kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

ah zeynepcim dün bende aynı öyle bir haber aldım dayımın gelini oğlu 10 yaşında ikinci çocuğu yapmak için korunmayı bıraktığı ilk ayda hamile kalmış bende haberi duyunca aynı senin gibi yıkıldım ama napalım allah dediği olur....

yapmayın kızlar ya..valla bende öyle oldum o gün..kadının biri kızını evlendirmiş menopoza girdim sanmış megerse hamileymiş.. kucagında 10 aylık bebegi var kızının kucagındada 3 aylık bebegi..ay çocukları değişiyorlar o kardeşim diye onu seviyor..öbürüde annenecim diye torununu seviyor..dedim ki gülerek Rabbim isteyene vermiyor istemeyenede veriyor töbee felan dedim gülerek ama içim bir tuhaf oldu işte ne bileyim..Hayırlısı kızlar ne yapalım nasipin önüne geçilmiyor..

nasılda, nerden kaldım, sırasımıydı vs. diye hayıflanıp duruyordur. Rabbim kimisine istemeden veriyor, kimisinede istediği halde vermiyor. herşeyin hayırlısını isteyelim Allah'tan. sende üzülme, senin de olur merak etme.a.s.

o kadar spor bile fark eder. madem başladın devam et.:)) bende şimdi kürtaj sonrası ilk adetimi olunca baktırırım belki benim fsh nolmuş. sende sonucunu mutlaka bildir canım.

slm kızlarrrr gzl bır dıetın ardındsan bu ayda olmazsa eger 7aydır ıkıncı bebeğımız olsun dıye calısmalara devam edıyoruz ama gecen ay 5gun reglım gecıktı buayda 5.gunumdeyım yıne ahya kırıklığı yasamk ıstemıyorum hamılemıyım acaba ya ?
normalde ıkı ay oncesıne kadar hıc gunum saatım sasmazdı 33gunde sbhları uyanıca olurdu ama ıkı aydır gecıkıyor cok
ıcım o kadar daralıyorkı her an ınsallah reglı olmamısımdır dıya dusunmekten

canım 8 gün geçmiş bende senden haber bekliyodum yapsana bir test :1rolleyes:

zeynepcım cnm benım cok korkuyorum ya esımıde heveslendırmek ıstemıyorum olmazsa pazartesı okula gıderken bır tane alıp yapayım dıyorum bu aksm al da gel dedım ma bakalım alırsa yapıp yazarım sıze
ama sanırım ben dıyet yaparken 5i bır arada bıtkı cayı kullanmıstım gecen aksam nette bakarken oğrendım ıkı aydan berı ıcmıyorum ama adet gununu uzatıyormus o mu etkıledı benı dıye dusunuyorum onun ıcın duzenımde bozuldu sanırım ya ınsallah ole bısey olmamıstır

selam kızlaaarr.. oooo maşallaaaahh sohbetler koyulaşmış .. bende bugün incir kürüne başladım...inşallaah hayırlısıyla gelecek ay hayırlı sonuç verir..canlarım sıkmayın canınızı etrafımızda hamiş haberlerini alıyoruz tabiki ama düşünmek gerekir ki demekki onlar için böylesi hayırlıymış değil mi..bizim için daha zamanı gelmemiş..biz yeter ki rabbimden hayırlısını hayırlı zamanda istemeye devam edelim..bir de şunu düşünelim;isyan eder etrafımızdakilere kızarız sonra hamile kalırız bu seferde ya bize yada karnımızdaki bebeğe birşey olur allah korusun..onun için hepimiz için rabbim hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallaaaahh amiiinnn....öptüm canlarım

merhabalar kızlar bugun kimse yokmu benim bugunde gelmedi cok kotu karnım agrıyor ayaklarım üşüyor hıç boyle olmazdı gelcek galiba gunler gecmiyor insanı geriliyor bugun 28. gün oldu ramazan ayındada 29gun gelmişti hayırlısı bakalım size iyi pazarlara.s.

merhaba canım belkide hamilesindir canım inşallah kırmızılar gelmezde hamilesindir

bıraz önce test yaptım negatif cıktı atesım yok aksine üsüyorum üşüdümü adet gelir degilmi gogus uclarım acıyor sadece valla gelceksede gelsin artık neyse yarın anlasılır nasıl olsa

bıraz önce test yaptım negatif cıktı atesım yok aksine üsüyorum üşüdümü adet gelir degilmi gogus uclarım acıyor sadece valla gelceksede gelsin artık neyse yarın anlasılır nasıl olsa

takma canım kafana benimde alnımın ortasında dev gibi bir sivilce çıktı.tabi bu sivilce hastalanacağımın belirtisi.ayrıca göğüslerimin ağrısı da azalmaya başladı yavaş yavaş.yeni tur yeni şans diyeceğiz artık napalım

kızlarrr benım goğuslerım acaıp acıyor elleyınce hıc bu kadr acımazdı o kadar da şişlerkı insallah Allah ım bu sefer................

bende sivilcelendim göğüs ağrımda çoktu hafifledi sanki ...büyük ihtimalle yarın benimkiler teşrif edecekler.. kısmet ne yapalım... alıştık zateeee

kızlarrr benım goğuslerım acaıp acıyor elleyınce hıc bu kadr acımazdı o kadar da şişlerkı insallah Allah ım bu sefer................

nazlıbahar bence gebeliğin en büyük işareti göğüsler.umarım hamilesindir canım.günün geçtiyse bir test yapsan iyi olur bence.müjdeli haberini bekliyoruz.:dance:

nazlıbahar......................... ..1 Kasım
baby nurse...........................7 Kasım
ali -ye ..................................7 Kasım
BTRKLC...............................7 Kasım
pınar77.................................9 Kasım
zynp.ZEYNEP.....................11 Kasım
funda72...............................14 Kasım
gülücük...............................15 Kasım
sampuan.............................15 Kasım
yağmur20............................17 Kasım
sakaleynmaster...................20 Kasım
heja....................................24 Kasım
Balsurat..............................29 Kasım
yenigün...............................29 Kasım
mawili.................................30 Kasım
başak35...............................1 Aralık
zeliş82.................................4 Aralık
raebzeh................................5 Aralık
handefe
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako
dilşahım

HAMİŞLER

Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…