- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #9.081
sagol cnm allah razi olsun evet biseyin yok bidaha dene demesi kolay onlar icin o aciyi ceken biziz sonucta allah en kisa zamanda sanada 2. bebegi nasip etsin ins cnm :1hug:SEYDAM inşallah bu defa hamile kaldıgında bebegin sana sıkı sıkı tutunur. ben 7 yıldır hic hamile kalmadım 6 toktor degiştirdim hepside anlaşmış gibi hic bir problemim olmadıgını söyledi nedenini bilmemekte kötü 2yıldırda hic toktora gitmedim heşeyi oluruna bıraktım inş. hayırlı zamanda gelir bebeklerimiz
merhaba cnm daha öncede yazmistim sizlere ama cevap veren olmamisti durumumuz gercekten zor cnm bende ogluma hic problemsiz evlendikten 3 ay sonra kaldim 2.ye 2005 hamile kaldim 8 haftalikken kalbi durdu 6 ay korunduktan sonra 2006 ocak ayinda tekrar hamile kaldim bu sefer kanamayla düsürdüm korunamadim doktorumda dedi 2ay icinde tekrar kaldim nisan ayinda yine 2006 kalp atimi durdu 7 haftalikti tabi bu artik bana doktorumun güvenilir olmadigini düsündürdü ve bir yil ara verdim testler yapildi bisey cikmiyor tabi dene baska sansin yok deniliyor 2007 kasim ayinda tabi 4. bebegimide kaybettim 2 yil ara verdim baska baska doktorlar gezdim derken kan pihtilasmasi denildi ve bir umut oldu aspirin kullandim malesef böylelikle 5. melegimide kaybettim benim carem yok derken münihteki klinigine basvurdum simdi esas problem anlisildi pco (yumurtalik kisti)artik 2 ay sonra catlatma ignesiyle deniycem allahin izniyle bayabi uzattim kusura bakma cnm iste böyle allah hepimizin yardimcimiz olsun
selam kızlar.ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum.dün teste gittim biraz erken oldu ama adetime 8 gün varken ,sonuç 1.45 çıktı yani negatif.hep 0,1 çıkardı bu sefer herhalde iğneden değer yükseldi. yine yok yani
merhaba cnm yok cnm ya bende senin gibi düsünmüstüm ama bendeki problem sadece kan sekeriymis yani doktorlar öyle söylüyor igne önerecek kan pihtilasmasi yok deniliyor ben kendim bile istedim olmaz denildi simdi seker ilaci kullanyiorum ins bu sefer olur ben cnm hof tarafindan geliyorum münihe 2,bucuk saat uzakliktayim keske münihte olsaydim her ay bazen 2 haftada bir gitmek zorunda kaliyorum sagol cnm ilgin icin tesekkür ederim ins sende cok beklemeden kalirsin hamile .....:1hug:canim merhaba sana aspirin yetersiz geliyordur sen kesin hamile kalinca hergün heparin ignesi yapman lazim o sekilde insallah bebegin gelisir bendede cok arastirma yapildi hic birsey bulunamadi rabbim nezaman nasip ederse ozaman olur insallah ayrica bende münihte oturuyorum belkide birbirimize yakinizdir:lepi:görüsürüz insallahkaydirigubbakcemile5
sagol cnm allah razi olsun evet biseyin yok bidaha dene demesi kolay onlar icin o aciyi ceken biziz sonucta allah en kisa zamanda sanada 2. bebegi nasip etsin ins cnm :1hug:
merhaba cnm daha öncede yazmistim sizlere ama cevap veren olmamisti durumumuz gercekten zor cnm bende ogluma hic problemsiz evlendikten 3 ay sonra kaldim 2.ye 2005 hamile kaldim 8 haftalikken kalbi durdu 6 ay korunduktan sonra 2006 ocak ayinda tekrar hamile kaldim bu sefer kanamayla düsürdüm korunamadim doktorumda dedi 2ay icinde tekrar kaldim nisan ayinda yine 2006 kalp atimi durdu 7 haftalikti tabi bu artik bana doktorumun güvenilir olmadigini düsündürdü ve bir yil ara verdim testler yapildi bisey cikmiyor tabi dene baska sansin yok deniliyor 2007 kasim ayinda tabi 4. bebegimide kaybettim 2 yil ara verdim baska baska doktorlar gezdim derken kan pihtilasmasi denildi ve bir umut oldu aspirin kullandim malesef böylelikle 5. melegimide kaybettim benim carem yok derken münihteki klinigine basvurdum simdi esas problem anlisildi pco (yumurtalik kisti)artik 2 ay sonra catlatma ignesiyle deniycem allahin izniyle bayabi uzattim kusura bakma cnm iste böyle allah hepimizin yardimcimiz olsun
