki bana anlatamam yani..adet ağrısından öteye geçen bir ağrı hiç olmadı..kendini kasama..allah yardımcın olsun umarım sonuçalrın iyi çıkar...

insallah canim hamilesindirde onun agrsidir
film konusunda malesef bisey diyemiyecemopuyorumnanaktan

canım o topikte arakdaşlar yazmışlar yeni digital aletlerde çok fazla acı olmuyormuş ama ben çift rahimli olduğum için acaba acır mı diye korkuyorum bir de inş rahmin çift olması ile ilgili bir sıkıntı değildir bu ağrılar.

canım rahim filiminden korkmana hiç gerek yok yanlız yeni yöntemlerle çekilirsen hiç acı çekmezsin ama istersen narkozla da çekile bilirsin ben 2kez çekildim şimdi ikinci bebek istiyorum tekrar filim istiyor doktorum ve çekilicem tekrar bence hemen çekil için rahat etsin belki tüplerin filan tıkana bilir oyüzden korkma çekil yerimseniben

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım..benim 18 aylık bir kızım var..bu ay korunmayı bıraktım bir bebiş daha istiyorum..ilk gebeliğim 5 ay sonra olmuştu bilmiyorum bu defa kaç ay bekleyeceğim..neyse sağlıklı olsunda ne zaman olursa olsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…