kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

heniz saoğolun rabim hiçbirinize böyle bir acı yaşatmasın yavrularınızı rabbim size bağışlasın

sende sağol canım beniiim..Allah razı olsun..Rabbim sanada bol bol sabır ihsan etsin..inşallah tez zamanda ve istediğin zamanda yüzünü tekrardan güldürsün canım benim..Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

arkadaşlar bende 2. çocuğu istiyorum Allah verirse bu ay 8. denemem...bir kızım var 2 yaşında....son regi tarihim 27 temmuz beklenen regi 24 temmuz...8 aylık bu süreçte baya bi sıkıntı yaşadım ..2 ay dostinex kullandım sütüm kesilmemmeiş benim diye..sonra haziranda kistler başıma bela oldu 3 ay ilaç kullanıcam bu 2. ayım ve kist için orgametril kullanıyorum..doktor hamileliğe zararı yok bu ilacın dedi ve korunmuyorum...ama pekte ümitli değilim..bakalım hayırlısı artık..eylül ayında kist ilacım bitince ekim ayında yumurta takibi düşünüyorum ..

kızlar uzun zaman önce bu topige katılıyordum ama daha sonra problemimizin erkek faktörlü infertile olduğunu ögrenince o topike kendimi transfer ettim...neyse aradan bayagı uzun zaman geçti.....ZENAN MAHVETTİN BENİ BACIM,ağlamaktan yazacaklarımı zor toparladım.....allah sana sabırların en büyüğünü versin tatlım ,yüreğim hala cız cız ediyor valla...seni tanımıyorum ama acını yüreğimin en derinlerinde hissettim..sizlere bir güzel haber vermek için buraya tekrar döndüm ve uzun zamanda sizleri devamlı takip edecem artık bilesiniz......gelecek ay aşılama yaptıracaktık ki hamile olduğumu öğrendim.:CüvCüv:...yarında ilk doktor ziyaretimi yapacam inşallah..zemuszemus..kurban olduğum allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın....beni birde şu konudan hatırlarsınız belki karnımda 13 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu......

hamile olmana çok sevindim güzelim...benimde eylülde aşılamam var...inşallah benimde gerek kalmaz

canım benim çok sevindiim.opuyorumnanaktan.tebrik ederim.Şeniz.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..bende istiyorum aşılamayııııbilmiyorumkismileohaoldumsmileama eşimi ve çevremi ikna edemiyoprum bi türlü..biraz daha bekle kendiliğinden olur diyolar hep..ooofffff oooffffakannehirhayırlısı olsun..bizim içinde dua et canıımm olur muuopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

kızlar hepinize hayırlı ramazanlar, bu topiği yeni farkettim.. bende sizler gibi kızıma kardeş için uğraşanlardanım.. 6 yaşında kızım var .. 2009 kasımda hamile kalmıştım düşükle sonuçlandı.. o vakitten beride istiyoruz. kısmet değil elbette mevlamızın ol demesini bekliyoruz.. ama insan ister istemez üzülüyor, her ay telaşlı bi beklenti içine giriyoruz.. ve galiba zaman ilerledikçe daha bi üzüntü duyacağız gibi hissediyorum.. her zaman hayırlısını istiyoruz rabbim geciktirmeden ruhen bedenen ve zihnen sağlıklı hayırlı huzurlu evlatlar versin tüm isteyenlere inşaAllah........

