kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

bu topiği ben açmıştım ..ne kadarda umutsuzdum 2. bebeğim olmıycak diye...ama allahıma şükür 19 ay bekledikten sonra geldi meleğim..şimdi 10 aylık oldu kızım...hiç pes etmeyin umutsuzluğa kapılmayın ama kafanızada çok takmayın..umarım çok yakında kavuşursunuz 2. meleklerinize...

sizler ortaya çıkana kadar herrrgün mesaj atacam
canım bende sizdenim...1 tane kızım var...9 yaşında...kardeş hasretiyle ölecek ya...onun için çok üzülüyorum...1.5 yıldır her yolu denedik ama yok olmuyo...eylülde aşılamam var...olmazsa tüp bebek düşünüyoruz...eee sen anlat birazda....hadi destek olalım birbirimize güzelim...

darısı bizlere inşallah canım yaaaa....bende 1.5 yıldır uğraşıyorum...sende 19 ay beklemişsin...bende önümüzdeki aylarda hamile olabilirim yaniii...tedavi oldunmu kendiliğindenmi hamile kaldın

duruşah....9 yaşında kızı var.........1.5 yıldır 2.için uğraşıyor........klomen ve çatlatma iğnesi ile tedavi oldu.....eylülde aşılama yapılacak

bende 2. bebek için uğraşıyorum 8.denemem bu ay....son regi 27 temmuz beklenen regi 24 ağustos....bende beklemekten çok sıkıldım...bir kızım var tam 2 yaşında..ben kzıım 1.5 yaşındayken korunmayı bıraktım ama hala olmadı..benim ilk gebeliğimde 6. denemede olmuştu..o nedenle kzım küçükken bıraktım korunmayı..ama yinede hala ortada bebek falan yok..ben aralrarında çok yaş farkı olsun istemiyorum...Allah verirse tabi..

darısı bizlere inşallah canım yaaaa....bende 1.5 yıldır uğraşıyorum...sende 19 ay beklemişsin...bende önümüzdeki aylarda hamile olabilirim yaniii...tedavi oldunmu kendiliğindenmi hamile kaldın

inşallah daha fazla beklemeden kalırsın canım...ben tedavi olarak 4 ay klomen kullandım malesef olmadı..taki kendimi başka işlere verdim hiç beklemediğim anda hamile kaldım canım..yani no stressss...

ama canım benim no stresss diyorsunda olmuyor işteee...ne yaptın başka işler derken

spora başladım canım.. hamile kaldığım ay her gün koşu bantında koştum..evde hiç oturmadım arkadaşlarımla hep gezdim..etrafımda hamile kalanları görmemezlikten geldim..yoksa kafayı tırlatacaktım..her ay ağlayarak geçiyordu adet dönemlerim..

merhaba

ben de kafayı yemek üzereyim
herşey allahdan
allahım günah yazma isyan sayma ssana şükürler olsunn die geziyorum
ama kzıım yeni bir hamile haberi alınca ağlıor ben umursamıyo gibi görüünüyorum
zeynep bişile söle nolur
2 yıl 2 ay oldu

şu an bile bağıra bağıra ağlamak istyorum
kızım duymasın die sessiz sessiz ağlıorum
allahım yardım et nolur
napçam bilemiyorum

aşılama falan denedinmi zeynep
ya benim kzıım doğal yolla oldu ve çook güzel bir hamilelik geçirdim
rabbim bu ceza ne şimdi ben anlamıyorummmm

listemizzz

deniz39 8 eylül 2010 7 yaşında kızı var (2 yıl 2 aydır bekliyorum, klomen tedavisi 3 kere oldu ve bir aşılama negatif)
duruşah.... 9 yaşında kızı var.........1.5 yıldır 2.için uğraşıyor........klomen ve çatlatma iğnesi ile tedavi oldu.....eylülde aşılama yapılacak

güzelim bu kadar kasma kendini...sen bendende kötüymüşsün yaaa...rabbimden hayırlısını iste...dün burada 19 yaşında bir genç kendisini tüfekle vurdu..hemde kafasından...ve anne onu o halde gördü...kafa tamamen parçalanmış...böyle acılar yaşatacaksa vermesin rabbim...sakın asi gelme güzelim...olacaktır...rahatla biraz

