- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.321
sağol canım ama, bugünkü kan testim de değişmemiş. halbuki ikiye katlaması gerekirdi di mi? cumartesi tekrar edilecek kan testi. yolunda gitmeyen birşey var ama ne??
benim olası adet tarihim 27 ekimdi. 29 ekimde gidilince kesenin hemen görülmesi de normal mi? aşılama olduğu için çok mu erken döllenme oldu acaba diyorum ama yolunda gitmeyen birşeyler olmasa kan değerim katlardı herhalde.
kendimi üzmemeye karalıyım. en kötü ihtimal negatif ikinci aşılama diye düşünücem.:a015:
ondan sonrada bu defteri kapatıcam.
üzülme canım benim sükür rabime verdi bitane yahiç olmasaydı herseyin vakti zamanı vardır Allah en kısa zamanda verir herkeze isteyene tabi dualarımda sizlerde varsınız sizde eksik etmeyinneye üzülüyorum biliyormusunuz kızlar.yeni bir hayata başlamak,yeni bir insan ,yeni bir aile ,yeni bir ev yenilerle uğraşamakdan oğlmun büyüdüğnü anlamadım.doyamadım sanki ona anlamadım.gençtim,toydum.herşey herkez yeniydi hayatımda.oğlumun bir kardeşi olsun istedim ewet.kendim içinde rahatça büyüteceğim bir evlat.kokusuna doya doya sıkmadan incitmeden büyütmek istedim.BİR KEZ DAHA ANNE OLMAK İSTEDİM.suçmu çok istemek suçmu.beni ancak sizler anlarsınız diye buraya yazdım
senağlama
üzülme canım benim sükür rabime verdi bitane yahiç olmasaydı herseyin vakti zamanı vardır Allah en kısa zamanda verir herkeze isteyene tabi dualarımda sizlerde varsınız sizde eksik etmeyin
neye üzülüyorum biliyormusunuz kızlar.yeni bir hayata başlamak,yeni bir insan ,yeni bir aile ,yeni bir ev yenilerle uğraşamakdan oğlmun büyüdüğnü anlamadım.doyamadım sanki ona anlamadım.gençtim,toydum.herşey herkez yeniydi hayatımda.oğlumun bir kardeşi olsun istedim ewet.kendim içinde rahatça büyüteceğim bir evlat.kokusuna doya doya sıkmadan incitmeden büyütmek istedim.BİR KEZ DAHA ANNE OLMAK İSTEDİM.suçmu çok istemek suçmu.beni ancak sizler anlarsınız diye buraya yazdım
senağlama
neye üzülüyorum biliyormusunuz kızlar.yeni bir hayata başlamak,yeni bir insan ,yeni bir aile ,yeni bir ev yenilerle uğraşamakdan oğlmun büyüdüğnü anlamadım.doyamadım sanki ona anlamadım.gençtim,toydum.herşey herkez yeniydi hayatımda.oğlumun bir kardeşi olsun istedim ewet.kendim içinde rahatça büyüteceğim bir evlat.kokusuna doya doya sıkmadan incitmeden büyütmek istedim.BİR KEZ DAHA ANNE OLMAK İSTEDİM.suçmu çok istemek suçmu.beni ancak sizler anlarsınız diye buraya yazdım
senağlama
inşallahta gelmez canım belkide testlerde çıkmamıştır üzme kendini...yoksada bidahaki aya kalırsın inşallah....
günaydın kızlaaar.a.s.:1hug:.sağol zeynepcim canım benim:1hug:..inşallah bi daha ki aya hep beraber veririz müjdeleri..amiiinn.:Saruboceq::Saruboceq:.ben hala adet olmadım ..beklemedeyim..:uhm:fisfisfis
senağlama
yenı adet tarıhımı yazın lısteye 1 aralık yazın bakalım ne olacak. lıstede degısıklık varmı guzel haberler verınde moralımız duzelsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?