- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.041
canım,benim acele etmemdeki sebep şu ,eğer önümüzdeki iki ay boyuncada hamile kalamazsam bu sefer bebişin doğumu oğlumun birinci sınıfa başladığı günlere denk gelicek.tahmin edersinki bu durumda benim açımdan hiç kolay olmaz birinci sınıf çocuğun anneye en çok ihtiyaç duyduğu zamanmış çünkü...benim durumum ya şimdi yada hiç gibi bişey yanicanım allahtan umut kesilmez ...peki eşin baktırdımı ve rahim filmi çektirdinmi...biliyosun bunlarda çok önemli...aşılamaya geçmeden bunlara bakıyolar önce....inşallah tez zamanda hepimiz kavuşuruz meleklerimize
canım sen dur bakalım hemen ya...eyvahlar olsun daha ilk aydan böyle kötü kötü düşünürsen halin harap...daha yeni başlamışssın denemeye....hele bi 7 8 ay geçsin bakalım...bak benim 15 ay oldu...hala bir umut bekliyom...hemde sorunumuzuda biliyorum...inşallah sorun çıkmazda tez zamanda gelir seninde bebişin...
canım,benim acele etmemdeki sebep şu ,eğer önümüzdeki iki ay boyuncada hamile kalamazsam bu sefer bebişin doğumu oğlumun birinci sınıfa başladığı günlere denk gelicek.tahmin edersinki bu durumda benim açımdan hiç kolay olmaz birinci sınıf çocuğun anneye en çok ihtiyaç duyduğu zamanmış çünkü...benim durumum ya şimdi yada hiç gibi bişey yani(
zeynepcim ne yaptın canım korunuyormusun buay ben adet oldum biliyorsun yeni adet tarihim 13 ekim canım
inşallah allah gönlüne göre verir ve herşey dilediğin gibi yolunda gider..sevgilercanım benimde seninle durumum aynı seneye oğlum okula başlıyo yani senin oğlunla aynı aşta...ama artık korunayım yada erteleyeyim lüksüm yok çünkü tutup tutmayacağı belli deil...eğer tutarsada bir şekilde üstesinden gelmeye çalışacam...allah verir bir kolaylığını...
kızlar beni hamiş listesine yazın çift çizgi cıktı allahım hepinize nasip etsin inşallahh
serbeyza :teytey:başak35.............................21 Eylül
enteresan...........................23 Eylül
handefe..............................30 Eylül
mawili................................2 Ekim
WANNABABY....................2 Ekim
gwert..................................3 Ekim
crazybaby...........................6 Ekim
baby nurse..........................8 Ekim
gülücük...............................8 Ekim
esrako...............................10 Ekim
zeliş82..............................11 Ekim
pınar77..............................11 Ekim
ali -ye ...............................15 Ekim
BTRKLC.............................17 Ekim
zynp.ZEYNEP....................19 Ekim
raebzeh..............................20 Ekim
yağmur20...........................20 Ekim
heja....................................21 Ekim
sencerderen........................24 Ekim
Balsurat
mbbb
pelosh
funda72
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
Dilara80
nilhan
nazlıbahar
HAMİŞLER
savarona7778
tugbamurat
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53
aaa olmamış aceleden yapamamışım zeynepcim yine sana kaldı canım ya
kızlar, ben ikinci çocuk çalışmalarına başladım ama hala kafamda milyonlarca soru var..acaba ikinci çocuk şartmı diye...sizler nasıl karar verdiniz karar verirken neler etkili oldu yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum..
kızlar, ben ikinci çocuk çalışmalarına başladım ama hala kafamda milyonlarca soru var..acaba ikinci çocuk şartmı diye...sizler nasıl karar verdiniz karar verirken neler etkili oldu yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum..
haklısın canım, fakat bazı kardeşler görüyorum birbirinden çok kopuk bayramdan bayrama karşılaşıyorlar mesela evlenmişler çoluk çocuğa karışmışlar ..birbirleriyle belki uzaklaşmışlar belki farklı şehirlere yerleşmişler...yani demek istediğim birbirlerine destek olmayan yada olamayan kardeşler var sonuıçta onlar içinde hayat devam ediyor...öyleyse başka kardeş o kadarda şart değil diyorum kendi kendime bazen ..ne bileyim işte karamsarım galiba biraz ...özellikle iki erkek kardeş, daha uzak oluyor birbirine..ben öyle gözlemledim..yani örneğin eşime bakıyorum, bir erkek kardeşi var bekar, aradabir karşılaştıkça yada onlara gittikçe sohpet ediyorlar birbirlerine herhangi bir iyilikleri yada kötülükleri dokunmuyor olmasada olur durumu yani ,öyleyse bende diyorumki oğlum arasıra sohpet etsin diye o na kardeş yapmam şart mı? yoksa farklımı düşünmeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?