- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
canım ya üzülmek yok yola devam.. bak bende adet oldum bitit bile.. her ay yeni bir umut bunu unutmaa.. elbet birgün bizde anniş olucazzz:))
balcım bende çok ümitliydim ama bende adet oldum ve çok üzüldüm üzülme diyeceğim sana ama boş biliyorum inşallah önümüzdeki ay bizim ayımız olur.:a015:
zeyneppp attım sıkıntımı ohhh be olduysam oldum adet
arkadaşım asla sizleri rencide etmeyi düşünmedim aslında bu topikle ilgim olmadığım halde sizlere destek için yazayım dedim ayrıca sizin bir çocuğunuz var bir dahasına ne gerek gibi bir düşüncem olmadı olamazda fazla alıngan davrandığınızı düşünüyorum ben biraz latife olsun istemiştim eğer bizden başakası yazmasın bize destek olmasın diyorsanız bir daha bu topiğe uğramam ayrıca tamamen iyi niyetle yazmıştım özür dilerim
SAHRE......................23 Mayıs
Cerez..........................24Mayıs (2.TORPİLLİ)
Mira............................29 Mayıs
Gülen yüz....................1 Haziran
Esrako.........................1 Haziran
funda72........................3 Haziran
heja..............................7 Haziran
Dermanz.......................8 Haziran
Armağanım....................9 Haziran
Hürrem.........................12 Haziran
Giznur..........................13 Haziran
zynp.ZEYNEP...............15 Haziran
Beren35........................17 Haziran
Zeliş 82.........................17 Haziran
Balsurat........................21 Haziran (TORPİLLİ)
WANNABABY
HAMİŞLER
BALLIM53
mrb kızlar ben de 2 yıllık evliyim daha bebğim olmadı ... sizlerin ikinci çocuk istemeniz en doğal hakkınız ama bu arkadaşı çok üzmüşsünüz yanlış anlamışsınız çok alıngan davranmakla... benim ablamda 2. çocuğunda çok şeyler yaşadı ağladı... anlıyorum sizleri... fakat bu kadar alıngan davranmayın bi arkadaşınız iyi niyetle latife yapmış dieye bu kadar üstüne gidilmez ki... siz burada üstüne bu kadar gittiğiniz için bu arkdaş bi daha kk ya girmeme kararı almış yani soğumuşşş... sizlerden anlayış bekleriyoruz o arkadaş özür dilemiş ama özür dilemesini gerektirecek bişey de yok yani... sadece sizin alınganlığınız üstünüzdeyiş ve arkadaşımı çok üzmüşsünüz.. sizin özür dilemenizi beklerdim ama bu alınganlıkla biraz zor... neyse Allah kısa zamanda size sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Amin...
mrb kızlar ben de 2 yıllık evliyim daha bebğim olmadı ... sizlerin ikinci çocuk istemeniz en doğal hakkınız ama bu arkadaşı çok üzmüşsünüz yanlış anlamışsınız çok alıngan davranmakla... benim ablamda 2. çocuğunda çok şeyler yaşadı ağladı... anlıyorum sizleri... fakat bu kadar alıngan davranmayın bi arkadaşınız iyi niyetle latife yapmış dieye bu kadar üstüne gidilmez ki... siz burada üstüne bu kadar gittiğiniz için bu arkdaş bi daha kk ya girmeme kararı almış yani soğumuşşş... sizlerden anlayış bekleriyoruz o arkadaş özür dilemiş ama özür dilemesini gerektirecek bişey de yok yani... sadece sizin alınganlığınız üstünüzdeyiş ve arkadaşımı çok üzmüşsünüz.. sizin özür dilemenizi beklerdim ama bu alınganlıkla biraz zor... neyse Allah kısa zamanda size sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?