kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

belirsizlik belirsizlik belirsizlik..ne zormuş..dr. gittim..negatif çıktı idrar testi..kan testi içinde hastahaneye gitmem gerekiyordu gidemedim..cumaya kadar bekle dedi dr..eve geldim ve hafif pembe renkte kanam oldu..üf ya bu ne şimdi..heveslenmek istemedim en başında..ama bu kadarda çok günüm geçince baya heveslendim..ilk gebeliğim değil az çok bir şeyler biliyoruz..mide bulantısından ve kasık agrılarımdan anladım hamişim dedim..ama 7-8 gün geçikti adetim e bune şimdi pembe kanamalar..kızlar kafam çok karıştı ve sinirlerim çok bozuk...

canım sen bu belirtileri bu aymı yaşadın yani mide bulantısı felan....belkide mevsimsel olabilir gecikmen canım...inşallah iyi haberler alırsın...

canım sen bu belirtileri bu aymı yaşadın yani mide bulantısı felan....belkide mevsimsel olabilir gecikmen canım...inşallah iyi haberler alırsın...

canım bu ay yaşadım çok uyuyorum şuan bile yeni uyandım mide bulantılarım çok oldu..ve aşırı ekşi canım istedi normalde hiç böyle olmazdım..bu kadarda uzun bir regl geçikmesi yaşamadım..sabah çok az bir lekelenme oldu ama şuna hiçbir şey yok..anlam veremedeim kendimi heveslendirmek istemiyorum..ama moralim çok bozuk canım yaaaa:bbo: :bbo:

canim o zaman bekleme hemen bir kan testi yaptir...allah korusun belkide hamileysen düşük felan olmasin ona göre tedbirini alirsiniz...

zeynepcim yeni adet tarihim 9 kasım yarın tedaviye başlıyorum yeniden hayırlısı bakalım kurbana kalmaz asılamam olur hayırlısı kızlar

ali -ye ...............................15 Ekim
zynp.ZEYNEP....................19 Ekim
raebzeh..............................20 Ekim
yağmur20...........................20 Ekim
funda72..............................20 Ekim
heja....................................21 Ekim
sencerderen........................24 Ekim
Dilara80..............................25 Ekim
handefe...............................27 Ekim
Balsurat..............................28 Ekim
nazlıbahar......................... ..1 Kasım
mawili..................................1 Kasım
baby nurse...........................7 Kasım
BTRKLC...............................7 Kasım
zeliş82.................................8 Kasım
pınar77.................................9 Kasım
başak35...............................9 Kasım
crazybaby
gülücük
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako

HAMİŞLER

sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

merhabalar benimki dün geldi iyice karıştı yeni tarih 7kasım diyelim bakcaz artık bikacgün degişiyor ya erken ya gec hiç düzensiz olmazdı

zynp.ZEYNEP....................19 Ekim
raebzeh..............................20 Ekim
yağmur20...........................20 Ekim
funda72..............................20 Ekim
heja....................................21 Ekim
sencerderen........................24 Ekim
Dilara80..............................25 Ekim
handefe...............................27 Ekim
Balsurat..............................28 Ekim
nazlıbahar......................... ..1 Kasım
mawili..................................1 Kasım
baby nurse...........................7 Kasım
ali -ye ..................................7 Kasım
BTRKLC...............................7 Kasım
zeliş82.................................8 Kasım
pınar77.................................9 Kasım
başak35...............................9 Kasım
crazybaby
gülücük
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako

HAMİŞLER

sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

merhabalar benimki dün geldi iyice karıştı yeni tarih 7kasım diyelim bakcaz artık bikacgün degişiyor ya erken ya gec hiç düzensiz olmazdı

CANIM BENİMDE HER AY 5 GÜN ÖNCEYE GELİR...O ADET DÖNGÜNLE İLGİLİDİR ...MESELA 26 27 GÜNDE BİR ADET OLUYOSAN HER AY DOĞAL OLARAK ADETİN ÖNE GELİR...a.s.

kızlar sanırım benimde 5 gün önce gelecek,çünkü düne kadar göğüslerimde müthiş ağrı vardı fakat bugün ağrı azaldı.zaten böyle olduktan 1-2 gün sonra gelir.üstelik sivilcelerimde iyice azdı.anlayacağınız benden ümit yok bu ay .zaten artık yoruldum,kafamı dağıtmak ve de kilolarımı atmak için spora başlıyorum.

