- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 42
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #9.661
Merhaba canım, beni hatırladın mı? bebeğin kocamaan olmuştur artık. Nasıl, neler yapıyor biraz anlatır mısın gülüm.
Aramıza hoş geldin Oglak75. a.s.Çookk geçmiş olsun canım. Allah bi daha yaşatmasın. En yakın zamanda hepimiz muradımıza ereriz inşallah. Ben de geçen 33 yaşındayım ve 2,5 yıldan bu yana ikinci bebek için uğraşıyorum. Gerçi birincisi artık bebeklikten epey çıktı, tam 12 yaşında olduu. :smiley-cool: Eylül ayında ben de bir düşük yaşadım ama benim gebeliğim daha çok yeniydi. Rabbim hayırlı olanı versin hepimize
Merhaba Duruşah, klomen topicinde de karşılaşıyoruz seninle. Ben de bugün yarın Salat-ı Tefriciye duasına başlamayı düşünüyorum. Birçok kişiden duydum, 4444 defa okuyunca Rabbim dileğini yerine getiriyormuş. Üstelik hepsini kendin okuman gerekmiyormuş, bir başkası da senin niyetine okuyabiliyormuş. Senin ilk çocuğun kaç yaşında, bir de yaşın kaç gülüm.
Hoşgördüm canıım. Dönüp dolaştık yine kürkçü dükkanına döndük. İyiyim tatlım nolsun, geçen eylül de düşük yaptıktan sonra uzaklaştım azıcık buralardan, ama şimdi iyiyim şükür. 4 ay önce göbekten yapılan iğnelrden yaptım yine denedik ama olmadı canım. Şimdi de adet olmayı bekliyorum yine doktora gidecem. İşin açıkçası doktor görmek bile istemiyorum bazen. Zaten gidersem yeni bir toktora başlayacaam. Sen neler yapıyorsun güzelim?umutluuuu bacııımm hoşgeldiiinnn...Şenizopuyorumnanaktan.nasılsın canıım beniiimmm.Şenizolumunekankayizsmile.
Öyletabi güzelim. Umut hiç bitmiyor. Tam diyorum, yok demek ki tek çocuk varmış benim kısmetimdee ama iki gün geçmeden yine minik bir bebişin hayalinde buluyorum kendimi. Senin kız da büyümüş epey. Tam ablalık yapacak yaşta. Oğlum da o kadar hevesli ki. Şimdi bi bebeğimiz olsa ona şöyle yaparım, böyle yaparım diye hayeller kuruyor. Hayırlısıyla gelsinler inşallahh artııkkkk.kızım 9 yaşında...ben 35...yaşlanıyoruz çok korkuyorum bir daha olmayacak diye...gerçi bir arkadaşım var 37 yaşında..daha 20 gün önce turp gibi bir erkek çocuğu dünyaya getirdi...allahtan ümit kesilmez gülüm
En son görüştüğümüzde hamileydin. Çok şükür hayırlısıyla doğurmuş, büyütmüşsün bile meleğini. Abisi neler yapıyor, kıskançlık var mı? Yaşı küçük tabi azıcık yapsa da yeridir.hatirlamaz olurmuyum canim benim
sagol cok iyim cok sükür
yaptigim pek fazla bisey yok valla hep ayni
oglum 3 yasina girecek 31.03. dede bir kizim oldu allah uzun ömür versin amin
iste böyle asil sen anlat canim
selam kizlar nasilsiniz??? cok sükür topik yine hareketlenmis kimseler girmiyordu ben de yazmadim bu gününe kadar neyse bu ayin sonunda ikinci catlatma ignesiyle tekrar deniycem kizlar ilki tutmadi ins bu sefer tutar bu arada yine yazayim bilmeyenler icin ben 27 ,oglusimde 7 yasinda 5 kez düsük yasadim rabbim kimseye vermesin hayirlarla karsilastirsin hepimizi
merhaba aranızda en genci benim galiab ama en hasarlısıda benim offf
Hoşgördüm canıım. Dönüp dolaştık yine kürkçü dükkanına döndük. İyiyim tatlım nolsun, geçen eylül de düşük yaptıktan sonra uzaklaştım azıcık buralardan, ama şimdi iyiyim şükür. 4 ay önce göbekten yapılan iğnelrden yaptım yine denedik ama olmadı canım. Şimdi de adet olmayı bekliyorum yine doktora gidecem. İşin açıkçası doktor görmek bile istemiyorum bazen. Zaten gidersem yeni bir toktora başlayacaam. Sen neler yapıyorsun güzelim?
Öyletabi güzelim. Umut hiç bitmiyor. Tam diyorum, yok demek ki tek çocuk varmış benim kısmetimdee ama iki gün geçmeden yine minik bir bebişin hayalinde buluyorum kendimi. Senin kız da büyümüş epey. Tam ablalık yapacak yaşta. Oğlum da o kadar hevesli ki. Şimdi bi bebeğimiz olsa ona şöyle yaparım, böyle yaparım diye hayeller kuruyor. Hayırlısıyla gelsinler inşallahh artııkkkk.
