- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #9.601
sağol canım
seni de takip ediyorum zaten güzel haberler her zaamn umut oluyo insana.
tabii ki hayırlısı düşünmüyo değilim ben de heralde diorum kızım benim ksımetim
ama sonra o kardeş istedikçe onun suçu ne tek başına diosun
yavrum benim nasıl göz yaşı döküyoo
allahım onun için daha çok istiyorum
2.çocuğu olanlara gitmek istemiyorum
falan fila rahat olamıyosun
şunu da yapamıyoruz, kardeşe karşı soğutanlar var tek çocuk isteyip de çokcukalr tek başlarına kalmayı şans görüyolar. ben çocuğuma öle yaklaşırım ama bir gün olursa
o zaman ne cevap vericem nasıl altından kalkacam onu düşünüyorum
merhaba kızlar benimde 4 yaşında oğlum var ve çok kardeşi olsun istiyor ama malesef bu ay baya umutluyduk adetim 13 gün gecikti ama malesef negatif ve adete olamdım ilk defa böyle oldu anlamadım
aşılama falan denedinmi zeynep
ya benim kzıım doğal yolla oldu ve çook güzel bir hamilelik geçirdim
rabbim bu ceza ne şimdi ben anlamıyorummmm
işte benimde en çok korktuğum şey bu...ben böyle 2. için ısrar ederken raabbim elimdekinide alırsa ne yaparım ben diye çok düşünüyorum...yok artık senin hikayenide okudukta sonra ısrarlarımdan vazgeçiyorum...rabbim herşeyin hayırlısını versin..kıyamam sana ben...nolur üzülme diyeceğim ama yüreğinin acısını tahmin edebiliyorum...rabbim sabrını versin...inşallah tekrar bebek sahibi olursun bitanem...kızlar beni hatırladınızmı bilmem çok acı bir olay yaşadım benimde 6yaşında bir oğlum vardı ve bebek istiyordum haziran 16 da memlekete giderken trafik kazası geçirdim oğlumu annemi teyzemi ve kayın pederimi kaybettim ben hafif yaralandım mevla herşeyin hayırlısını versin ikinciyi isterken kuzumu kaybettim
yoktur eminim...düşünmek bile çok üzdü beni...rabbim yaşatmasın kimseye...sanada sabır versin bitanem yaaaçok sağol ama bu acının tarifi yok allah kimseye yaşatmasın
kızlar beni hatırladınızmı bilmem çok acı bir olay yaşadım benimde 6yaşında bir oğlum vardı ve bebek istiyordum haziran 16 da memlekete giderken trafik kazası geçirdim oğlumu annemi teyzemi ve kayın pederimi kaybettim ben hafif yaralandım mevla herşeyin hayırlısını versin ikinciyi isterken kuzumu kaybettim
ronyacığım burdada karşılaştık:)))yaaa gülüm neler varmış gördün mü???rabbim sabır versin çok zorr...kıyamam ben o anneyecanım ya Rabbim sana güç kuvvet sabır versin çok büyük bir acı ancak yaşayan bilir
Allahım kimselere yaşatmasın
Sana çok güzel sağlıklı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:
senin yazını okuyunca elim ayağım buz kesti birden yüreğim çok kötü oldu
Rabbim sabır versin
kızlar beni hatırladınızmı bilmem çok acı bir olay yaşadım benimde 6yaşında bir oğlum vardı ve bebek istiyordum haziran 16 da memlekete giderken trafik kazası geçirdim oğlumu annemi teyzemi ve kayın pederimi kaybettim ben hafif yaralandım mevla herşeyin hayırlısını versin ikinciyi isterken kuzumu kaybettim
rabbim kızlarımıza uzun umur versin tatlım...ben artık ısrardan vazgeçtim...olursa olsun mantığıyla hareket edeceğim artıkcanıım beniiiimm hatırladım seni listeye eklediğimi..başın sağ olsun canım benim..gerçekten çok üzüldüm..Rabbim sabrı cemil nasip etsin..benim de bazen aklıma geliyo..acaba çok mu ısrar ediyorum,Rabbimin gücüne gider kızıma bişey olur diye korkuyorum..kızım için dua ediyorum hep.. Allah korusun cümlemizin evladını..canım tekrar başınız sağ olsun Rabbim güç kuvvet sabır versin...
çok sağol ama bu acının tarifi yok allah kimseye yaşatmasın
günaydın zeynepciğimcanım ya başın saolsun ..nasıl dayanılır bilmiyorum ama allah dayanma gücü versin..allah kimseye yaşatmasın böyle acılar..
tşk ederiz canım....inşallah hayırlı olurbiliyorum acinin tarifi yoktur ama basin sagolsun
allahim sana peygamber sabri versin
hayirli olsun listeniz ayrica kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?