kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızımda aynen öyle kardeş istiyo 4 yaşında ama kardeş kavramını farketti..geçenlerde teyzemin oğlu geldi misafirliğe 2 kızı var büyükle geçim yapamadılar..o kardeşini sevdirmiyo bizimkine yavrum nasıl ağladı göz yaşı döktü benim niye kardeşim yok diyemafoldumbenbende ağlasam ağlayamadım misafirin yanında ama içim kan ağladı resmen..şimdi de tokalarını saklıyo kardeşime kalsın diye..giyinirken ben koşa koşa gelip karnımı seviyo kardeşimi seviyom diyo..sırf kızım için kışın aşılama düşünüyorum ama eşimi ikna edemedim..yaşın küçük acele etme diyo..daha olur diyoboshayallersmileen iyisi hayırlısıyla olacağını anlat kızına canım..onu al karşına güzel güzel anlat herşeyin sırası geldiğinde oluştuğunu..kızın anlar seni maşallah 7 yaşında diyosun,Rabbim nazarlardan korusun cümlemizin evladıyla birlikte:Saruboceq:anlat ki bilsin bazı şeyleri etkilenmesin başkalarının laflarından üzülmesin fıstıkopuyorumnanaktansende üzülme bitanem..inşallah bizlerde hamileyiz diye yazacaz birgün kk ya:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kızlar benimde 4 yaşında oğlum var ve çok kardeşi olsun istiyor ama malesef bu ay baya umutluyduk adetim 13 gün gecikti ama malesef negatif ve adete olamdım ilk defa böyle oldu anlamadım

merhaba kızlar benimde 4 yaşında oğlum var ve çok kardeşi olsun istiyor ama malesef bu ay baya umutluyduk adetim 13 gün gecikti ama malesef negatif ve adete olamdım ilk defa böyle oldu anlamadım

canım inşallah hamilesindir:Saruboceq:benimde 2 ay gecikti bu sefer..6 gün geçtiğinde test yapmıştım negatifti..sonrada test yapmadım..en son haziranın 14 ünde adet olmuştumakannehirama ben alışkınım düzensizliğe her zaman benimle zaten..hakkında hayırlısı olsun canım beniimopuyorumnanaktantesti tekrarla olmazsa dr git canım..bende gidecem ama oruç dolayısıyla gidemiyorum..boshayallersmile

aşılama falan denedinmi zeynep
ya benim kzıım doğal yolla oldu ve çook güzel bir hamilelik geçirdim
rabbim bu ceza ne şimdi ben anlamıyorummmm

yok hayatım denemedim..direk mikro enjeksiyon yaptırmaya karar vermiştim ama rabbim gönderdi meleğimi..sende biraz kafanı dağıt..bende aynı senin gibiydim çok yıprattım kendimi ama hiç fayda etmedi..biliyorum takma demek çok zor..çevrende arkadaşların varsa mümkün olduğunca onlarla gez toz..evde durma..

kızlar beni hatırladınızmı bilmem çok acı bir olay yaşadım benimde 6yaşında bir oğlum vardı ve bebek istiyordum haziran 16 da memlekete giderken trafik kazası geçirdim oğlumu annemi teyzemi ve kayın pederimi kaybettim ben hafif yaralandım mevla herşeyin hayırlısını versin ikinciyi isterken kuzumu kaybettim

işte benimde en çok korktuğum şey bu...ben böyle 2. için ısrar ederken raabbim elimdekinide alırsa ne yaparım ben diye çok düşünüyorum...yok artık senin hikayenide okudukta sonra ısrarlarımdan vazgeçiyorum...rabbim herşeyin hayırlısını versin..kıyamam sana ben...nolur üzülme diyeceğim ama yüreğinin acısını tahmin edebiliyorum...rabbim sabrını versin...inşallah tekrar bebek sahibi olursun bitanem...

canım ya Rabbim sana güç kuvvet sabır versin çok büyük bir acı ancak yaşayan bilir
Allahım kimselere yaşatmasın
Sana çok güzel sağlıklı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:
senin yazını okuyunca elim ayağım buz kesti birden yüreğim çok kötü oldu
Rabbim sabır versin

ronyacığım burdada karşılaştık:)))yaaa gülüm neler varmış gördün mü???rabbim sabır versin çok zorr...kıyamam ben o anneye

canıım beniiiimm hatırladım seni listeye eklediğimi..başın sağ olsun canım benim..gerçekten çok üzüldüm..Rabbim sabrı cemil nasip etsin..benim de bazen aklıma geliyo..acaba çok mu ısrar ediyorum,Rabbimin gücüne gider kızıma bişey olur diye korkuyorum..kızım için dua ediyorum hep.. Allah korusun cümlemizin evladını..canım tekrar başınız sağ olsun Rabbim güç kuvvet sabır versin...

rabbim kızlarımıza uzun umur versin tatlım...ben artık ısrardan vazgeçtim...olursa olsun mantığıyla hareket edeceğim artık

zenan canım başınsaolsun rabbim sabır versin sana şuan sana ne söylesem acını hafifletemem biliyorum bende 22yaşındaki kardeşimi trafik kazasında kaybettim rabbim sabrını verıyo allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın

çok sağol ama bu acının tarifi yok allah kimseye yaşatmasın

ah canim benim,topikte dolasirken gordum,yazamadan gecemedim,,insan nasil dayanir buna demi,bugun bende melek yuzlu oglumu izledim uyurken,ya ona bisey olsa,(allah korusun),,ve ikincisi biran bos geldi bana,,,allah olanlara saglik versin ,,,senin evladin cennette seni beklicek,ve senin elini tutup cennete alcak,allah o melegin hurmetine seni ondan ayirmicak,buradaki acin orada meyve vercek,allah sana sabir versin kardesim,,,

canım ya başın saolsun ..nasıl dayanılır bilmiyorum ama allah dayanma gücü versin..allah kimseye yaşatmasın böyle acılar..

canım çok zor bir acı ALLAH sana sabır versin tez zamanda tekrra anne olamyı nasip etsin

biliyorum acinin tarifi yoktur ama basin sagolsun
allahim sana peygamber sabri versin

hayirli olsun listeniz ayrica kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…