kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

neden pskolojik olsunki canım vardır bir nedeni adetin ne zaman bilmiyorum ama belkide yumurtaların gelişti yada çatlama oluyordur yumurtlama kontrolü oluyormusun.

benimde kasıklarım şişti belim agrıyor sanki agır bir yük kaldırmışım gibi bacaklarım ve dizlerim sızlıyor agrıyor adet gelcekte naz yapıyor gününü bekliyor galiba.
tekrar dr gitmek detilde her 2günde vajinal ultrasona giriyorum ya o beni kahrediyor birde o masaya yatmak yokmu bazen kendime diyorum ne işim var benim burda çık git evine diyor şeytan .
ama ben o şeytana de git başımdan diyorum bebiş gelsinde evime giderim diyorum ama eve gitme zamanı ne zaman olur bilemem galiba hastanelerde ömrüm geçicek allahım tez zamanda versede bebişleri bir rahat nefes alsak demi kızlar ay uzunmu oldu ne

canım, senin problem neydi ki????

hayatım benim sorunum yokki herşey normal rahim flmi bile tertemiz çıktı heray 2 tane yumurtam oluyor ama gebelki olmuyor buna sebepsiz infertilite diyorlar.

denicam inşallah tutar heray sorun olmaya başladı bende takıntı haline getircem bu gidişle:1rolleyes:

arkadaşlar 9 unda adet oldum maalesefki bu ay korundum kendimi hazır hissedemedim bir dahaki adetim 7 kasım ama kendimi hazır hissedermiyim ?bilmiyorum...

kızlar bişey sorucam acaba ikinci bebekler daha mı kilolu doğuyor..böyle yaygın bir düşünce varmış ???? sizin bilginiz varmı?

sanmıyorum canım...
ilk bebeğim 1.750 gr dünyaya geldi ama yaşamadı..senağlama
ikinci bebeğim 420 gr dünyaya geldi oda yaşamadı..senağlama
üçüncü bebeğim 3.900 gr dünyaya geldi çok şükür şuan 8 yaşında...
şuanda hamileyim doktorum erken doğum a hazırlıklı ol dedi bakalım...
çünki arada kanamam oluyor..bebeğin eşi ters yerleşmiş yani rahim çıkışında... bu sebeple erken doğum riskim var anlıyacagınız her bebek aynı olmuyorr...

rabbim bu yoldaki herkese yardım etsin..açılan ellerimizi ettiğimiz duaları boş çevirmesin...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

esrako...............................10 Ekim
başak35............................13 Ekim
ali -ye ...............................15 Ekim
zynp.ZEYNEP....................19 Ekim
raebzeh..............................20 Ekim
yağmur20...........................20 Ekim
funda72..............................20 Ekim
heja....................................21 Ekim
sencerderen........................24 Ekim
Dilara80..............................25 Ekim
handefe...............................27 Ekim
Balsurat..............................28 Ekim
nazlıbahar......................... ..1 Kasım
mawili..................................1 Kasım
baby nurse...........................7 Kasım
BTRKLC...............................7 Kasım
zeliş82.................................8 Kasım
pınar77.................................9 Kasım
crazybaby
gülücük
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat

HAMİŞLER

sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

arkadaşlar 9 unda adet oldum maalesefki bu ay korundum kendimi hazır hissedemedim bir dahaki adetim 7 kasım ama kendimi hazır hissedermiyim ?bilmiyorum...

canım bence ara verme hemen başla rahim bebeğe alışınca daha çabuk hamile kalınıyo..hem sanada iyi gelir hamişlik..moralin düzelir canım...

arkadaşlar yeni adetim 7 kasım yarın hastaneye gidiyorum.sanırım tüp bebek tedavisine başlıcaz.

canım adet oldunmu sen..hakkımızda hayırlısı...bakarsın tüpe geçmene bile gerek kalmaz bu ay hamiş kalırsın...