En son görüştüğümüzde hamileydin. Çok şükür hayırlısıyla doğurmuş, büyütmüşsün bile meleğini. Abisi neler yapıyor, kıskançlık var mı? Yaşı küçük tabi azıcık yapsa da yeridir.
Ben ne yapayım güzelim, hala dualar ediyorum işte oğluma bir kardeş ver Allahım diyee.
İnşallahh bu defa hayırlı, sağlıklı şekilde kavuşursun bebeğine.
merhaba aranızda en genci benim galiab ama en hasarlısıda benim offf
Geçmiş olsun tatlım, neden olduğnu sordun mu peki bu rahmin ters dönmesininn CADIARZU ben de çok zaman bıkıyorum doktora gitmekten, bebek deyip durmaktan ama bizim başka şansımız yok sanırım. Tedavi olmak zorundayız. Bana sorarsan doktora git gülüm. Eşine kızgınlığın geçer elbet. Yumurtlama sağlayıcı ilaçlar verirler büyük olasılıkla ve yumurtlama zamanında bol bol çalışırsın. Senin kızın mı vardı güzelim. Kaç yaşında oldu? Benim bu ay adetim her zamanki gibi gecikti. Test yaptım ama negatif tabii. İzindeydim bu hafta başladım işe, o yüzden döner dönmez izin almak istemedim doktora gitmek için. Önüümüzdeki hafta gidicem doktora inşallah. Soğan kürüne başlayayım diyordum ama canım da istemiyor açıkçası.umutluuummm iyiyim canım bende çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktan.bende ara verdim uzunca bi süre tedaviye felan.:hulya:.geçen ay başka bi dr a gittim o da rahmin ters dönmüş dediakannehir,rahim filmi çekelim dedi haziranın 22 sinde çektiler filmi hamile kalma ihtimalin var dedi ama kalamadım..:kedi:üstelik adetim 2 ay gecikti daha dün oldum adeti..yarın 3. günüm tekrar gitmeyi düşünüyorum ama biraz canım sıkkın eşime.guclubacismile:sinifsinif:.işte bende de durumlar böyle kızlaaarrr.boshayallersmile..bide başıma ters rahim çıktı.:2:.daha neler çıkacak bakalım hayırlısı..:Saruboceq:
Artık üçüncünün zamanı gelmiş güzelim. Benim çocukluğumdan beri hayalıim 3 çocuğumun olmasaydı. İnşallah o günleri de görürüm. Hepiciiimizi doğurtmadan gitme valla canım burdan. Patır patır doğuralıım. :smiley-cool:sagol canim abisi sandigimizdanda güzel karsiladi hayret ettim ama
kiskanclik arada olmuyor degil tabiki oda tuzu biberi
seninde insallah tez zamanda güzel haberlerini aliriz canim benim
öyle deme canim herkesin derdini bilemezsin
herkes cektigi derdi en büyük sanar dua et bol bol en yakin yoldasin o gecmisi kafandan attki gelecegin güzel olsun ayrica bizde destekciniz bak burayi halen birakamiyoruz
sizi dogurtmadanda gitmeyecez :)))
günaydııınnn. hayırlı sabahlaarHERKEZE GÜNAYDINNNNNNNNNN opuyorumnanaktan
Günaydın canıım, sana iyi bir gün olsun inşalllah.günaydın arkadaşlarrrrrr.....hepinize çoooooook güzel bir gün diliyorum....
Geçmiş olsun tatlım, neden olduğnu sordun mu peki bu rahmin ters dönmesininn CADIARZU ben de çok zaman bıkıyorum doktora gitmekten, bebek deyip durmaktan ama bizim başka şansımız yok sanırım. Tedavi olmak zorundayız. Bana sorarsan doktora git gülüm. Eşine kızgınlığın geçer elbet. Yumurtlama sağlayıcı ilaçlar verirler büyük olasılıkla ve yumurtlama zamanında bol bol çalışırsın. Senin kızın mı vardı güzelim. Kaç yaşında oldu? Benim bu ay adetim her zamanki gibi gecikti. Test yaptım ama negatif tabii. İzindeydim bu hafta başladım işe, o yüzden döner dönmez izin almak istemedim doktora gitmek için. Önüümüzdeki hafta gidicem doktora inşallah. Soğan kürüne başlayayım diyordum ama canım da istemiyor açıkçası.
Artık üçüncünün zamanı gelmiş güzelim. Benim çocukluğumdan beri hayalıim 3 çocuğumun olmasaydı. İnşallah o günleri de görürüm. Hepiciiimizi doğurtmadan gitme valla canım burdan. Patır patır doğuralıım. :smiley-cool:
günaydııınnn. hayırlı sabahlaar
Günaydın canıım, sana iyi bir gün olsun inşalllah.
