- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.181
canım, senin problem neydi ki????benimde kasıklarım şişti belim agrıyor sanki agır bir yük kaldırmışım gibi bacaklarım ve dizlerim sızlıyor agrıyor adet gelcekte naz yapıyor gününü bekliyor galiba.
tekrar dr gitmek detilde her 2günde vajinal ultrasona giriyorum ya o beni kahrediyor birde o masaya yatmak yokmu bazen kendime diyorum ne işim var benim burda çık git evine diyor şeytan .
ama ben o şeytana de git başımdan diyorum bebiş gelsinde evime giderim diyorum ama eve gitme zamanı ne zaman olur bilemem galiba hastanelerde ömrüm geçicek allahım tez zamanda versede bebişleri bir rahat nefes alsak demi kızlar ay uzunmu oldu ne
canım kanda bu kadar erken hamilelik çıkmazki..zaten yumurtlamadan 14 gün gün sonra adet olunuyo...yani senin adetine 13 gün kaldıysa dün yumurtlamış olmalısın...yumurtalarda 24 saaat yaşadığına göre hala hamile kalma şansın devam ediyo...sen çalışmaya devam et...çook geçmiş olsun...a.s.
inşallah bir an önce bebişini kucaklarsın :)))))hayatım benim sorunum yokki herşey normal rahim flmi bile tertemiz çıktı heray 2 tane yumurtam oluyor ama gebelki olmuyor buna sebepsiz infertilite diyorlar.
kızlar bişey sorucam acaba ikinci bebekler daha mı kilolu doğuyor..böyle yaygın bir düşünce varmış ???? sizin bilginiz varmı?
arkadaşlar 9 unda adet oldum maalesefki bu ay korundum kendimi hazır hissedemedim bir dahaki adetim 7 kasım ama kendimi hazır hissedermiyim ?bilmiyorum...
arkadaşlar yeni adetim 7 kasım yarın hastaneye gidiyorum.sanırım tüp bebek tedavisine başlıcaz.
zeynepcim ben eczaneden almıyorum testleri dostmedikal com dan alıyorum kutusuz 1 ytl gebelik testleri onkomed marka sirkte levente ucretsiz kapıya kadar getiriyorlar 10-15 tane alıyorum bir seferde 1 ytl den dusun çok ucuz.inşallah kistlerin bir an önce kaybolur canım...testlerine kavuşursun hep beraber eczaneleri zengin etmeye devam ederiz:roflol::roflol:
esrako...............................10 Ekim
başak35............................13 Ekim
ali -ye ...............................15 Ekim
zynp.ZEYNEP....................19 Ekim
raebzeh..............................20 Ekim
yağmur20...........................20 Ekim
funda72..............................20 Ekim
heja....................................21 Ekim
sencerderen........................24 Ekim
Dilara80..............................25 Ekim
handefe...............................27 Ekim
Balsurat..............................28 Ekim
nazlıbahar......................... ..1 Kasım
mawili..................................1 Kasım
baby nurse...........................7 Kasım
BTRKLC...............................7 Kasım
zeliş82.................................8 Kasım
pınar77.................................9 Kasım
zeynepcim 10 ekimde adet oludm ben listeden silebilirsin yeni tarih vermiyorum çunku haftaya pazartesi gunu laparoskopi ameliyatı olmaya karar verdim kendime inanamıyorum
7 sene boyunca ikinciye asla diyen bir insandım 15 ay ugrastım ona bile sastım kendiem simdi dr laproskopi yapıp tıkalı tupe bir bakalım diger tup tam acıkmı bakalım rahim içi gebelik içn uygunmu ona bakalım değilse uygun hale getirelim vs dedi aklıma yattı gittigim 5 dr dan 4 u laproskopi dedi kimi hemen kimi istersen biraz bekle dedi artık bekledim ve yaptırıyorum. hakkımda hayırlısı insalah sonunda ise yarar tum bu ugraslar
kızlar ben beklemedeyim halan beni adet gecikmeli gelicek heralde şuan gelen giden yok ama ayaklarım çok üşüyor kasıklarım şişti agrıyor bel agrısını hiç söylememyim bile heran gelir diye lavaboya gidiyor kontrol ediyorum
ne degerliymiş şu adet yolunu gözler olduk valla
kızlar yumurtlamam erken oluyor benim.hamile kalsam bile bu hemen adetten sonraki günlerde...ben bugün bazı tetkikler için kan aldırdım ve kan almışlarken gebeliğede baktırdım fakat negatif çıktı.oysa ben bazı belirtiler yaşıyordum kasık batması vs..gibi..acaba çok erken diye çıkmamış olabilirmi?
hüsrana uğradım doktor da daha çıkmaz demişti ama ben erken yumurtladığım için kesin çıkar diye düşündüm değer 0 çıktı bu kadar olur yani
canım senin günün 24 ü gözüküyo yani daha çok erken...daha 10 gün var...bence henüz çıkmaz...biraz daha bekle canım...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?