- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.461
kızlar bugün öglende adet oldum şaşırdım erken oldum yani 2 gün herneyse iyi oldu ama aşılamanın tutmadıgı dahada netleşti
zeynepcim yeni tarihim 1 aralık hep 26 günde oluyordum ignelerden düzenim bozuldu bilseydim dün hiç kan vermeye gitmezdim işte 1 gün daha sabredemedi deli gönlüm
selam kızlarr...soğan kürü incir kürü hep bunlar geçiyor mesajlarda..peki ben ne yapayım..yumurta tembelliğim varmış..yani normal yolla zor gebe kalırmışım..oğlumdada aynısı söylemişti ve 7 ay klomen gonophone çatlama iğneleri kullandım..olmadı aşılama deneyelim dedi ben istemedim..dinlenmek istiyorum çok bunaldım dedim aradan 2 ay geçti ve ben hamile kaldım..şimdi yine yumurta tembelliği çıktı..bir hormonun en üst seviyesi 8 miş ve benimki 11 küsür..bu ay tekrar kontrole gidicem aynı sonuç olursa klomene başayacaksın dedi dr..aceba bende mi sizin şu kürlerden denesem kızlar..cevaplarınızı bekliyorum..
selam kızlarr...soğan kürü incir kürü hep bunlar geçiyor mesajlarda..peki ben ne yapayım..yumurta tembelliğim varmış..yani normal yolla zor gebe kalırmışım..oğlumdada aynısı söylemişti ve 7 ay klomen gonophone çatlama iğneleri kullandım..olmadı aşılama deneyelim dedi ben istemedim..dinlenmek istiyorum çok bunaldım dedim aradan 2 ay geçti ve ben hamile kaldım..şimdi yine yumurta tembelliği çıktı..bir hormonun en üst seviyesi 8 miş ve benimki 11 küsür..bu ay tekrar kontrole gidicem aynı sonuç olursa klomene başayacaksın dedi dr..aceba bende mi sizin şu kürlerden denesem kızlar..cevaplarınızı bekliyorum..
ne zamandır ugrasıyorsun yağmur20
yagmur seninle aynı yaşta kızlarımız inşallah ileride ikisininde bir erkek kardeşi olur degilmi ne kadar güzel olurdu hayali bile güzel
bende istiyorum bendeeeee..kzıma bi kardeş istiyorum..gerçi kızım 2 yaşında ama olsun tedavinin ne zaman biteceği belli olmuyo..neyse kızlaaaarr nasılııızz bakalım..
canım bence sen kürleride dene bir zararı olmaz ama dr.a mutlaka git ihmal etme.inşalla kürler fayda ederde dr.a gerek kalmaz
canım o dediğin hormon fsh dir büyük bir olasılıkla. buda çok kaliteli yumurta üretememek demek. benim 14.8 di. öğrendikten sonra hayıt suyu içmeye başladım, yazın bir ay kadar düzenli spor yaptım, 8.5'e düştü. şu an durum nedir bilmiyorum. hatta bu aralar bir daha yaptırayım diyorum. başka nedenlerin yanında kayıplarımı fsh yüzünden kalitesiz yumurta üretiminede bağlıyorum.
biliyorsun kürtaj olalı bir hafta yeni dolacak. ben incir kürüne başladım bile, ön hazırlık olsun dedim. ama soğan kürünü çok övüyorlar. acaba bende ona mı başlasam diyorum. verecek olan Rabbim, bizler sadece vesile arıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?