inşallah kistlerin bir an önce kaybolur canım...testlerine kavuşursun hep beraber eczaneleri zengin etmeye devam ederiz:roflol::roflol:
zeynepcim ben eczaneden almıyorum testleri dostmedikal com dan alıyorum kutusuz 1 ytl gebelik testleri onkomed marka sirkte levente ucretsiz kapıya kadar getiriyorlar 10-15 tane alıyorum bir seferde 1 ytl den dusun çok ucuz.

kızlar ben beklemedeyim halan beni adet gecikmeli gelicek heralde şuan gelen giden yok ama ayaklarım çok üşüyor kasıklarım şişti agrıyor bel agrısını hiç söylememyim bile heran gelir diye lavaboya gidiyor kontrol ediyorum
ne degerliymiş şu adet yolunu gözler olduk valla

başak35............................13 Ekim
ali -ye ...............................15 Ekim
zynp.ZEYNEP....................19 Ekim
raebzeh..............................20 Ekim
yağmur20...........................20 Ekim
funda72..............................20 Ekim
heja....................................21 Ekim
sencerderen........................24 Ekim
Dilara80..............................25 Ekim
handefe...............................27 Ekim
Balsurat..............................28 Ekim
nazlıbahar......................... ..1 Kasım
mawili..................................1 Kasım
baby nurse...........................7 Kasım
BTRKLC...............................7 Kasım
zeliş82.................................8 Kasım
pınar77.................................9 Kasım
crazybaby
gülücük
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako

HAMİŞLER

sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

zeynepcim 10 ekimde adet oludm ben listeden silebilirsin yeni tarih vermiyorum çunku haftaya pazartesi gunu laparoskopi ameliyatı olmaya karar verdim kendime inanamıyorum
7 sene boyunca ikinciye asla diyen bir insandım 15 ay ugrastım ona bile sastım kendiem simdi dr laproskopi yapıp tıkalı tupe bir bakalım diger tup tam acıkmı bakalım rahim içi gebelik içn uygunmu ona bakalım değilse uygun hale getirelim vs dedi aklıma yattı gittigim 5 dr dan 4 u laproskopi dedi kimi hemen kimi istersen biraz bekle dedi artık bekledim ve yaptırıyorum. hakkımda hayırlısı insalah sonunda ise yarar tum bu ugraslar[/QUOTE]

canım inşallah laparoskopiden güzel sonuçlar alır iyi haberlerle dönersin...aslında bütün bu yaptıklarımız çaresizlikten ....ne yapacağımızı , ne yiyip içeceğimizi yada nasıl tedavi olacağımızı şaşırdık...bu bebek hasreti yaktı kavurdu bizi....allahım çabalarımızı boş çevirmesin...:Saruboceq:

inşallah gelmez o adet olasıca can sıkıcı şey...bıktırdı bizi...bir ayda gelmese 9 ay tatil yapsa ne olurdu sanki...inşallah sendekiler hamişlik belirtisidir canım...a.s.

yok be canım nerde peçeteyle kontrol ediyorum sanki pembelik var gibi hamile olmadıgıma eminimde gelsede bende 2 günü kontrole gitsem hemen başlarım ignelere geçen ay adetin 2 başlamıştım 10 kullandım çatlatma ignesi olmuştum.
geçen ay filim çektirdim 3 erken gelmişti bakalım hayırlısı allahtan kızlar başka keder vermesin dahada önemlisi evlat acısı yaşatmasın kimseye

kızlar yumurtlamam erken oluyor benim.hamile kalsam bile bu hemen adetten sonraki günlerde...ben bugün bazı tetkikler için kan aldırdım ve kan almışlarken gebeliğede baktırdım fakat negatif çıktı.oysa ben bazı belirtiler yaşıyordum kasık batması vs..gibi..acaba çok erken diye çıkmamış olabilirmi?

canım senin günün 24 ü gözüküyo yani daha çok erken...daha 10 gün var...bence henüz çıkmaz...biraz daha bekle canım...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…