- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
merhaba zeynepcim. Ben burdayım. Ben dün adet oldum akşama kadar sancıdan duramadım. Adetim iki gün geçtikten sonra oldum. Hiç bu kadar sancım olmazdı ve üstelik siyah siyah parçalar geliyo ne olduğunu anlayamadım. Dr uma sorsam mı acaba neden olduğu konusunda bilgisi olan var mı?öptüm kızlar..
zeynepiim canum benım benim haber akşam gelicek 3 günlük gecikme bakalımmm ne olucakkklava:
zeynepiim canum benım benim haber akşam gelicek 3 günlük gecikme bakalımmm ne olucakkklava:
zeynepcim bu arada benide uzun bir aradan sonra listene eklermisin adet tarihim 11 ekim yarın çatlatma iğnemi olucam bakalım ne olur pek fazla ümitli değilim sonradan hayal kırıklığına uğramak istemiyom...
OH BE SONUNDA BU BEKLEYİŞTEN KURTULUCAZ..klava:.KAMERANI AÇ TESTİ YAPARKEN BENDE GÖRMEK İSTİYOM..:roflol:.EŞİN KAÇTA GELECEK...
balcım inşallaaaah hamilesindir bizlere mutlu haberlerini verirsin hayırlısıyla inşallllaaaahh.zeynepcim benim yeni adet tarihim 20 ekim ..kızlar tekrar tedaviye başlasam mı başlamasam mı bilemiyorum.dr un ücreti, pahalı acaba kendi haline bıraksam hamile kalabilir miyim?önceleri dr adetin düzensiz ondan olmuyo demişti 6-7 aydır düzenli oluyorum anlamadığım şimdi neden olmuyo da illaki tedavi istiyo..acaba kilodan olabilir mi..kızımdan sonra baya kilo kaldı. nedersiniz kızlar.. bilgilerinize ihtiyacım var..
canım yazı eksik gelmiş yani 15 aydır tedavin sürüyor mu?
ikinci çocuk kararı ne kadar zor alınıyormuş meğer,ilk çocuk cahilliğe denk geliyorya fazla düşünmeden oluvermişti.başımıza geleceklerden haberimiz yoktu tabi..şimdi herşeye sil baştan başlamak çok korkutuyor beni..uykusuz geceler gaz sancıları diş çıkartma nöbetleri ...bütün bunlara rağmen kararımız ikinci çocuktan yana ve ummalı bir çalışmanın ardından 1 ekimde yapacağım tahlili sabırsızlıkla bekliyoruz ben eşim ve oğlum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?