- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.441
selam kızlar malesef ben hamile degilim kan testi yaptırdım kocaman bir negatif çıktı şimdi adetimi bekliycem sonrası ne olcak bende karar vermedim açıkçası
senağlamakızlar benim kırmızılar tefriş ettiler bu ayda olmadı malesef çok üzüldüm....artık tedaviyide bırakıyorum mayısa kadar bekliyecem sonra rahim filimi çekilip aşılamaya geçeceğim artık hiç yumurtlama falanda hesaplamıycam yeni tarihim 4 aralık eklersen sevinirim zeynepcim..............................:a015:
sagol yagmurcum evet sebebi yok canım ama aşılamayıda deneyeyim dedim aklımda kalmasın şimdide direk tüp bebege geç diyorlar ama benim bir kızım varken devlet dunu karşılamazki bende biraz oluruna bırakayım diyorum destegin için sagol öptüm
başakcım evet tüp bebek masraflı bir işlem ama aşılamaya göre bana daha mantıklı geliyor.bizim gibi sebebi olmayıp ,aşılama olanlarda ben hiç duymadım tuan ama umut dünyası naparsın.ama erkek infertilitesi veya yumurtlama sebebinden dolayı gebe kalamayanlarda ikiz üçüz bile tutan var.ben bir aşılamadan sonra belki tüp bebek düşünebilirdim ama kilolarım korkutuyor beni.geçen gün haberlerde okumuştum kilolu annne adaylarına hangi ülke olduğunu unuttum ama tüp bebek masraflarını devlet karşılamıyormuş bile.bizim için tüp bebek masrafı nerden baksan 6-7 bin ytl yi buluyor bu da az para değil.ben bu ay incir kürünü denemeyi düşünüyorum.kızlar aranızda bunu deneyen var mı?
yağmur, ben iki kez aşılama yaptırdım. ilki kimyasal gebelikle sonuçlandı. ikincisi tuttu ama bebek gelişmediği için geçen hafta alındı maalesef. gerçi benim fsh biraz yüksek ama tutacağı varsa tutuyor. sadece bizler tutturupta sonuçlandırabilen şanslılardan değiliz.
kürtaj olalı bir hafta olmadı ama ben incir kürüne başladım. tekrar yumurtlamaya başlarsam şimdiden sağlam olsunlar diye.:))
canım 8-9adet inciri yarımlitre suya atılıp bu suyu günde ikikez içiliyomuş 20-25 güniçiliyormuş bence deneyin derim fayda olabilryahu şu incir kürünü allah rızası için bir anlatın nasıl olcak nasıl yencek ?
peki sizin sorununuz neydi canım.ben sebep bulunamayan infertilitileler için demiştim.gerçi benimki sadece bir gözlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?