- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #9.121
cnm 11 haftalik tamda yaklasmisken ilk 3 ayi atlatsaydin belkide olmayacakti herseyin iyisini rabbim bilir keske yasanmasa ahh ahhh bu acilar zaten bitiriyor benide kimse kaldiramiyor yerimden duydugumda gerci ben artik alistim inanirmisin git doktora kalp atisi yok kürtaj ol eve gel ben söyle oturup düsününce kendi kendime okadar aciyorumki daha 27 yasindayim ama sanki yaslandim gücüm yok :gitme:
allah verirse hayirlisindan versin birdaha yasatmasin ins birdaha deneyecekmisin simdi tüp bebek ?
azize canim sanada cok gecmis olsun insallah birdahaki sefere bebegini kucagina alirsin
:1hug:memnun oldum cnm tahmin etmistim adini bende ayse herzaman edicem dua cnm :Saruboceq:bu arada benim adimda zeynep birbirimize dua edelim insallah
allah bagislasin uzun ömürler versin yavruna ins benimde 7 yasinda oglum var rabbim bagiislarsa ondan sonrakilerin kalbi durdu allahim birdaha yasatmasin hic birimize ins
canim ben istiyorumda esim istemiyor ikna edebilirsem insallah tekrar düsünüyorum birde bayagi masrafli parada biriktirmem lazim[/QUOTEalmanyada 3 tanenin yari parasini ödüyormus devlet öylemi bana doktorum söylemisti cok masrafli olur diye allah yardimcin olsun
çok sağol arkadaşım...inşallah canm. ben çok istiyorum da eşim pek istekli değil olursa olur olmazsa olmaz diyo.
canim ben istiyorumda esim istemiyor ikna edebilirsem insallah tekrar düsünüyorum birde bayagi masrafli parada biriktirmem lazim[/QUOTEalmanyada 3 tanenin yari parasini ödüyormus devlet öylemi bana doktorum söylemisti cok masrafli olur diye allah yardimcin olsun
evet canim ben 2000euro ödedim cebimden anliycagin hepsi bosa gitti ama bir tecrübe oldu yaptirmasaydim icimde kalicakti
benimkide ama alisveristede kücük bebek kiyafetlerini gösteriyor" cok tatli baksana "diye ne yaparsin sen ?ohaoldumsmileah bu erkekler benim esimde öyle birtane varya sükret napican diyor alsanaalsanasmile
ah bu erkekler benim esimde öyle birtane varya sükret napican diyor alsanaalsanasmile
tabiki hep deneseydim keske diye aklina takilmasindansa eniyisini yapmissin para yerine gelir nasil olsa allah güc kuvvet saglik versin :1hug:evet canim ben 2000euro ödedim cebimden anliycagin hepsi bosa gitti ama bir tecrübe oldu yaptirmasaydim icimde kalicakti
benimkide öyle kardesim nezaman olacak diye kafamin etini yiyor onunlay atmak istiyorum ben ona bakarim anne oynatirim diyor ve hergün hic bikmadan birde ben hep hamile kaldim 3 e kadar hep kardes geliyor oglum dedim baktik olmadi nekadar üzüldü ondan sonrakileri söylemedim cok etkileniyordu cünkü iyikide söylememisimayyy aynen benimkide öyle diyo CADIARZU bitane daha iyiymiş...ama oğlum kardeş için sabırsızlanıyo çok istiyo.anne ben tek kalmak istemiyorum diyo herkezin kardeşi var benimde olsun diyo.boshayallersmile
ayyy aynen benimkide öyle diyo CADIARZU bitane daha iyiymiş...ama oğlum kardeş için sabırsızlanıyo çok istiyo.anne ben tek kalmak istemiyorum diyo herkezin kardeşi var benimde olsun diyo.boshayallersmile
arkadaşlar zeynep,seydam yaş kaç kızlar?
allah tez zamanda hepinize hamilelik nasip etsin tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?