duruşah kasmıyodum zaten amao kadar hızlı geçio ki zaman en son kadınlar kulübünde 14 ay oldu 16 ay oldu diye yazmışım şimdi 26 ay olmuş ya nasıl moralim bozuldu yazarken

ben hep o şekilde dua ediyorum
allahım neden doğurdum dediidtirme sağlıklı vatana millete hayırlı evlat olsun kzıma iyi bir kardeş olsun
hepimz sağlıkla yaşayalım
ya ne ev ne villa ne yat ben hep sağlık huzur istedim rabbimden zaten. bugün adetin 2.günü kendimi çok boşlukta ve duygussal hissediyorum bugün
muhakkak sizin de böle hissettiğiniz günler olmuştue.
benim kzıımın sağlığı bozulacaksa ya da sağlıksız hayırsız evlat olacaksa hiç olmasın
ama sende 1.5 senedir uğraşıosun ne kadar daha uğraşacağımızı allah bilio .

neyse bugün gerçekten kötü hisseediyorum

yooo seni çok iyi anlıyorum...bende yeni adet oldum...1.5 yıldır her adet oluşumda oturdum ağladım bende...kızım çok dertli...yavrum benimle birlikte adet günlerimi bekliyo...hergün soruyo anne adet oldunmu diye...bende çok ağladım...ama dün bu olayı duyunca dedim allahım sen herşeyin en güzelini bilensin...nasıl biliyorsan öyle olsun...hayırlısını ver rabbim dedim...doğru daha ne kadar bekleyeceğimizide allah biliyo...bu ay benimde aşılamam var bende çok tedirginim...belki seninki gibi negatif olacak...ama hiç bişey yapamıyoruz işte...çok aciziz...kaç yaşındasın canım...benim yaşımda ilerliyo...35 şu an...

canıım beniimm..üzüme kendini diycem ama seni çok iyi anlıyorum..ama şükür etki adetlerin düzenli..benim oda düzensiz..düşünsene bu sefer 2 ay gecikti dile kolay..ama yinede şükür ediyorum..ne yapalım hayırlısı böyleymiş boshayallersmilebenimde kızım 4 yaşında ..kızım 1,5 yaşındayken bıraktım korunmayı hala yokmafoldumbenbende senin gibi boşlukta hissediyorum bazen kendimi ama sonra noluyo bana diyip kendime geliyorumhakkımızda hayırlısı olsun canım..belkide hakkımızda sadece kızlarımız var ne diyebiliriz..inan bana ne kadar kafaya takıyorsam artık saçlarım dökülüyo yakında kel olacammafoldumbenbu gidişle..sağıma soluma ağrılar giriyo bu seferde gözümün önüne kızım geliyo..hadi bana bişey olursa kızım neler çeker diye üzülüyorum bu seferde ben de yoruldum artık ama ne diyelim Rabbim ne zaman hayırlıysa o zaman versin inşallah...amiiinnn:Saruboceq::Saruboceq:bilmiyorum sana yardımcı olabildim mi ama yalnız değilsin canıım beniimmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5bende varım yanındaŞeniz

sağol canım
seni de takip ediyorum zaten güzel haberler her zaamn umut oluyo insana.
tabii ki hayırlısı düşünmüyo değilim ben de heralde diorum kızım benim ksımetim
ama sonra o kardeş istedikçe onun suçu ne tek başına diosun
yavrum benim nasıl göz yaşı döküyoo
allahım onun için daha çok istiyorum
2.çocuğu olanlara gitmek istemiyorum
falan fila rahat olamıyosun
şunu da yapamıyoruz, kardeşe karşı soğutanlar var tek çocuk isteyip de çokcukalr tek başlarına kalmayı şans görüyolar. ben çocuğuma öle yaklaşırım ama bir gün olursa
o zaman ne cevap vericem nasıl altından kalkacam onu düşünüyorum

benim yaşım da 32, 30 yaşında başladık faaliyetlere işte öle, benim ki daha adet günlerini bilmez de o da karnımı sevio sürekli mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…