kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Ah canım Allah sabırların en büyüğünü versin.Başın sağolsun.Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin.Eminim yine buradan bize hamileyim müjdesini vereceksin.

mafoldumben ALLAHIM mafoldumben
Rabbim evlatlarımızı bize bağışla acılarını yaşatma..
Evlat acısıyla bizi imtahan etme yarabbim :Saruboceq:

Arkadaşım başın sağolsun. Bebişine dua okudum ... Cennette seni bekliyor cnm mafoldumben

Herkeze hayırlı iftarlar.cokacimcoook
Cümleten iyi akşamlar.. Görüşürüz....:asigim:

Zenan isimli arkadaşım yazdıkların üzücü olmakla birlikte sana şefaat edebilecek bi yavrucuğun annesi olmak her kula nasib olmayacak bir makam.. Rabbim sabr-ı cemil ihsan etsin ve kavuşma gününüze kadar sana ve yeni gelecek yavrularına hayırlı uzun ömürler nasib etsin arkadaşım...

selam arkadaslar uzun zamandar girmiyordum nasilsiniz neler yapiyorsunuz hamile arkadaslar varmi bendede simdilik hersey yolunda cok öpüyorum hepinizi allaha emanet olun
opuyorumnanaktanzenan arkadasim rabbim büyük sabirlar ihsan eylesin tekrar basin sagolsun

hihoyyyt a.s....... Happy Birthday Deniz ..........a.s. hihoyyyt

Selam arkadaşlar. Ben daha önce sürekli geliyordum buraya. Ama uzun bir süre kimseler ugğramadı. Terkedildi yani buralar. Bugün baktığmda yeni arkadaşların geldiğin gördüm. Eskilerden de yazanlar olmuş. Ben 33 yaşındayım. 12 yaşında bir oğlum var. 2,5 yıldan bu yana da ikinci bebek için uğraşıyoum. Aralıklarla 3 defa klomen, 2 defa da göbekten yapılan iğne tedavisi gördüm. Yaklaşık 1 yıl önce düşükle ve kürtajla sonuçlanan bir gebeliğim oldu. Adetlerim de hep düzensiz. İlaç kullanmadan adet olamıyorum. Geçen defasında tam 3 ay sonunda adet oldum, o da ilaçla oldu. akannehir şimdi yine geçti adetim ama test almama rağmen elim gitmiyor yapmaya. Sonuç nasıl olsa negatif çıkacak diye düşünüyorum çünkü. Acayip şekilde midem bulanıyor, başım dönüyor. Ama bunlar yalancı belirtiler. Çünkü daha önce defalarca yaşadım bunları. benim hikayem de böyle kızlar. Rabbim hepimizin, bütün isteyenlerin gönlüne göre ve hayırlı olanı versin inşallah.

sizler ortaya çıkana kadar herrrgün mesaj atacam
Merhaba deniz. İnşallah en kısa zamanda muradına erersin. Ama kaç kişiden duyduysam hep umutlanmadım ay oldu dedi. Ama ben henüz umutlanmamayı, beklememeyi beceremiyorum. Sana da bunu tavsiye edecektim ama nasıl olduğunu bilmiyorum. İnşallh bizim de daha bir sürü bebişimiz olacak.
Merhaba Raebzeh. Beni hatırladın mı bilmiyoum ama, eskiden sohbetlerimiz olmuştu. Ben de seninle aynı şeyleri yaşıyorum. Daha önce de dediğim gibi 2,5-3 ayda bir adet görüyorum, o da ilaçla oluyor maalesef. En son 4 Temmuzda adet gördüm. İki-üç günden beri nasıl midem bulanıyor, nasıl başım dönüyor anlatamam. Ama bunlar hep kandırıkçı belirtiler. Sanırımm psikolojik gebelik yaşıyoruum. :1no2: Ama test aldım, akşam eve gidince yaparım büyük olasılıkla. Ondan sonra da doooğru doktora gidecem.
Allahım yardımcın olsun Zenancığıım. Rabbim sabırlar versin. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı yer sanırım. :teselli:
Seni hatırladım gülüm. İnşallah bu defa sağ salim kucağına alırsın bebeğini. Sağlıkla, analı babalı büyütürsün. Haa bir de ablası mı vardı yoksa abisi mi bilmiyorm. Yavrularınla uzuuun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin Mevlam.
hihoyyyt a.s....... Happy Birthday Deniz ..........a.s. hihoyyyt

Güzelim sanırım kızının doğum günü bugün. Allahım uzuuun, sağlklı ve mutlu bir ömür versin inşallah meleğine. Haa bir de kardeş nasip etsin inşallah.

