- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.201
belirsizlik belirsizlik belirsizlik..ne zormuş..dr. gittim..negatif çıktı idrar testi..kan testi içinde hastahaneye gitmem gerekiyordu gidemedim..cumaya kadar bekle dedi dr..eve geldim ve hafif pembe renkte kanam oldu..üf ya bu ne şimdi..heveslenmek istemedim en başında..ama bu kadarda çok günüm geçince baya heveslendim..ilk gebeliğim değil az çok bir şeyler biliyoruz..mide bulantısından ve kasık agrılarımdan anladım hamişim dedim..ama 7-8 gün geçikti adetim e bune şimdi pembe kanamalar..kızlar kafam çok karıştı ve sinirlerim çok bozuk...
canım sen bu belirtileri bu aymı yaşadın yani mide bulantısı felan....belkide mevsimsel olabilir gecikmen canım...inşallah iyi haberler alırsın...
merhabalar benimki dün geldi iyice karıştı yeni tarih 7kasım diyelim bakcaz artık bikacgün degişiyor ya erken ya gec hiç düzensiz olmazdı
kızlar sitede bir çok ilacın adı geçiyor yumurtlama için filan ...ayda birkaç yumurta birden oluşuyor..bizde tabi doktora sorup bu ilaçlardan kullansak ikiz bebek şansımız olurmu acaba?:ecrin_bebek::lepi::ecrin_bebek: :lepi:
:1hug::teselli:a.s.canım ne demek kimse benimle. ilgilenmiyo.:mymeka:yasakkelime:1hug::1hug:.senin tedavin neydi ..soracağın birşey olursa elimden geldiğince yardım ederim..söyle bakeeem..:uhm:
CADIARZU aslında ben ikinci çocuk kararını bile çok zor verdim...cesaretim yoktu açıkçası ufaklık anasınıfına başladı ve ben tam rahata kavuşmuşken herşeye silbaştan başlamak çok zor kafam çok karışmıştı..ama şimdi iki aydır deniyoruz henüz tık yok buda beni fazla gaza getirmiş olmalı ki ikiz filan düşünüyorum..kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?