kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım benim bildiğim 2 günde bir değerin artması lazım ama senin kesen gözükmüş nasıl oluyo bu anlamadım...dış gebelik olsa kese gözükmez dimi...bence sen çok üsteleme biraz kendi haline bırak bakalım...bide sana tavsiyem başka bir hastane ve dr a da git...belkide bi yerlerde hata yapıyolardır....hem dediğin gibi en kötü ihtimal negatif olacak ölüm yok ucunda...sağlığın yerinde olsun yeterki yine olur bebişin canım...hem sen şu anda hamile bir bayansın durum değişmediği sürecea.s.

kızlar nasılsınız haberler ne benim bugun karnım agrıyor 1hafta var gelmesine ama gelcekgalıba ayaklarım falan buz kesıyor

neye üzülüyorum biliyormusunuz kızlar.yeni bir hayata başlamak,yeni bir insan ,yeni bir aile ,yeni bir ev yenilerle uğraşamakdan oğlmun büyüdüğnü anlamadım.doyamadım sanki ona anlamadım.gençtim,toydum.herşey herkez yeniydi hayatımda.oğlumun bir kardeşi olsun istedim ewet.kendim içinde rahatça büyüteceğim bir evlat.kokusuna doya doya sıkmadan incitmeden büyütmek istedim.BİR KEZ DAHA ANNE OLMAK İSTEDİM.suçmu çok istemek suçmu.beni ancak sizler anlarsınız diye buraya yazdım
senağlama

üzülme canım benim sükür rabime verdi bitane yahiç olmasaydı herseyin vakti zamanı vardır Allah en kısa zamanda verir herkeze isteyene tabi dualarımda sizlerde varsınız sizde eksik etmeyin

gunlerimiz aynı bakalım hayırlısı ben 4ay oldu korunmayı bırakalı benn 6ay olmaz dıye düşünüyorum daha doktora gıtmedım dogumdan buyana hiç doktora gitmedim 2ay sonra gitcem olmazsa tabi ayrıca kızımda doktor bana yumurta güçlendirici hap vermişti gene lazım olurmu ki bılmıyorum

üzülme canım benim sükür rabime verdi bitane yahiç olmasaydı herseyin vakti zamanı vardır Allah en kısa zamanda verir herkeze isteyene tabi dualarımda sizlerde varsınız sizde eksik etmeyin

canım benim seni çok iyi anlıyorum ama gerçekten şükür ki bizim bir evladımız var tabiki de ikinciyi istemek en doğal hakkımız ben inanıyorum ki ikinci evlatlarımızda olucak sen de buna inan sakın ümidini yitirme allahım hakkımızda hayırlısını yapsın :Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:

ah canım benim inanki aynı şeyleri harfi harfine bende düşünüyorum ve sana katılıyorum....oğlumda yaşadığım hataları tecrübesizlikleri yaşamadan doya doya bir çocuğum daha olsun onu büyüteyim istiyorum...inşallah gerçekleşir bu ama sanki bana çok uzak gibi gözüküyo ....yinede allahın takdiri...inşallah bir gün yüzümüze güler....

oy oyyy kıyamam canım..üzülme hepimiz aşağı yukarı aynı durumdayız..bu ay çok heveslendim hatırlıyorsan 10 günde reglim geçti bütün hamişlik belitilerini yaşadım ama hamiş değilmişim..geçen sene bu zamanlar agrıdan sancıda kanamadan ne acılar çekiyordum..düşündükçe halime şükür ediyorum..isyan etme canım asi olma Allah asileri sevmez..şu mübarek cuma hürmetine inşallah nasibimizde varsa hayırlısıyla sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar nasip eder rabbim..bende oğlumu hep annemlerin kaynanamların yanında büyüttüm..inan sinirden kuduruyordum..eşim görevdeydi ben el kadar bebeyle ordan oraya savruldum..şimdi olsa asla gitmem oturur evimde bebegimi büyütürüm..herkez hayatını bir şekilde yaşıyor ama acı ama tatlı..inşallah bizimde nasiplerimizde varsa birer daha evladımız olur..canım sağlıcakla kal çok öpüyorum seni..

inşallahta gelmez canım belkide testlerde çıkmamıştır üzme kendini...yoksada bidahaki aya kalırsın inşallah....

günaydın kızlaaar.a.s.:1hug:.sağol zeynepcim canım benim:1hug:..inşallah bi daha ki aya hep beraber veririz müjdeleri..amiiinn.:Saruboceq::Saruboceq:.ben hala adet olmadım ..beklemedeyim..:uhm:fisfisfis

günaydın kızlaaar.a.s.:1hug:.sağol zeynepcim canım benim:1hug:..inşallah bi daha ki aya hep beraber veririz müjdeleri..amiiinn.:Saruboceq::Saruboceq:.ben hala adet olmadım ..beklemedeyim..:uhm:fisfisfis

canım sen bi kan testi yaptırsana canım belkide testlerde çıkmıyodur...normalde böyle gecikmelerin oluyomuydu...

ay nebiliyim ağrılarım var olurum herhalde ama neden olmuyor bu adet onu anlayamadım.zaten olsaydı belirtileri olurdu..ara ara aksamalar oluyodu..bu o aylardan biri galiba neyse hayırlısı..sende durumlar nasıl canım..

raebzeh yaptır bir kan testide ögrenelim canım ya sabahtan vesen kanı 2 saate alırsın sonucunu bu mubarek cuma günü bize moral olursun tatlım

ah başakcım testin sonundan korkuyorum..adetlerim düzensizdi ara ara..ama canım belli olsaydı belirtiler olurdu.biraz daha bekleyeyim bakalım..kızlar kusura bakmayın kızlar sonunda umutsuzluğa kapılıp üzüleceğimden korkuyorum..

bir kez daha anne olmayı istemek hiç suç olabilir mi canım. bende 3 senedir aynı şey için uğraşıyorum. üstelik bir düşük, bir boş gebelik ile yılmadım. şimdi de normal mi değil mi bilmediğim bir hamilelik yaşıyorum. belkide yine alıcaklar onu benden. bende oğlumun yalnız kalmasını istemiyorum. sağlıcakla kucağımıza alamıycaksak nasip etme Rabbim diye çok dua ettim. ama 3. kez aynı acıyla sınanıyorum. şimdi yine dayanabilmek için Rabbim'den sabır diliyorum. Allah'ım hepimizin sesini bir gün hayırlısıyla duyar inşallah.

miniğimin varlığını öğreneli daha bir hafta geçmeden, yarın belki de ne zaman ve nasıl sonlandırılsın diye konuşucaz doktorla. senağlama

kendime söz vermiştim, üzülmiycektim ama mümkün mü acaba? çok üzgünüm, içim yanıyor yine.:çok üzgünüm:

kızlarrrrrrrr nerdesınız yaaaaaaaaa ben cok kotuyum aglamak ıstıyorum hemde bagıra bagıra ama susuyorum bu sabah hasta oldum hıc beklemıyodum hıc belırtı yoktu tam gununde geldı dr da bu ay umıtlıydı olur dıyodu ama bak yok ıste yok of ya of

yenı adet tarıhımı yazın lısteye 1 aralık yazın bakalım ne olacak. lıstede degısıklık varmı guzel haberler verınde moralımız duzelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…