- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.601
canim sagol hosbulduk ben aslinda daha 2 aydir deniyorum bu ilk denemem 1,5 ay igne kullandim suanda bekliyorum tuttumu tutmadimi diye :bbo:kafam cok karisik benim ilk denemem canim once hic bise denemedik olmadigi icin tup bebeke basvurduk bakalim doktor sansim oldugunu soyluyor kizim normal oldugu icin hicbi problem bulunamadi ama ben pek umutlu diilim.... aslinda hala adet olmadim turkiyede adet gununuze 15 gun kala koyuyolar anladigim kadariyla ama benim adet gunum ayin 3uydu 6sinda yerlestirdiler embriyoyu canim benden 4 yumurta cikti ama sadece biri tuttu bakalim cnm hayirlisi umarim tutar tutmazsa yasim genc bakalim yaslanana kadar devammm:roflol:bu arada ben 22 yasindayim cnm
gülücük canım üzülme biliyorsunki üzüntü ve stres hormonları tetikliyo hem ilaçlarla yumurtaların büyür canım hele bir tedavine başla bakalım ümidini kırma canım bak bizlerde bekliyoruz hem bak bana rahimimdeki şekil bozukluğundan dolayı hamile kalamıyorum hem tedavi edilecek yanıda yok ne yapayım mevlam herşeyin hayırlısını versin hiç olmazsa bir tane evlatlarımız var onlara allah uzun ömürler sağlıklı hayatlar versin.....a.sçok ama çok moralim bozuk kızlar..bugün adetimin 3.günü tekrar test için dr. gittim..(geçen ay mecburen lojmandaki dispanserdeki dr.a göstermiştim sonuçları bu ay hastahaneye takip altına alınmak için gittim)diğer sonuçlarıma baktı..dr.u çok begendim çok iyi ve bilgili bri dr.sonuçlara baktı dedi en fazla 7-8 olması gerekirdi ama sizin 11i geçik biz 13ten sonrasına tüp bebek yapıyoruz..sizin yumurtalarınız yaşlı ve tembel maalesef dedi..tekrar hormon tahlili yapalım daha yüksek çıkarsa kötü ama düşük çıkarsada şuanki deger bizim için çok önemli 1 kez yüksek çıkmış demekki normal olmayan birşeyler var ..bu ay boş geçmesin klomene çatlama iğnelerine takibe başlayalım eşinede bakalım boş durmayalım..cumaya takibe gel yarından itibarende günde 2defa 5gün klomen al dedi..bu ay geçsin önümüz ay direk aşılama yapalım dedi..
kızlar işte doktorun dedikleri..o an bu kendimi çok yalnız hissettim..kimse yoktu yanımda çok umutsuz mutsuz ve eksik hissettim..senağlama oğlumdada klomen felan kullandım ama yumurtalarım bu kadar değildi..şimdi iyice yaşlanmış ve tembelleşmiş senağlama tabi aradan 6 sene geçti..doktor elimizi çabuk tutmalıyız deyince zaten içimden neler koptu bir bilseniz..sizinde başını agrıttım kusura bakmayın ama yazmasam inan içimi dökmesem olmayacaktı..beni en iyi sizler anlarsınız..senağlama herşey Yaradandan elbetteki 1 yavrum var şükürler olsunki..isyan etmiyorum asilikte etmiyorum ama içim bugün bir tuhaf..yarına birşeyim kalmaz ama bugün böyleyim işte..
selam kızlaaar..kaymaklım aramıza hoşgeldin canım...sen erken evlenmişsin galiba..bende 23 yaşındayım..kızım iki yaşını bitirecek 15 gün sonra.. inşallah tedavin tutarda gelir gelmez senin hamiş müjdeni alırız..amiiiinn.. gülücük canım üzülme hayırlısı olsun.belkide sen canını sıktıkça yumurtalar etkilenir..moralini yüksek tutmaya çalış canım benim..bol bol dua et...inşallaaaah hakkında hayırlısı neyse o olur...öptüm kızlaaaaarr...
çok ama çok moralim bozuk kızlar..bugün adetimin 3.günü tekrar test için dr. gittim..(geçen ay mecburen lojmandaki dispanserdeki dr.a göstermiştim sonuçları bu ay hastahaneye takip altına alınmak için gittim)diğer sonuçlarıma baktı..dr.u çok begendim çok iyi ve bilgili bri dr.sonuçlara baktı dedi en fazla 7-8 olması gerekirdi ama sizin 11i geçik biz 13ten sonrasına tüp bebek yapıyoruz..sizin yumurtalarınız yaşlı ve tembel maalesef dedi..tekrar hormon tahlili yapalım daha yüksek çıkarsa kötü ama düşük çıkarsada şuanki deger bizim için çok önemli 1 kez yüksek çıkmış demekki normal olmayan birşeyler var ..bu ay boş geçmesin klomene çatlama iğnelerine takibe başlayalım eşinede bakalım boş durmayalım..cumaya takibe gel yarından itibarende günde 2defa 5gün klomen al dedi..bu ay geçsin önümüz ay direk aşılama yapalım dedi..
kızlar işte doktorun dedikleri..o an bu kendimi çok yalnız hissettim..kimse yoktu yanımda çok umutsuz mutsuz ve eksik hissettim..senağlama oğlumdada klomen felan kullandım ama yumurtalarım bu kadar değildi..şimdi iyice yaşlanmış ve tembelleşmiş senağlama tabi aradan 6 sene geçti..doktor elimizi çabuk tutmalıyız deyince zaten içimden neler koptu bir bilseniz..sizinde başını agrıttım kusura bakmayın ama yazmasam inan içimi dökmesem olmayacaktı..beni en iyi sizler anlarsınız..senağlama herşey Yaradandan elbetteki 1 yavrum var şükürler olsunki..isyan etmiyorum asilikte etmiyorum ama içim bugün bir tuhaf..yarına birşeyim kalmaz ama bugün böyleyim işte..
idayre..................................14 Kasım
sampuan.............................15 Kasım
funda72...............................17 Kasım
sakaleynmaster...................20 Kasım
kaymaklım..........................20 Kasım
heja....................................24 Kasım
Balsurat..............................29 Kasım
yenigün...............................29 Kasım
NazLı..................................29 Kasım
mawili.................................30 Kasım
başak35...............................1 Aralık
zeliş82.................................4 Aralık
raebzeh................................5 Aralık
baby nurse............................5 Aralık
zynp.ZEYNEP.......................6 Aralık
pınar77................................10 Aralık
gülücük...............................10 Aralık
yağmur20
ali -ye
handefe
sencerderen
ffigen
crazybaby
gwert
mbbb
pelosh
şahşehriyar
sevil 35
güleda16
lolo
ece ayşe
hatice alpaslan
marveyn
bengii
nilhan
enteresan
WANNABABY
tugbamurat
esrako
dilşahım
HAMİŞLER
BTRKLC
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53
gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....
NAZLIBAHAR tebrikler canım allah kucana almayı nasip eder darısı biz bekleyenlerin başına
gunaydın kızlarrrr nasılsınız
persembe dr. a gıttım 6haftalık oldupunu soledı
hayırlısı bakalım
dualarım sızlerle ................
ben bu ayda tutturamadım malesf.pembe renk kan gelmeye başladı demin.neyse napalım şu an zamanı değil demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?