- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #9.101
cnm merhaba verdigin linke baktim bende taavvufla ugrastigim icin sözler cok anlamli geldi ve korkuttu beni acikcasi :Saruboceq:Arkadaşlar, Çocuk sahibi olmak .:.: www.dinimizislam.com :.:. buraya bakmanızı tavsiye ederim.Aşağıya oğru yapışılacak sebepler bildiriliyor.Bir de tekrarlayan ve sebebi bulunamayan düşüklere karşı ne yapılacağı...
evet cnm kaliyorum 7. veya 8. haftada kalp atimlari duruyor zaten gelismemiste oluyorlar sen tüp denedinmi cnm ?allahim büyük mucizesini tez zamanda gösterir ins kizinda problem yoktu galiba degilmi cnm?amin canim insallah sen hamile kalabiliyorsun sanirsam ama devam etmiyor heralde ben hamile kalamiyorum bende yumurta tembelligi var esimde sperm azligi aslinda dogal yoldan kalmam zor tibben doktorlar öyle söylüyor ama tabiki herseyi rabbim bilir
evet cnm benimde hergün yaptigim belli dualarim var dedigim gibi tasavvufla ilgili oradanda alinti yapilmis cok hosuma gitti oku cnm rahatlamamiz , stres yapmamiz bile bi nevvi ilac bebklerimizi gelecek ins enkisa zamanda allahim büyük...........o linki bende okudum cok hosuma gitti hatta ordaki istigfari yazdim okuycam hergün insallah
slm cnm evet hatirliyorum seni cnm olsun rabbim birdaha saglikli hamilelik verir ins adetinde gecikmemis ben 40 gün sonra olmustum kürtajdan sonraslm arkadaşlarr...bende 4hafta önce kürtaj oldum ve ilk adetim geldi çok rahatladım.
şubat ayınıda atlatsam kısmetse...dr.2ay zaman verdi.
ahh cnm kusura bakma arkadas link vermisya orayi okuyordum iyi sayilirim biraz grip var iste ugrasiyorum sen neler yapiyorsun nasilsin cnm ?
slm cnm evet hatirliyorum seni cnm olsun rabbim birdaha saglikli hamilelik verir ins adetinde gecikmemis ben 40 gün sonra olmustum kürtajdan sonra
ahh bitanem güzel yüregine saglik benim zaten var cnm 24 eylüldeki düsügümden yani 5.den sonra hep boynumda takili ondan sonra daha denemedim zaten allahim dualarini ,dualarimizi kabul etsin cok memnun oldum bitanem tabiki ederim herzaman benim adimda aysee,,,,,,,Arkadaş,hikayeni okudum üzüldüm gerçekten kim bilir ne zor günler geçirdin.Allah-ü teala hayırlı sabırlar versin kolaylık ihsan etsin..Düşük yapanlar topiğinde de yazmıştım..Tıbben nedeni bulunamamış düşüklerde "ümmü sıbyan duası" tecrübeyle sabitmiş ki faydalı oluyomuş..bir de onu denesen ne kaybedersin?Ben faydasını göreceğine çok inanıyorum.
ümmü sıbyan duası,22 Besmele,1 Fatiha,1 Ayetel kürsi,1 İhlas,1 Felak,1 Nas,Kalem Süresi'nin 51 ve 52.ayetlerinden oluşmaktadır.Bunları da bahsettiğim siteden bulmak mümkün..dinimizislam.com..Siteye girince sağ üst tarafa yakın yerde yeşil renkle arama motoru var oraya yazıp "ara"ya tıklayınca her türlü bilgiye ulaşılabiliyor...Fakat ayat-ı hırz da aynı şekilde bizi görünmeyen şeylerden korur hem muradına kavuşmak amacıyla da taşındığı bildirilmiştir...Bu duaları eğer biliyosan sen de yazabilirsin veya kitapçıktan kesebilirsin veya siteden çıktısını alabilirsin.Arapça yazılacak.Su geçirmeyecek şekilde naylonla,bantla sarılacak istersen deriyle de kaplanabilir.Boynunda taşıyacaksın.Bununla wc'ye girmende mahsur yok zira hiç çıkarmaman gerekiyo yani doğuma kadar.Doğumdan sonra da bebeğin taşımalı bir müddet...Fakat sen hamile kaldığını öğrenmeden taksan daha faydalı olur yani sen öğrenip tedbir alana kadar bebeğinin muhafaza olabilmesi için şimdiden bunu yapmanı şiddetle tavsiye ederim..Mühim olan sebeplere yapışmak..senin için dua edeceğim..Ben de duanı istirham ederim.Adım ilknur..Allah-ü teala kolaylıklar versin.