merhaba cnm yok cnm ya bende senin gibi düsünmüstüm ama bendeki problem sadece kan sekeriymis yani doktorlar öyle söylüyor igne önerecek kan pihtilasmasi yok deniliyor ben kendim bile istedim olmaz denildi simdi seker ilaci kullanyiorum ins bu sefer olur ben cnm hof tarafindan geliyorum münihe 2,bucuk saat uzakliktayim keske münihte olsaydim her ay bazen 2 haftada bir gitmek zorunda kaliyorum sagol cnm ilgin icin tesekkür ederim ins sende cok beklemeden kalirsin hamile .....:1hug:
silemem canım kusura bakma olumunekankayizsmilesen ben ceroş ve zeyn 77 kaldık eskilerden boshayallersmileinşallah sıra bizlere geldi..bende senin gibi artık bıraktım düşünmüycem bebiş falan diyorum ama yapamıyorum..çünkü bilinçaltımıza işlemiş iyice bu fikirakannehirama biraz daha sabredelim canıım beniimmm..yaza kadar olmazsa bende bırakıcam o zaman bende çıkıcam listeden kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
canım tebrik ederim çok sevindimopuyorumnanaktanŞenizrabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin..amiiiiinnn:Saruboceq::Saruboceq:bizleri dualarında eksik etme canım beniiimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktantekrar tebrik ederim...a.s.a.s.
allah razi olsun bitanem allahimda senin dilegini yerine getirir ins enkisa zamandacanım Allah sabır versin ...yazdıklarını okudum ve hep dua ediceğim senin için..Allah hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar versin..
evet cnm baska baska acilar yasayinca cocuk cocuk diye tutturmanin ne oldugunu gösteriyor hayat bize allahima bende hep sükür ederimki bana oglumu vermis rabbimin hediyesi bize evlatarimiz allahim hic cocugu olmayanlarada annelik duygusunu taddirsin bizim yavrularimizida evlatsiz birakmasin benim cevremdede var kac senedir cocuk özlemi cekenler bunlardan bitanesinin ise 12 yil sonra tüp bebekle oldu cocuklari allahim beterinden korusun insevet canım o acıyı ceken biziz ama yinede halimize şükretmeliyiz birtanede olsa evladımız var bu 4 yıl bana cok şeyler öğretti benim daha önceki işyerim cok stresli ve agır oldugu icin işi bıraktım belkide cocugum stresten olmuyor diye 8 ay evde oturdum ama daha cok kafaya takmaya başladım her ay adet oldugumda aglama krizlerine girerdim durduk yere eşime catardım eşimde sen biraz daha evde oturursan kafayı yersin dedi. bende başka yerde tekrar işe başladım öyle bir yerde işe başladımki önceleri şansızlık olarak görürdüm iş yerinde benden başka 3 kişinde cocugu olmuyordu birinin 17yıl birinin 14yıl birininde 1yıl benimde ozaman 3yıl olmuştu.ne duyarsak onu yapıp iciyorduk.bir gün hep beraber elimizde bıcak poşet tarlalara bögürlen kökü toplamaya gittik o günü hic unutmuyorum kendi halimize güler olmuştuk arkadaşlarım başlarına geliceklerden habersiz cocuk icin mücadela veriyorlardı. 17 yıl covcugu olmayan arkadaşımızın kocası vefat etti. yalnız kaldı 14 yıl cocugu olmayan arkadaşımın kocasıda iş icin türkiyeye gidiyorum dedi orda başkasıyla evlendi haberi işyerindeyken aldı o feryadını duyucaktın anlatamam sadece 1yıldır cocugu olmayan muradına erdi cok şükür 4yılın sonunda şimdi 20 günlük bebegi.bu 4yıl bana şükretmeyi ve sabrı ögretti.
ins bitanem yavrularimizada saglikli ömürler versin insrabbim insallah hepimizin gönlüne göre verir bizlerde en kisa zamanda yavrularimiza kavusuruz:Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?