- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.281
kızlar merhaba ben bu ayda ümitsizim çünkü dayanamayıp omcomed erken gebelik testi yaptmıştım perşembe günü negatifdi. ve rahim ağzı yaram vardı birde 2 aydır genital siğil problemim çıktı. ama korunmuyodıuk. bu ay hsg çekildi normal dedi dr.hsgden sonra 1-2 ayda kendiliğinden olma ihtimali var olmadı tedaviye başlarız siz birkaç ay daha deneyin dedi. ama bu siğiller beni tedirgin ediyodu bu ay ilk doğumumu yaptıran dr.uma gittim rahim ağzımdaki yarayı yakalım dedi ve smear yaptrıdm. siğillerden dolayı allahdan bişi çıkmadı ama adet sonrası adet olursanız yakalım dedi hem siğilleri hem yarayı. ve yara yakma sonrasıda ilişki 40 gün kadar yasakmış ben 2-3 ay ara vermek durumundayım anlayacağınız. sizlere bol şans diliyorum... eşimde şu yakmnayı yaptırıp sonrası direk aşılma ayaptıralım diyo hayırlısı bakalım. ne olcakkk
canım, senin sağlığın daha önemli. önce güzelce tedavini ol, sonra yoluna kaldığın yerden devam edersin.a.s.
günaydın kızlaaarr.a.s..bugün nasılız bakalım.:uhm:.moraller nasıl..iyidir inşallaaahh.:sm_cool::iyi olmalı çünkü bebişler annelerini üzüntülü:a015: görmek istemez..hadi bakalım toparlanın güne merhaba diyelim.a.s.:.hadi canlarım..::bu arada kızlar beni yanlış anlamayın ama bu adet tarihini nasıl hesaplıyorduk..adetin bittiği günden mi saymaya başlıyoruz..inanın bu hamilelik fikrini tedaviyi aklıma taktıkça aklım karışıyo.kafamçokkarıştı.en son eylülün 20 sinde adet oldum 26 sında bitti. acaba bu ayın kaçında olmam lazım.:uhm:.lütfen yanlış anlamayın..kusura bakmayın canlarım...::yasakkelimea.s.
zeynepimmm seni yanlız bırakmadım bakk benımde kırmızlar bugün geldii senağlama
günaydın kızlaaarr.a.s..bugün nasılız bakalım.:uhm:.moraller nasıl..iyidir inşallaaahh.:sm_cool::iyi olmalı çünkü bebişler annelerini üzüntülü:a015: görmek istemez..hadi bakalım toparlanın güne merhaba diyelim.a.s.:.hadi canlarım..::bu arada kızlar beni yanlış anlamayın ama bu adet tarihini nasıl hesaplıyorduk..adetin bittiği günden mi saymaya başlıyoruz..inanın bu hamilelik fikrini tedaviyi aklıma taktıkça aklım karışıyo.kafamçokkarıştı.en son eylülün 20 sinde adet oldum 26 sında bitti. acaba bu ayın kaçında olmam lazım.:uhm:.lütfen yanlış anlamayın..kusura bakmayın canlarım...::yasakkelimea.s.
dün 2. aşılamamın 15. günüydü. evde test yaptım. net iki çizgi görünce sevindim ama ümitlenemedim. bugünde kan testi yaptırdım. az önce doktorum aradı. değerim 3000 küsurlardaymış. bir anormallik var dedi. ağlamaktan gözlerim yerinden çıkıcak. dipteyim, sevinmemem gerektiğini biliyordum zaten. sevinememiştim ki zaten. yarın randevum var. yarını nasıl yapıcam bilmiyorum. 3. kez aynı acıyı yaşamaktan çok ama çok korkuyorum. zaten bundan sonra benim için biter. psikolojim daha fazlasını kaldıramaz artık. Rabbim oğluma uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah. senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?