Geçmiş olsun tatlım, neden olduğnu sordun mu peki bu rahmin ters dönmesininn CADIARZU ben de çok zaman bıkıyorum doktora gitmekten, bebek deyip durmaktan ama bizim başka şansımız yok sanırım. Tedavi olmak zorundayız. Bana sorarsan doktora git gülüm. Eşine kızgınlığın geçer elbet. Yumurtlama sağlayıcı ilaçlar verirler büyük olasılıkla ve yumurtlama zamanında bol bol çalışırsın. Senin kızın mı vardı güzelim. Kaç yaşında oldu? Benim bu ay adetim her zamanki gibi gecikti. Test yaptım ama negatif tabii. İzindeydim bu hafta başladım işe, o yüzden döner dönmez izin almak istemedim doktora gitmek için. Önüümüzdeki hafta gidicem doktora inşallah. Soğan kürüne başlayayım diyordum ama canım da istemiyor açıkçası.
sağol canım beniim..opuyorumnanaktancuma günü gittim dr a.yine rahmin ters dedi hemde ileri derecedeakannehirdedi..sordum neden oluyo diye geçirdiğin oprerasyonlardan dedi..sezeryandan falan oluyomuş:bbo:ama 4 sene oldu sezeryanım bikaç dr a daha gittim hiçbiri demedi ters diye:sinifsinif:bende anlamadım açıkçası..benim kızım var canım 4 yaşında..benimde gecikmişti adetim ama geldi sonunda nazlana nazlanaboshayallersmilem inşallah sende dr dan güzel haberlerle gelirsin canım:Saruboceqpuyorumnanaktan..bana da dr um klomen verdi hafta sonu tekrar gidicem yumoşlar büyümüş mü diye:kedi:Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun canlarııımmm....:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bende ikinci bebeği düşünüyorum düşünmekle kalmayıp çalışmalara başladık bu ay 2. deneme son sat 27 temmuz,regli tarihim 27 ağustos bide bişi sorucam hamişlerimizden göğüs ağrısı şikayeti varmıydı hepinizin...bende kasık ağrısından başka belirti yok oda sanırım adet olacağıma tekabül ediyo
Ayyy keşke ikizim olsaa. Ben de çok isterim gülüm. Bir taşla iki kuşş. Zor olur mutlaka ama, bunca hasretten sonra iyi de oluur kaydirigubbakcemile3simdilik yeter canim :))
insallah allahin izniyle dogurtacam:))
hersey istedigin gibi olur insallah canim tez zamanda hamile haberini alirim
ay bide ikiz olsunlar tam olsun :))
Neredeyse hiçbir doktorun dediği birbirini tutmuyor güzelim. En azından teşhis koymuşlar. Ben de kullanmıştım üç defa klomen. Her defasında birer tane yumurtam oluştu ama gebelik olmadı. Toplamda iki defa da göbekten yapılan iğnelerden oldum. İlkinde gebelik oluştu ama düşükle sonuçlandı. İkincisinde doktorumu da değiştirmiştim, baştan çok uyarmış yumurtaları sonradan büyümedileer. akannehir Ve ben o doktoru da bıraktım şimdi. Bi dünya parama mal oldu ve paha biçilemez umutlarımaa...alsanaalsanasmile Şimdi devlet hastanesinde bir doktora gitmeye karar vermiştim ama o da bu hafta izinliymiş. Haftaya giderim artık, nasılsı o zamana kadar da adet olmam. Bal+tarçın+çörek otuyla takviye yapabilrsin klomene gülüm. Faydası olur zararı olmaz.sağol canım beniim..opuyorumnanaktancuma günü gittim dr a.yine rahmin ters dedi hemde ileri derecedeakannehirdedi..sordum neden oluyo diye geçirdiğin oprerasyonlardan dedi..sezeryandan falan oluyomuş:bbo:ama 4 sene oldu sezeryanım bikaç dr a daha gittim hiçbiri demedi ters diye:sinifsinif:bende anlamadım açıkçası..benim kızım var canım 4 yaşında..benimde gecikmişti adetim ama geldi sonunda nazlana nazlanaboshayallersmilem inşallah sende dr dan güzel haberlerle gelirsin canım:Saruboceqpuyorumnanaktan..bana da dr um klomen verdi hafta sonu tekrar gidicem yumoşlar büyümüş mü diye:kedi:Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun canlarııımmm....:Saruboceq::Saruboceq:
Hayırlısı olsun Firegirlcüğüm. İnşallah sen benim kadar beklemeden kavuşursun ikinci bebeğine. İlki kaç yaşında? İnanır mısın benim her ay kasıklarım ağrır, göğüslerim bazen şişer bazen rengi koyulur ama ortada hala bi gebelik yok. Belirtilere takılma yani. Kişiden kişiye değiştiği gibi, gebelikten gebeliğe de değişiyor sanırımm. İyi haberlerini de verirsin inşallah a.s.kızlar bende ikinci bebeği düşünüyorum düşünmekle kalmayıp çalışmalara başladık bu ay 2. deneme son sat 27 temmuz,regli tarihim 27 ağustos bide bişi sorucam hamişlerimizden göğüs ağrısı şikayeti varmıydı hepinizin...bende kasık ağrısından başka belirti yok oda sanırım adet olacağıma tekabül ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?