- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.221
CADIARZU aslında ben ikinci çocuk kararını bile çok zor verdim...cesaretim yoktu açıkçası ufaklık anasınıfına başladı ve ben tam rahata kavuşmuşken herşeye silbaştan başlamak çok zor kafam çok karışmıştı..ama şimdi iki aydır deniyoruz henüz tık yok buda beni fazla gaza getirmiş olmalı ki ikiz filan düşünüyorum..kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile:lepi:
ay bende cok sevınırım ıkız olsa ama korkuyorum da ıkızlerın saglık sorunları olabılıyo dıye neyse 1 tane olsun kız olsun saglıklı olsun mavı gozlu olsun sarısın olsun ayyy ne guzel olur hayalı bıle guzel 1 tane 7 yasında oglum var benım Allah herkezın hayalını duasını gerceklestırsın inşallahkaydirigubbakcemile5
tatlım ne guzel senın gıbı benımde dualarım ınşallah kabul olur bı kızım olur.sende erkek evlada kavusursun saglıkla sıhatle inş.ılgın ıcın tesekkurler.kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:canım ya bende senin gibi sarı saçlı mavi gözlü bir çocugum olsun diye dua ettim 9 ay boyunca aynen öyle bir kızım oldu şimdide bir erkek çocuk istiyorum ama allah çok gördü galiba çabalarım hep boşa çıktı ama hayırlısını istiyorum kız erkek farketmez allah herkesin evladına hayırlı yazılar yazssın ayaklarına taş dokundurmasın :Saruboceq:
CADIARZU aslında ben ikinci çocuk kararını bile çok zor verdim...cesaretim yoktu açıkçası ufaklık anasınıfına başladı ve ben tam rahata kavuşmuşken herşeye silbaştan başlamak çok zor kafam çok karışmıştı..ama şimdi iki aydır deniyoruz henüz tık yok buda beni fazla gaza getirmiş olmalı ki ikiz filan düşünüyorum..kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile:lepi:
kızlar bende bugün bütün tetkiklerimi ve eşimin sperm sonuçlarını ünv. dr una gösterdim...herhangi bir sorun bulamadı bizde yani sebepsiz infertilite dedi...aşılama önerdi ama ben temmuza kadar beklemeyi düşünüyorum...
:1hug::1hug:
raebzeh ılgı ve alakan ıcın cok ama cok tesekkur ederım canım hem senle hemserıde sayılırız benım memleketımde cankırı Bazen ınsan sımartılmak ıstıyo da ondan benım mızmızlıgım ama gectı sımdı ıyıyım. ben dıs gebelık gecırdım 1 sene once sag tupum tıkalı o yuzden yumurta tedavısı goruyorum canım ıste bole herkezde var bı sorun inş.herkezın sorunu tez zamanda cozulur opuyorum senı
kızlar bende bugün bütün tetkiklerimi ve eşimin sperm sonuçlarını ünv. dr una gösterdim...herhangi bir sorun bulamadı bizde yani sebepsiz infertilite dedi...aşılama önerdi ama ben temmuza kadar beklemeyi düşünüyorum...
zeynepim hayırlı olsun dicem .en son gittiğimizde bizede sebebsiz demişti.umarım ansızın geliverir bebişler.
hepinize hayırlı cumalar canlarım....ben sabah test yaptım dayanamadım..her zamanki gibi negatif...
hepinize hayırlı cumalar canlarım....ben sabah test yaptım dayanamadım..her zamanki gibi negatif...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?