- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.481
günaydın kızlar ben bugün çok kötüyüm dün bi akrabamızın hamile haberini aldım...ama asıl üzüldüğüm şey kadının yaşı 40 ın üstünde vede istemeyerek kazayla kalması... o yaşta o kazayla kalıyo ama ben daha 30 bile olmadığım halde hala kalamadım...allaha isyan etmek istemiyorum ama bazen çok yıkılıyorum...hele böyle haberler alınca....
günaydın kızlar ben bugün çok kötüyüm dün bi akrabamızın hamile haberini aldım...ama asıl üzüldüğüm şey kadının yaşı 40 ın üstünde vede istemeyerek kazayla kalması... o yaşta o kazayla kalıyo ama ben daha 30 bile olmadığım halde hala kalamadım...allaha isyan etmek istemiyorum ama bazen çok yıkılıyorum...hele böyle haberler alınca....
saolun kızlarr ilginizden dolayı..Wannababy canım kalitesiz yumurta demedi dr. yumurta tembelliği dedi tamda sınırda felan dedi..spora şöyle başladım bende..yaklaşık 3-4 günüdr oğlumu okula bırakınca azıcık yürüyüş ve azıcıkta spor aletleriyle çalışıyorum..fazla kilom yok ama ben sağlık için yapmaya başladım..bu ay tekrar yapılacak bakalım sonuç aynımı çıkacak..sağlıcakla kalın kızlar..
bakın hatta 1kasım dıye vermısım buıraya bgn kacı oldu ayın ?
canım 8 gün geçmiş bende senden haber bekliyodum yapsana bir test :1rolleyes:
merhabalar kızlar bugun kimse yokmu benim bugunde gelmedi cok kotu karnım agrıyor ayaklarım üşüyor hıç boyle olmazdı gelcek galiba gunler gecmiyor insanı geriliyor bugun 28. gün oldu ramazan ayındada 29gun gelmişti hayırlısı bakalım size iyi pazarlara.s.
bıraz önce test yaptım negatif cıktı atesım yok aksine üsüyorum üşüdümü adet gelir degilmi gogus uclarım acıyor sadece valla gelceksede gelsin artık neyse yarın anlasılır nasıl olsa
kızlarrr benım goğuslerım acaıp acıyor elleyınce hıc bu kadr acımazdı o kadar da şişlerkı insallah Allah ım bu sefer................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?