heniz saoğolun rabim hiçbirinize böyle bir acı yaşatmasın yavrularınızı rabbim size bağışlasın

amin canim dualarimiz seninle canim

cok sükür canim güzel haberler almak nekadar güzel
dünya böyle iste bir yazi okuyorsun dünyadan kopuyorsun
bir yazi okuyorsun havalara ucuyorsun insan oglu icin hersey

ayrica eskilerdende gelip yazanlari görünce bu topigin eski günlere döndügünü görüyorum ve buda hosuma gidiyor

merhabalar arkadaşlar bende bu topicte olmak istiyorumkısaca kendimi tanıtayım
35 yaşındayım 5 yaşında bir kızım var 2.bebeği hiç düşünmüyordum taaa ki geçen eylüle kadar eşim ve kızım çok istediler yapmaya karar verdil eylülde korunmayı bıraktık şubatta hamile kaldım bebeğim 12 haftalıkken ense kalınlığı tespit edildi ve ilerleyen günlerde ağır bir beyin anomalisi olduğu anlaşıldı 5 buçuk aylıkken gebeliğim sonlandırıldı şimdi bekleme süresindeyim ekimde yeni çalışmalara başlıycaz inşallah artık bende çok istiyorum kaybettiğim bebeğimi geri alıcakmışım gibi hissediyorum inşaallah

hihoyyyt :teytey: :sm_cool: GÜNAYDIN :sm_cool: :teytey: hihoyyyt

"Allahım, Senden erkek (veya kız) çocuğu istiyoruz. Ama Sen daha iyi bilirsin. Hakkımızda hangisi ha*yırlı ise onu ver..... "Oğlan olsun kız olsun, eli-yüzü düz olsun" Amin.

amiiiiiiiiiiin.....bugün annnem meryem suresine başlıyo...hepimize dua edecek inşallah bitirince

Merhaba canım, beni hatırladın mı? bebeğin kocamaan olmuştur artık. Nasıl, neler yapıyor biraz anlatır mısın gülüm.
Aramıza hoş geldin Oglak75. a.s.Çookk geçmiş olsun canım. Allah bi daha yaşatmasın. En yakın zamanda hepimiz muradımıza ereriz inşallah. Ben de geçen 33 yaşındayım ve 2,5 yıldan bu yana ikinci bebek için uğraşıyorum. Gerçi birincisi artık bebeklikten epey çıktı, tam 12 yaşında olduu. :smiley-cool: Eylül ayında ben de bir düşük yaşadım ama benim gebeliğim daha çok yeniydi. Rabbim hayırlı olanı versin hepimize
amiiiiiiiiiiin.....bugün annnem meryem suresine başlıyo...hepimize dua edecek inşallah bitirince

Merhaba Duruşah, klomen topicinde de karşılaşıyoruz seninle. Ben de bugün yarın Salat-ı Tefriciye duasına başlamayı düşünüyorum. Birçok kişiden duydum, 4444 defa okuyunca Rabbim dileğini yerine getiriyormuş. Üstelik hepsini kendin okuman gerekmiyormuş, bir başkası da senin niyetine okuyabiliyormuş. Senin ilk çocuğun kaç yaşında, bir de yaşın kaç gülüm.

aramıza hoşgeldin canıımm..opuyorumnanaktanben bu topiğin eskilerindenim:hulya:bir ara liste yapıyorduk ben bakıyordum listeye ama biraz ara vereyim psikolojim rahatlasın istedim..şimdi tekrar döndüm..kk sız olmuyokaydirigubbakcemile3sositosositoinşallah güzel haberlerini alırız canım..:Saruboceq::Saruboceq:tekrar hoşgeldinŞeniz

canıımm beniiimm duana tüm yüreğimle amiiiinn diyorum :Saruboceq::Saruboceq:inşallah Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar verir..:Saruboceq:kız yada erkek Rabbim hangisini hakkımızda hayırlı verirse o olsun...yeter ki Rabbim sağlıklı sıhhatli versin...amiiinnn:Saruboceq:bi de tez zamanda bekletmeden gelsin bebişler inşallah:Saruboceqenbuyukkk:

umutluuuu bacııımm hoşgeldiiinnn...Şenizopuyorumnanaktan.nasılsın canıım beniiimmm.Şenizolumunekankayizsmile.

kızım 9 yaşında...ben 35...yaşlanıyoruz çok korkuyorum bir daha olmayacak diye...gerçi bir arkadaşım var 37 yaşında..daha 20 gün önce turp gibi bir erkek çocuğu dünyaya getirdi...allahtan ümit kesilmez gülüm

görümcem 39da hamile kaldı 40ta doğurdu sağlıklı bir erkek hiç sorunsuz oldu hemde ama ben 35te sağlıklı doğuramadım yaşla ilgisi yok bence hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…