- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #9.021
kizlar iyi pazarlar bugün benim dogumgünüm 33üme girdim kizimi kucagima aldigimda 20yasindaydim nasilda zaman gecmis insallah ikinci bebegim en kisa zamanda hayirlisiyla gelir insallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:
kizlar iyi pazarlar bugün benim dogumgünüm 33üme girdim kizimi kucagima aldigimda 20yasindaydim nasilda zaman gecmis insallah ikinci bebegim en kisa zamanda hayirlisiyla gelir insallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:
slm kızlar bu topiğe ilk girişim bende ikinciyi istiyorum.5 ay önce boş gebelik yaşadım.Bu ay 3. denememiz inşallah gelir 2. yavrum :ecrin_bebek:
bende dün klomene başladım inşallah bu ay gelir 2.yavrumm:Saruboceq:
ya gerçekten haber bekliyoruz kızlar benimde azkaldı inşallah bu ayolur:CüvCüv:gamyoncuiremsuvalla bi kere yazan bidaha gelmiyo ya
habersiz kaliyom burda hadin kizlar canlanin yaaaaaaaaa:umursamaz:
ceroşuuummm ŞenizŞenizcanım beniiimmm..pes etmek yok yasakkelimelmaz:eskilerden kalanlarız biz ben inanıyorum ki sıra bizlere geldi Rabbimin izniyle..a.syerimsenibendemek ki listenin sonundaymış ismimiz..artık sıra bizim tamam mı canımolumunekankayizsmile..bende seni ve genç kızını çok öptüm canım..Şenizopuyorumnanaktan.
aliyeeeemmm,gülesercim ŞenizŞenizmaşallah ne tatlı kuzularınız.:asigimpuyorumnanaktan..aaayyy şöyle baktımda küçük bebek sevmeyi özlemişiz.boshayallersmileboshayallersmile.kızım bile seviyo resimlerden..Rabbim yavrularınıza hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin inşallah amiiiinnn..:Saruboceq::Saruboceq:..
zelişiimmm,selkieem,papatyamŞenizŞenizŞeniz,kızlar hadiii sıra sizde...sizlerden hayırlı haberler bekliyoruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:..Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sizlere..:Saruboceq:.resimleri bekliyoruz ondan sonrada..olumunekankayizsmile:CüvCüv::ecrin_bebek::asigim:
hepinizi öptüm canlarıımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞenizŞenizŞeniz...
arkadaşlar ben de dün doktora gittim sol kasığımda ağrı vardı diye. doktor da bana rahim filmi çekilmem gerektiğini söyledi. ama ben korkuyorum niyetim yok inş bu ay hamile kalmışımdır da ağrı ondan kaynaklanıyordur. rahim filmi ile ilgili olan topiği okuyunca biraz tedirgin oldum ağrı çok oluyor diyen olmuş bir de bende çift rahim var bundan dolayı çok acı çekersem diye korkuyorum. içinizde rahim filmi çektiren var mı?
inşallah canıminsallah canim hamilesindirde onun agrsidir
nur adacım ben rahim filmi çektirdim o kadar basit geldiki bana anlatamam yani..adet ağrısından öteye geçen bir ağrı hiç olmadı..kendini kasama..allah yardımcın olsun umarım sonuçalrın iyi çıkar...
arkadaşlar ben de dün doktora gittim sol kasığımda ağrı vardı diye. doktor da bana rahim filmi çekilmem gerektiğini söyledi. ama ben korkuyorum niyetim yok inş bu ay hamile kalmışımdır da ağrı ondan kaynaklanıyordur. rahim filmi ile ilgili olan topiği okuyunca biraz tedirgin oldum ağrı çok oluyor diyen olmuş bir de bende çift rahim var bundan dolayı çok acı çekersem diye korkuyorum. içinizde rahim filmi çektiren var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?