yok canım benim adetimin29uncu gununde mutlaka sasmaz gelirdi ne zaman hapı bıraktım korunmayı 5ay oldu 3ay 26ıncı gunu geldı gecen ay 29unda geldi bu ay 27inde geldi karıstı yani karısın bakalım kaydirigubbakcemile2

kızlar test sonuçu negatif..kan testide usg bakımınada girdim bebiş yok..rahmim oğlumda test dönmüştü çokda korkuyordum hamile kalamam diye..ama dr. beni çok rahatlattı sorun olmaz hamile kalmaya dedi..hormonlarıma tiroitlerime ve bir çok testtten geçirecek beni..7-8 tane test yazdı yarın inşallah onları yaptıracagım..eger bende sorun yoksa eşime bakılacak onda varsa direk aşılama yapılacak..dr. çok iyiydi çok rahatlattı beni..herşeyin hayırlısı..demekki nasipim buymuş..
yeni tarihim 15 kasım..

selam kızlaaaaarr..yine ara veedim biraz işlerim vardı nete giremedim..nasılız bakalım..iyiyiz değil mi? morallerde yüksektir inşallaaaaahhh ..yine adet günlerimiz yaklaşıyo bakalım..hakkımızda ne hayırlıysa öyle olsun...amiiiiiiiiiiiinnnn

kızlar sitede bir çok ilacın adı geçiyor yumurtlama için filan ...ayda birkaç yumurta birden oluşuyor..bizde tabi doktora sorup bu ilaçlardan kullansak ikiz bebek şansımız olurmu acaba?:ecrin_bebek::lepi::ecrin_bebek: :lepi:

dr hiçbir zaman çogul gebeligi önermiyoruz demişti bana bencede en dogrusu bu tabi dogal yolla olursa yemem yan cebime koy derim.ama özel bir ilaçla ikiz olmasınıda istemem canım allah bakabilicegimiz kadar versin yeter

det..bir taneyi doğurduda bide ikiz gebelik düşünüyormuş şuna bak şuna..:dilcikar: :dilcikar:canımcım şaka bir yana zor olmaz mı hem senin bir tane yokmu birde ikiz olurlarsa üç tane evladın olacak çok hoş tabi ama zor olur be gülüm..Allah dağına göre kar veririmiş tabi istiyorsan inşallah nasipindede varsa olsun hayırlısıyla..:1hug:

CADIARZU aslında ben ikinci çocuk kararını bile çok zor verdim...cesaretim yoktu açıkçası ufaklık anasınıfına başladı ve ben tam rahata kavuşmuşken herşeye silbaştan başlamak çok zor kafam çok karışmıştı..ama şimdi iki aydır deniyoruz henüz tık yok buda beni fazla gaza getirmiş olmalı ki ikiz filan düşünüyorum..kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile:lepi:

:1hug::1hug:
:1hug::teselli:a.s.canım ne demek kimse benimle. ilgilenmiyo.:mymeka:yasakkelime:1hug::1hug:.senin tedavin neydi ..soracağın birşey olursa elimden geldiğince yardım ederim..söyle bakeeem..:uhm:

raebzeh ılgı ve alakan ıcın cok ama cok tesekkur ederım canım hem senle hemserıde sayılırız benım memleketımde cankırı Bazen ınsan sımartılmak ıstıyo da ondan benım mızmızlıgım ama gectı sımdı ıyıyım. ben dıs gebelık gecırdım 1 sene once sag tupum tıkalı o yuzden yumurta tedavısı goruyorum canım ıste bole herkezde var bı sorun inş.herkezın sorunu tez zamanda cozulur opuyorum senı

ay bende cok sevınırım ıkız olsa ama korkuyorum da ıkızlerın saglık sorunları olabılıyo dıye neyse 1 tane olsun kız olsun saglıklı olsun mavı gozlu olsun sarısın olsun ayyy ne guzel olur hayalı bıle guzel 1 tane 7 yasında oglum var benım Allah herkezın hayalını duasını gerceklestırsın inşallahkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…