su mubarek gunlerde Rabbim sabirlarin en buyugunu versin canim. basin sagolsun.senağlama

ben aşılamadan filan ürküyorum arkadaşlar ya bilmiyorumkismile

canımbenim tek hamile kalalımda hayırlısıyla korkmam aşılamadan felan..sen ne güzel kendiliğinden hamile kalabiliyosun..ben kendiliğimden hamile kalamıyorumboshayallersmile bi kızım var Rabbime şükürler olsun...:Saruboceqnada tedaviyle hamile kalmıştım..ondan önce ve sonrasında ne hamile kalabildim ne de düşük felan yaşadım..yani kendiliğimden hamile kalacam diye hiç inanamıyorum..tabiki Rabbim verirse mucize olur..inşallah burdan hepimiz hamileyiz diye duyurucaz sesimizi:Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanbenim adetim 2 ay geçti ama test yapmaya korkuyorum..6 gün geçtiğinde yaptım negatifti bi dahada yapmadım..inşallah mucize olur ..:Saruboceq:hoşgeldin topiğimizeeeeopuyorumnanaktanŞenizkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim arkadaşım ilk hamileliğin nasıl bi tedaviyle oldu?
ya kısmetten ötesi yok gerçekten. ben korunmayı bırakınca hemen hamile kalıcam sanıyordum meğer ne kadar gereksiz düşüncelermiş.... bide geçen burda 2. çocuk kısırlığı diye bişiyden bahsetmişler çok psikoljimi bozdu. içimde depremler oldu
zaten bi arkadaşım bana " seni 2 çocukla hiç hayal edemiyorum" filan demişti.. hep kulaklarımda çağlıyor o cümleler... :a015:

canım sen 2 ay geçti diyorsun test yaptır bende adetimden 15 gün geçti 10 gün geçince kanda test yaptım çıkmadı doktor gebelik yok dedi fartual verdi ama annem kulanmma izin vermedi belki yeni bir gebeliktir diye bekliyorum yada kendiliimden adet olmak istiyorum bakalımbilmiyorumkismile

buraya uzun zamandir yazmaya firsatim olmuyodu. umitsizlik yok arkadaslar. ben ikinci kuzumu tam 3 sene bekledim. hemde her sene bir kayip verdim.:sinifsinif: 2 asilama gecirdim, tamam artik olmiycak,ustelemenin bir anlami yok dedigim ay hamile kaldim.saglicakla kizimi kollarima aldim, simdi 9 aylik oldu bile cok sukur.opuyorumnanaktan

sabir sabir ve bol bol dua edip Rabbimize siginin.

hayırlı evlat olsun inşallah
kaç yaş araları var şimdi birincisiyle

bende 2. bebek için hazırlanıyorum kızm 1 yaşına girecek ekimin 15de biraz erken ama neyapayım beklemek istemiyoruz eşimle bide benim ilk doğumum sezeryan oldu hayırlısı inşallah ekimde başlıcaz çalışmalara kızımda istediğimiz halde 9 ay sonra hamile kalabildim deneyimli olanlar fikirleriinize ihtiyacım var

okuyunca icim cok kötü oldu Allah sabirlar versin dayanma gücü versin ..saglikla bi evlat sahibi daha olursunuz insallah:Saruboceq:

canım kızımda gonaphene tedavisiyle hamile kaldım..ve çatlatma iğnesiyleboshayallersmileşükürler olsun kızım ilk tedavi gördüğüm ay geldi,ilk ay hamile kaldım..:Saruboceq::kedi:ama ikinci biraz daha nazlım galiba..çok nazlanıyoakannehirakannehirherkesin lafını takma canım yaa:teselli:boş konuşan çok kişi var etrafımızda..hepsini takarsaakboshayallersmileen iyisi dua edip Rabbimizden hayırlısıyla istemekolumunekankayizsmile:Saruboceq::Saruboceq:

evet hep hayırlısını istiyoruz her zaman....ben temmuz ayını tedavi ile geçirdim. klomen ve çatlama iğnesi kullandık. ama kısmet olmadı.epey yumoş oldu. 3 yumurta çatladı, 3-4 taneside çatlayamadı kist kaldı. ama daha sonra gittiğimde kist kalmamış dedi sadece 10 mm bişi göründü o da adetle gider dedi. hastalandım ve tahminimce onlar atıldı. fakat adetim nerdeyse 24 saat sürdü ilk kez bu ay. klomenden mi bilmiyorum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…