kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım, bir sonraki adım neye karar verdin? tedaviye devam mı, yoksa biraz aramı vericeksin?

selam kızlarr...soğan kürü incir kürü hep bunlar geçiyor mesajlarda..peki ben ne yapayım..yumurta tembelliğim varmış..yani normal yolla zor gebe kalırmışım..oğlumdada aynısı söylemişti ve 7 ay klomen gonophone çatlama iğneleri kullandım..olmadı aşılama deneyelim dedi ben istemedim..dinlenmek istiyorum çok bunaldım dedim aradan 2 ay geçti ve ben hamile kaldım..şimdi yine yumurta tembelliği çıktı..bir hormonun en üst seviyesi 8 miş ve benimki 11 küsür..bu ay tekrar kontrole gidicem aynı sonuç olursa klomene başayacaksın dedi dr..aceba bende mi sizin şu kürlerden denesem kızlar..cevaplarınızı bekliyorum..

nazlıbahar......................... ..1 Kasım
baby nurse...........................7 Kasım
ali -ye ..................................7 Kasım
BTRKLC...............................7 Kasım
pınar77.................................9 Kasım
zynp.ZEYNEP.....................11 Kasım
funda72...............................14 Kasım
gülücük...............................15 Kasım
sampuan.............................15 Kasım
yağmur20............................17 Kasım
sakaleynmaster...................20 Kasım
heja....................................24 Kasım
Balsurat..............................29 Kasım
yenigün...............................29 Kasım
mawili.................................30 Kasım
başak35...............................1 Aralık
zeliş82.................................4 Aralık
raebzeh................................5 Aralık
handefe
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako
dilşahım

HAMİŞLER

Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

canım bence sen kürleride dene bir zararı olmaz ama dr.a mutlaka git ihmal etme.inşalla kürler fayda ederde dr.a gerek kalmaz

canım o dediğin hormon fsh dir büyük bir olasılıkla. buda çok kaliteli yumurta üretememek demek. benim 14.8 di. öğrendikten sonra hayıt suyu içmeye başladım, yazın bir ay kadar düzenli spor yaptım, 8.5'e düştü. şu an durum nedir bilmiyorum. hatta bu aralar bir daha yaptırayım diyorum. başka nedenlerin yanında kayıplarımı fsh yüzünden kalitesiz yumurta üretiminede bağlıyorum.

biliyorsun kürtaj olalı bir hafta yeni dolacak. ben incir kürüne başladım bile, ön hazırlık olsun dedim. ama soğan kürünü çok övüyorlar. acaba bende ona mı başlasam diyorum. verecek olan Rabbim, bizler sadece vesile arıyoruz.

kızlar ben biraz ara veryim diyorum çünki ignelerden düzenim bozuldu 9 kasımdı adetim bugün çat kapı geldi hoşgeldi sefa geldi başımla yeri var gecikipte beni kahretmedi ama kullandıgım jellerdenmi acaba rengi çamur gibi ama düzelir heralde

kızlar gündüz işyerinden giremiyorum internete malesef.benim bugün kocaman bir sivilcem çıktı.eeee bize ne diyeceksiniz belki ama bu sivilce benim için çok büyük bir anlamı var.bu sivilce ile bu ayda umutlar suya düştü demek malesef.her ay ağız çevremde sivilcelerim çıkınca bir hafta sonra kanamam olur.neyse başka bahara kaldı.hayırlısı.

yagmur seninle aynı yaşta kızlarımız inşallah ileride ikisininde bir erkek kardeşi olur degilmi ne kadar güzel olurdu hayali bile güzel

yağmur20 canım sende bendensın benımde 7 yasında oğlum benımde gecen ağustosda 1 sene oldu ama ben bır dıs gebelık gecırdım ondan sonra bı 3 ay korunma suresı vardı onu saymassam 8 ay oldu ve tık yok bı kızım olmasını cok ıstıyorum ınsallah Allah herkeze ıstedıgını verır

ne gariptir degilmi kızı olan erkek ister erkegi olanda kız neden ikiz bebek sahibi olamıyoruz ya ne güzel olurdu iki duyguyu aynı anda yaşamk ama şu bir gerçekki ister kız ister erkek farketmez allah hayırlı evlatlar versin herkese allah ayaklarına taş dokundurmasın yavrularımızın

başak 35 dediğin gibi kızı olan erkek, erkeği olan da kız istiyor, benimde oğlum var yedi yaşında, kız olsa ne güzel olur diyorum, sonra kız ya da erkek farketmez, eli ayağı düzgün olsun, sağlıklı olsun diyorum.

bende istiyorum bendeeeee..kzıma bi kardeş istiyorum..gerçi kızım 2 yaşında ama olsun tedavinin ne zaman biteceği belli olmuyo..neyse kızlaaaarr nasılııızz bakalım..

yagmur seninle aynı yaşta kızlarımız inşallah ileride ikisininde bir erkek kardeşi olur degilmi ne kadar güzel olurdu hayali bile güzel

sanırım bizimde yaşlarımız aynı başakcım:)umarım kızlar aynı zamanlarda hamiş kalırız da bu sefer gebelik sohbetleri yaparız .ay ne güzel olur değil mi?

bende istiyorum bendeeeee..kzıma bi kardeş istiyorum..gerçi kızım 2 yaşında ama olsun tedavinin ne zaman biteceği belli olmuyo..neyse kızlaaaarr nasılııızz bakalım..

canım ya kızında küçükmüş henüz bebek olana kadar onun bu yaşlarının keyfini çıkar bence
ben kızım küçükken hep ailemin sorunlarıyla ugraştım inanki şimdi hatırlamıyorum kızımın bebekligini çok şey kaçırmışım 2 çocugum olunca herkes kendi derdiyle ugraşsın ben evden adımımı bile atmıycam başkaları için hele bir geldeydi zaman geçtikçe sanki hiç olmayacakmış gibime geliyor bir yerde bir yanlış var ama bilemiyorum :çok üzgünüm:

günaydın kızlar ben bugün çok kötüyüm dün bi akrabamızın hamile haberini aldım...ama asıl üzüldüğüm şey istemeyerek kazayla kalması... o yaşta o kazayla kalıyo ama ben daha 30 bile olmadığım halde hala kalamadım...allaha isyan etmek istemiyorum ama bazen çok yıkılıyorum...hele böyle haberler alınca....

Son düzenleme:
gunaydın kızlar zeynepcim bende öyle olurum içim cız der bende evlendigi gün hamile kalanlar sasırırım ayrıca daha adet olmadım bugun gelcek dıye bekliyorum bikac gun sasırıyor hayırlısı artık

canım bence sen kürleride dene bir zararı olmaz ama dr.a mutlaka git ihmal etme.inşalla kürler fayda ederde dr.a gerek kalmaz

saolun kızlarr ilginizden dolayı..Wannababy canım kalitesiz yumurta demedi dr. yumurta tembelliği dedi tamda sınırda felan dedi..spora şöyle başladım bende..yaklaşık 3-4 günüdr oğlumu okula bırakınca azıcık yürüyüş ve azıcıkta spor aletleriyle çalışıyorum..fazla kilom yok ama ben sağlık için yapmaya başladım..bu ay tekrar yapılacak bakalım sonuç aynımı çıkacak..sağlıcakla kalın kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…