kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

SAHRE......................23 Mayıs
Cerez..........................24Mayıs (2.TORPİLLİ)
Mira............................29 Mayıs
Gülen yüz....................1 Haziran
Esrako.........................1 Haziran
funda72........................3 Haziran
heja..............................7 Haziran
Dermanz.......................8 Haziran
Armağanım....................9 Haziran
Hürrem.........................12 Haziran
Giznur..........................13 Haziran
zynp.ZEYNEP...............15 Haziran
Beren35........................17 Haziran
Zeliş 82.........................17 Haziran
Balsurat........................21 Haziran (TORPİLLİ)
WANNABABY

HAMİŞLER

BALLIM53

canım ya üzülmek yok yola devam.. bak bende adet oldum bitit bile.. her ay yeni bir umut bunu unutmaa.. elbet birgün bizde anniş olucazzz:))

Evet canım haklısın alıştım artık heray adet olmaya sanki hiç çocuğum olmayacak gibifisfisfis AMINN INSALLH
balcım bende çok ümitliydim ama bende adet oldum ve çok üzüldüm üzülme diyeceğim sana ama boş biliyorum inşallah önümüzdeki ay bizim ayımız olur.:a015:

Evet canım malesef yine adet olduk amin inşallah en ksıa zamanda hamiş kalırız

Evet canım haklısın alıştım artık heray adet olmaya sanki hiç çocuğum olmayacak gibi AMINN INSALLH

öyle deme canım yaa.. olacaka elbet.. ama demeki zamnı gelmemiş.. bak bizlerde bekliyozz.. ama ümidimizi kaybetmek yok.. stresde yokk..

Alıntı:
Balsurat´isimli üyeden Alıntı
Zeynepp canım ben bu sabah her zamanki gibi yine adet oldum .Listeden çıkartırsın benii

canım benim yapma ne olur....çok iyi anlıyorum seni canım ....bir kaç gün sonra yeniden umutların yeşerecek bırakma kendini bitanem.....

mrb kızlar ben de 2 yıllık evliyim daha bebğim olmadı ... sizlerin ikinci çocuk istemeniz en doğal hakkınız ama bu arkadaşı çok üzmüşsünüz yanlış anlamışsınız çok alıngan davranmakla... benim ablamda 2. çocuğunda çok şeyler yaşadı ağladı... anlıyorum sizleri... fakat bu kadar alıngan davranmayın bi arkadaşınız iyi niyetle latife yapmış dieye bu kadar üstüne gidilmez ki... siz burada üstüne bu kadar gittiğiniz için bu arkdaş bi daha kk ya girmeme kararı almış yani soğumuşşş... sizlerden anlayış bekleriyoruz o arkadaş özür dilemiş ama özür dilemesini gerektirecek bişey de yok yani... sadece sizin alınganlığınız üstünüzdeyiş ve arkadaşımı çok üzmüşsünüz.. sizin özür dilemenizi beklerdim ama bu alınganlıkla biraz zor... neyse Allah kısa zamanda size sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Amin...

zeynepp beni listeye eklemişsin Şenizjeyyarjeyyartarihi vereyim hadi değiştir diğerini senimi kırcamjeyyar19 haziran

zynp.ZEYNEP´isimli üyeden Alıntı
SAHRE......................23 Mayıs
Cerez..........................24Mayıs (2.TORPİLLİ)
Mira............................29 Mayıs
Gülen yüz....................1 Haziran
Esrako.........................1 Haziran
funda72........................3 Haziran
heja..............................7 Haziran
Dermanz.......................8 Haziran
Armağanım....................9 Haziran
Hürrem.........................12 Haziran
Giznur..........................13 Haziran
zynp.ZEYNEP...............15 Haziran
Beren35........................17 Haziran
Zeliş 82.........................17 Haziran
Balsurat........................19 Haziran (TORPİLLİ)
WANNABABY

HAMİŞLER

BALLIM53

canım sen sayfanın başına dön ve arkadaşının bize dalga geçer gibi yazdığı yazısını bi oku bakalım....bizde en az onun kadar sıkıntı çekiyoz tamam çok şükür bizim birer tane var allah inşallah sizlerede verir...ama yaklaşım biçimi çok yanlıştı....bak listemizde torpilli diye yazan arkadaşlarımızında hiç çocukları yok ama onlarla aramızda hiç sorun yaşamadık....o özür diledi biz kabul ettik ve olay kapandı..kk ya girip girmemesi onun bileceği şeyler....biz ona kırıcı hiçbişey yazmadık...bizim burda bazı arkadaşlarımıza öyle kırıcı yaklaşımlar olduki aklın şaşar ama hiçbirimiz üstelemedik...biz ondan daha çok kırıldık ama bak hala burdayız

sadece su kadarini söylim.. her koyun kendi bacagindan asilir..
latife yapilan konu cok hasas bi konu..
birinci cocuk ikinci cocuk.. bitane var.. yok.. dikkat edilmeli bence..
her cocugun yeri ayridir.. ve anneligi bi kere tadan bi daha ister diye düsünüyorum.. cok görülmemeli..
bizler nail birinci bebek icin canatiyorsak ikinci ücüncü kez anneligi bekleyen arkadaslarimizda en az ayni heyecanla can atiyorlar..
söz konusu bi bebek, bi melek, bi can... baska bisi degil

Son düzenleme:
Evet benimde hiç çocuğum yok ama 2.ciye çocuk isteyenlerde bizim gibi hasret ve acı çekiyor evlat denildiğinde bütün akan sular durur.yasakkelime

evlat hasreti birinci ikinci üçüncü diye adlandırılamazzz..
acı aynı acı.. tamam bizlerin şükrü birer tane var ama dalga geçer gibi konuşulması da çok acı.burada bulunan bizlerin hepimizin amacı aynı .. evlat sahibi olabilmekk.. lütfen birbirmizi kımradan incitmeden yazılar yazalım. birbirmize moral vermek için yazıyouz kırmak için değil..

evet kızlar sizi çok iyi anlıyorum ablamda çok kötü günler yaşadı ama yanlış anlaşılma olmuş bakın bende çok duygusaldım herşeyi yanlış anlardım şimdi 2 yıllık evliyim kim ne derse desin kesinlikle bi kulağımdan giriyo öbüründen çıkıyo çünkü artık alıştım ayrıca benim ablamda 2. çocuk için çok mücadeleler verdi ve o kadar dra gitmesine rağmen bi kadının eli iyi geldi ve hamile kaldı oğluna ...
bende eminim sizler ikincileride doğurursunuz... ama bu hassas dönemimizde birbirimizi incitmeyelim olurmu ben kknın bütün hatunlarını çok seviyorum sizlerde dahilsiniz....

yaa arkadaşlar yarın benim adet günüm hiç bir belirti yok...ne hamilelik belirtisi ne adet belirtisi hiç bişi yok...sadece sivilcem var...allahtan hayırlısı bakalım...

tabiki haberdar ederim...günümde adet olmazsam bile beş gün daha bekleyip test yaparım....çünkü benim hep gecikmeli oluyo...inşallah bu sefer olmamda sizede mutlu haberi veririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…