- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.161
zeynepcim alıştım negatiflere diyorsun ama ben merak ediyorum acaba bu ay pozitif çıkınca halin nasıl olacak..zeynepcim bence sen bu ay hamile kalacaksın inşallah ardındanda biz geliriz hayırlısıyla..ayyyne biliyim sanki bu yazıyı yazarken içime doğdu..tedavin nasıl gidiyo canım..
zeynepcim alıştım negatiflere diyorsun ama ben merak ediyorum acaba bu ay pozitif çıkınca halin nasıl olacak..zeynepcim bence sen bu ay hamile kalacaksın inşallah ardındanda biz geliriz hayırlısıyla..ayyyne biliyim sanki bu yazıyı yazarken içime doğdu..tedavin nasıl gidiyo canım..
zeynep hayatım ben sabah idrar testi yaptım ama çıkmadı gidip kan verdim 13.45de alacağım
dr idrarda çıkmayabilir dedi 5 günlük bir geçikmeniz var eğer kistten kaynaklanmıyorsa büyük olasılıkla hamilesiniz dedi haber vereyim dedim
valla bende iki aydır k ist neden iile dogum kont hapı içiyorum ve test yapmadım buyuk bosluk olustu hayatımda:)) oyle alısmısımkı 5 gun kala ben baslıyodum test yapmaya çunku:))
canım ağzından bal damlıyo inşallah dediğin gibi olur...o zaman dile benden ne dilersen...inşallah hepimiz bir an önce hamiş kalırız...
canım senden bol bol dua istiyorum başka ne isteyeyim..canım benim yeter ki bu listeyi başlatan zeyno
hamişler listesindede halayın başını çeksin..sen yavaş yavaş mendili hazırla..:teytey::teytey::1hug:a.s.
:çok üzgünüm:nıye kımse benımle ılgilenmıyo
yaa ne bileyim öyle duydum rahim ilkine göre daha esnek oluyormuş ve bebek daha çok gelişme imkanı buluyormuş falan filan...canım ilk defa senden duydum böyle birşeyi ikinciyi dogurursak bakarız o zaman benim annem 5 tane dogum yapmış hepiniz çok kilolu balık gibiydiniz diyor evet abimlerin 40 günlükken çekilmiş bebeklik resimleride bunu kanıtlıyor şimdi olsa valla doguramayız heralde ben 3.600 gr kızımı zor dogurdum çok kiloluyu düşüneme nasıl dogacak
ama şunu duymuştum ilk dogumu zor olan bayanların 2 kolay oluyormuş diye ne kadar dogru bilemem ama ben 2 dogumumuda normal olsun isterim her anını hissetmek yaşamak çok güzel bir duydu allah herkese yaşatsın rabbim
canım ağzından bal damlıyo inşallah dediğin gibi olur...o zaman dile benden ne dilersen...inşallah hepimiz bir an önce hamiş kalırız...
canım sonucunu aldınmı merak ettim...inşallah iyi haberlerle dönersin...
hayatım sonucu aldım 0.95 ama benim yumurtlamam hesaplayıcılara göre 22.09 du ama biliyorsunuz ben ovulasyon kiti kullandım ve çift çizgiyi 26.09 da buldum yani normalinden 4 gün sonra hesaplayıcılara göre ben 06.10unda regl olmam gerekiyor ama regl günü ovulasyongünü +14.gün olunca benim aslında bugün regl günüm olduğunu hesapladık yani ben çok erken gitmişim kan testine çıkmama olasılığı yüksekmiş anlayacağınız hala şansım var ve devam ediyor çünkü REGL OLMADIM
esrako...............................10 Ekim
başak35............................13 Ekim
ali -ye ...............................15 Ekim
BTRKLC.............................17 Ekim
zynp.ZEYNEP....................19 Ekim
raebzeh..............................20 Ekim
yağmur20...........................20 Ekim
heja....................................21 Ekim
sencerderen........................24 Ekim
Dilara80..............................25 Ekim
handefe...............................27 Ekim
Balsurat..............................28 Ekim
nazlıbahar......................... ..1 Kasım
mawili..................................1 Kasım
zeliş82.................................8 Kasım
pınar77.................................9 Kasım
crazybaby
baby nurse
gülücük
gwert
mbbb
pelosh
funda72
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
HAMİŞLER
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53
kızlar geceden beri ağrım vardı kasıklarımda acile gittim idrar yollarımı üşütmüşüm bide dedim kanda hamişmiyim değilmiyim ona baktırdım değilim adet olmama 13 gün var sizce şansım varmıdır halen 13 gün içinde hamiş kalınırmı...fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?