kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

merhaba zeynepcim. ben burdayım. ben dün adet oldum akşama kadar sancıdan duramadım. adetim iki gün geçtikten sonra oldum. hiç bu kadar sancım olmazdı ve üstelik siyah siyah parçalar geliyo ne olduğunu anlayamadım. dr uma sorsam mı acaba neden olduğu konusunda bilgisi olan var mı?öptüm kızlar..

balsurat..............................21 Eylül
başak35.............................21 Eylül
enteresan...........................23 Eylül
zynp.ZEYNEP....................24 Eylül
heja...................................28 Eylül
handefe..............................30 Eylül
WANNABABY....................2 Ekim
gwert..................................3 Ekim
crazybaby...........................6 Ekim
baby nurse..........................8 Ekim
gülücük...............................8 Ekim
esrako...............................10 Ekim
pınar77..............................11 Ekim
ali -ye ...............................15 Ekim
BTRKLC.............................17 Ekim
raebzeh
mbbb
pelosh
funda72
sebeyza
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
Dilara80
nilhan

HAMİŞLER

savarona7778
tugbamurat
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

zeynepiim canum benım benim haber akşam gelicek 3 günlük gecikme bakalımmm ne olucakkklava:

canim belki üşütmüşsündür...ayaklarini veya belini üşüttüğün zaman olabilir...ama çok kötüysen druna daniş ...geçmiş olsun

zeynepcim bu arada benide uzun bir aradan sonra listene eklermisin adet tarihim 11 ekim yarın çatlatma iğnemi olucam bakalım ne olur pek fazla ümitli değilim sonradan hayal kırıklığına uğramak istemiyom...

zeliş82..............................11 Ekim
raebzeh
mbbb
pelosh
funda72
sebeyza
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
Dilara80
nilhan

HAMİŞLER

savarona7778
tugbamurat
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

zeynepcim bu arada benide uzun bir aradan sonra listene eklermisin adet tarihim 11 ekim yarın çatlatma iğnemi olucam bakalım ne olur pek fazla ümitli değilim sonradan hayal kırıklığına uğramak istemiyom...

canım inşallah iyi haberlerin gelir bu ay...hakkımızda hayırlısı...:Saruboceq:

balcım inşallaaaah hamilesindir bizlere mutlu haberlerini verirsin hayırlısıyla inşallllaaaahh.zeynepcim benim yeni adet tarihim 20 ekim ..kızlar tekrar tedaviye başlasam mı başlamasam mı bilemiyorum.dr un ücreti, pahalı acaba kendi haline bıraksam hamile kalabilir miyim?önceleri dr adetin düzensiz ondan olmuyo demişti 6-7 aydır düzenli oluyorum anlamadığım şimdi neden olmuyo da illaki tedavi istiyo..acaba kilodan olabilir mi..kızımdan sonra baya kilo kaldı. nedersiniz kızlar.. bilgilerinize ihtiyacım var..

zeliş82..............................11 Ekim
raebzeh..............................20 Ekim
mbbb
pelosh
funda72
sebeyza
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
Dilara80
nilhan

HAMİŞLER

savarona7778
tugbamurat
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

canım daha önce ne tedavisi görüyordun...eğer kilon çok aşırı deilse kalmana bi engel olacağını sanmam...eşinde baktırdımı kendine canım belki sorun ondandır...

canım kızımda gonaphene, yumurta takibi ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım.ben bekarken de kiloluydum. hamile kaldığımda 79 kiloydum ,94 kiloda doğum yaptım.şimdi 83 kiloyum.bunun için korkuyorum. eşime hiç bakılmadı dr um önce sorunu bende buldu ilk bende tedaviye başladı ilk tedavide hamile kalınca eşimi araştırmadı dr um..bilemiyorum zeynepcim çok üzgünüm ve kafam çok karışık..

ah be canım ben ilkini tedavisiz yaptım ama bak 2. için 15 aydır boşa kürek çektim..bende çok üzülüyom ama elden bişey gelmiyo...allahın takdiri ilahisi...kilonda kızına hamile kaldığındada çokmuş yani şimdikiyle arasında 4 kilo fark var ...yani 4 kilo hamişliğine engel olacağını sanmam..

doğru söylüyosun zeynepcim. üzülsekte elden birşey gelmiyo.sizde sorun ne..rabbim herkese farklı farklı sınavlar vermiş.yani 5 aydır tedavimi görüyorsun...hayırlısı olsun inşallah..

ikinci çocuk kararı ne kadar zor alınıyormuş meğer,ilk çocuk cahilliğe denk geliyorya fazla düşünmeden oluvermişti.başımıza geleceklerden haberimiz yoktu tabi..şimdi herşeye sil baştan başlamak çok korkutuyor beni..uykusuz geceler gaz sancıları diş çıkartma nöbetleri ...bütün bunlara rağmen kararımız ikinci çocuktan yana ve ummalı bir çalışmanın ardından 1 ekimde yapacağım tahlili sabırsızlıkla bekliyoruz ben eşim ve oğlum......

canım yazı eksik gelmiş yani 15 aydır tedavin sürüyor mu?

evet canım 15 aydır yumurta takibiydi çatlatma iğnesiydi derken sorun eşimde çıktı ...hareket problemi varmış..en son rahim filmi çektirdim kafam rahat etsin diye...oda temiz...artık seneye yardımcı teknikleri deniycez...

canım 1 ekimde adet tarihinmi...yoksa aşılama veya başka bişey mi yaptırdınız...inşallah olumlu sonuç gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…