benim aslinda biray sonra demisti doktorum ama benim 5. düsügüm oldugu icin baska testler yapildi tabi baska bir dertte acilmis oldu rabbim dermanini versin ins simdi pko var cnm onun icin 2 ay seker ilaci kullanip hamile kalmam lazim insayy evet canmm tam 1ay sonra oldum düzenim yine bozulmadı...dr.45 gün sonrada olabilirsin demişti. şimdi şubatın 27 beklicem allahın izniyle.
sana dr.un kaç ay süre vermişti canm?
cnm 11 haftalik tamda yaklasmisken ilk 3 ayi atlatsaydin belkide olmayacakti herseyin iyisini rabbim bilir keske yasanmasa ahh ahhh bu acilar zaten bitiriyor benide kimse kaldiramiyor yerimden duydugumda gerci ben artik alistim inanirmisin git doktora kalp atisi yok kürtaj ol eve gel ben söyle oturup düsününce kendi kendime okadar aciyorumki daha 27 yasindayim ama sanki yaslandim gücüm yok :gitme:ben kizima birbucuk sene sonra hamile kaldim doktorlarin demesine göre bizim cocugumuzun olmasi mucizeydi esimin spermleri cok az oldugundan esimin doktoru ona öyle söylemis ama rabbim cok büyük ben o siralar dogal yolla hamile kaldim ve kizim oldu kizimdan sonra cok tedaviler gördüm hicbiri olumlu olmadiüc kere asilama yapildi tutmadi tedaviyi biraktigim ara hamile kaldim2007de dogal yolla sevincimi anlatamam 10senenin sonunda hersey yolunda giderken kontrole gittigimde bebegimin kalbi durmus dedi doktor 11haftalikti dünyalar basima yikildi dizlerim tutmadi orda aglamaktan bir hal oldum hemsireler geldiler sarildilar onlar bile benimle agladilar nekadar istedigi biliyorlardi
benim aslinda biray sonra demisti doktorum ama benim 5. düsügüm oldugu icin baska testler yapildi tabi baska bir dertte acilmis oldu rabbim dermanini versin ins simdi pko var cnm onun icin 2 ay seker ilaci kullanip hamile kalmam lazim ins
allah bagislasin uzun ömürler versin yavruna ins benimde 7 yasinda oglum var rabbim bagiislarsa ondan sonrakilerin kalbi durdu allahim birdaha yasatmasin hic birimize inscanm yaa çok geçmiş olsun sanada azda değil 5tane...hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım rabbim sağlıklı hayırlı evlet versin herkeze.
bu benim ilk oldu karnımda kalbi durmuş 3.ayım bitmişti.ama benim bi oğlum var 8yaşında ikinci neden oldu anlamadım yaa kısmeti yokmuş.:sinifsinif:
allah verirse hayirlisindan versin birdaha yasatmasin ins birdaha deneyecekmisin simdi tüp bebek ?ertsi gün kürtaj oldum ama ben onu kabullenemedim bütün herseyle ilgimi kestim kimselerle konusmadim evden disari cikmadim yemek yiyemedim uykum gitti bayagi zayifladim gözlerimin alti mosmor oldu herseye küstüm sonra yavas yavas kabullendim esimde cok üzgün oldugumu görünce tüp bebege karar verdik 2008temmuzda yaptirdim tabi negatif bir yikimda ondan oldu 2008agustosda benim adet gelmez normaldede düzensiz ama 16günüm gecti bir test yapayim dedim kesin yok gözüylen yaptim ama testte iki cizgiyi yanyana görünce elim ayagim titredi napicagimi sasirdim hemen doktorumu aradim gittim hersey yolundaydi ücüncü kontrole gittigimde gene bebegimin kalbi durmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?