- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #9.581
canım bende sizdenim...1 tane kızım var...9 yaşında...kardeş hasretiyle ölecek ya...onun için çok üzülüyorum...1.5 yıldır her yolu denedik ama yok olmuyo...eylülde aşılamam var...olmazsa tüp bebek düşünüyoruz...eee sen anlat birazda....hadi destek olalım birbirimize güzelim...sizler ortaya çıkana kadar herrrgün mesaj atacam
darısı bizlere inşallah canım yaaaa....bende 1.5 yıldır uğraşıyorum...sende 19 ay beklemişsin...bende önümüzdeki aylarda hamile olabilirim yaniii...tedavi oldunmu kendiliğindenmi hamile kaldınbu topiği ben açmıştım ..ne kadarda umutsuzdum 2. bebeğim olmıycak diye...ama allahıma şükür 19 ay bekledikten sonra geldi meleğim..şimdi 10 aylık oldu kızım...hiç pes etmeyin umutsuzluğa kapılmayın ama kafanızada çok takmayın..umarım çok yakında kavuşursunuz 2. meleklerinize...
darısı bizlere inşallah canım yaaaa....bende 1.5 yıldır uğraşıyorum...sende 19 ay beklemişsin...bende önümüzdeki aylarda hamile olabilirim yaniii...tedavi oldunmu kendiliğindenmi hamile kaldın
ama canım benim no stresss diyorsunda olmuyor işteee...ne yaptın başka işler derkeninşallah daha fazla beklemeden kalırsın canım...ben tedavi olarak 4 ay klomen kullandım malesef olmadı..taki kendimi başka işlere verdim hiç beklemediğim anda hamile kaldım canım..yani no stressss...
ama canım benim no stresss diyorsunda olmuyor işteee...ne yaptın başka işler derken
güzelim bu kadar kasma kendini...sen bendende kötüymüşsün yaaa...rabbimden hayırlısını iste...dün burada 19 yaşında bir genç kendisini tüfekle vurdu..hemde kafasından...ve anne onu o halde gördü...kafa tamamen parçalanmış...böyle acılar yaşatacaksa vermesin rabbim...sakın asi gelme güzelim...olacaktır...rahatla birazmerhaba
ben de kafayı yemek üzereyim
herşey allahdan
allahım günah yazma isyan sayma ssana şükürler olsunn die geziyorum
ama kzıım yeni bir hamile haberi alınca ağlıor ben umursamıyo gibi görüünüyorum
zeynep bişile söle nolur
2 yıl 2 ay oldu
güzelim bu kadar kasma kendini...sen bendende kötüymüşsün yaaa...rabbimden hayırlısını iste...dün burada 19 yaşında bir genç kendisini tüfekle vurdu..hemde kafasından...ve anne onu o halde gördü...kafa tamamen parçalanmış...böyle acılar yaşatacaksa vermesin rabbim...sakın asi gelme güzelim...olacaktır...rahatla biraz
yooo seni çok iyi anlıyorum...bende yeni adet oldum...1.5 yıldır her adet oluşumda oturdum ağladım bende...kızım çok dertli...yavrum benimle birlikte adet günlerimi bekliyo...hergün soruyo anne adet oldunmu diye...bende çok ağladım...ama dün bu olayı duyunca dedim allahım sen herşeyin en güzelini bilensin...nasıl biliyorsan öyle olsun...hayırlısını ver rabbim dedim...doğru daha ne kadar bekleyeceğimizide allah biliyo...bu ay benimde aşılamam var bende çok tedirginim...belki seninki gibi negatif olacak...ama hiç bişey yapamıyoruz işte...çok aciziz...kaç yaşındasın canım...benim yaşımda ilerliyo...35 şu an...duruşah kasmıyodum zaten amao kadar hızlı geçio ki zaman en son kadınlar kulübünde 14 ay oldu 16 ay oldu diye yazmışım şimdi 26 ay olmuş ya nasıl moralim bozuldu yazarken
ben hep o şekilde dua ediyorum
allahım neden doğurdum dediidtirme sağlıklı vatana millete hayırlı evlat olsun kzıma iyi bir kardeş olsun
hepimz sağlıkla yaşayalım
ya ne ev ne villa ne yat ben hep sağlık huzur istedim rabbimden zaten. bugün adetin 2.günü kendimi çok boşlukta ve duygussal hissediyorum bugün
muhakkak sizin de böle hissettiğiniz günler olmuştue.
benim kzıımın sağlığı bozulacaksa ya da sağlıksız hayırsız evlat olacaksa hiç olmasın
ama sende 1.5 senedir uğraşıosun ne kadar daha uğraşacağımızı allah bilio .
neyse bugün gerçekten kötü hisseediyorum
merhaba
ben de kafayı yemek üzereyim
herşey allahdan
allahım günah yazma isyan sayma ssana şükürler olsunn die geziyorum
ama kzıım yeni bir hamile haberi alınca ağlıor ben umursamıyo gibi görüünüyorum
zeynep bişile söle nolur
2 yıl 2 ay oldu
canıım beniimm..üzüme kendini diycem ama seni çok iyi anlıyorum..ama şükür etki adetlerin düzenli..benim oda düzensiz..düşünsene bu sefer 2 ay gecikti dile kolay..ama yinede şükür ediyorum..ne yapalım hayırlısı böyleymiş boshayallersmilebenimde kızım 4 yaşında ..kızım 1,5 yaşındayken bıraktım korunmayı hala yokmafoldumbenbende senin gibi boşlukta hissediyorum bazen kendimi ama sonra noluyo bana diyip kendime geliyorumhakkımızda hayırlısı olsun canım..belkide hakkımızda sadece kızlarımız var ne diyebiliriz..inan bana ne kadar kafaya takıyorsam artık saçlarım dökülüyo yakında kel olacammafoldumbenbu gidişle..sağıma soluma ağrılar giriyo bu seferde gözümün önüne kızım geliyo..hadi bana bişey olursa kızım neler çeker diye üzülüyorum bu seferde ben de yoruldum artık ama ne diyelim Rabbim ne zaman hayırlıysa o zaman versin inşallah...amiiinnn:Saruboceq::Saruboceq:bilmiyorum sana yardımcı olabildim mi ama yalnız değilsin canıım beniimmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5bende varım yanındaŞeniz
yooo seni çok iyi anlıyorum...bende yeni adet oldum...1.5 yıldır her adet oluşumda oturdum ağladım bende...kızım çok dertli...yavrum benimle birlikte adet günlerimi bekliyo...hergün soruyo anne adet oldunmu diye...bende çok ağladım...ama dün bu olayı duyunca dedim allahım sen herşeyin en güzelini bilensin...nasıl biliyorsan öyle olsun...hayırlısını ver rabbim dedim...doğru daha ne kadar bekleyeceğimizide allah biliyo...bu ay benimde aşılamam var bende çok tedirginim...belki seninki gibi negatif olacak...ama hiç bişey yapamıyoruz işte...çok aciziz...kaç yaşındasın canım...benim yaşımda ilerliyo...35 şu an...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?