- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
NEDEMEK TATLIM... BİŞİ DİİL...
GEÇEN AY BİŞİ YAŞANDI .. OLABİLİR .. BU AYDA YAŞANACAK DEMEK DEĞİL BU DİMİ TATLIM... BU AY HAMİŞ KALICANLİSTEDEN İLK HAMİŞ HABERİ OLACAKSIN VE BİZEDE HAYIRLISIYLA YOLU AÇICAKSIN CAN ARKADAŞIM..İŞALLAH...a.s.
wannababy canım senide görelim listemizde taihini söyle yazalım...böylece birbirimizi takip etmiş oluruz
AMİN TATLIM AMİINNN...
VALLA TAM OLARAK BİŞİ DEMİYORLAR ASLINDA .... benim fsh yüksek... bu yüzden olmuyor bebeğim...dr larda % 5 gibi bi şans verdiler bana....tüp bbek tede % 8 in altındaymış şansım...bu yüzden deneme yapmıcaz.. aşılamalarda tutmadı...diğer tedavilerde başarısız oldu... yani anlıcan dr lar hiç acımadan benim yüzüme .. bebeğin olursa MUCİZE olur dedi .. ve bunu sadece 1 dr da sölemedi... ben şu anda gittiğim dr ların sayısını bile unuttum....ve tedaviyi artık bıraktım bu ay ....:çok üzgünüm:
senağlamaarkadaşlar adet oldum çok üzgünüm çok ümitliydim ama olmadı zeynepcim silebilirsin beni artık yoruldum benden pes inşallah sizler beklediğiniz müjdeli haberleri alırsınız
--------------------------------------------------------------------------------
Zeliş 82......................17 Mayıs
Beren35......................19 Mayıs
Mira...........................29 Mayıs
Balsurat......................23 Mayıs (TORPİLLİ)
Gülen yüz....................1 Haziran
Esrako.........................1 Haziran
funda72.......................3 Haziran
heja............................7 Haziran
Dermanz.....................8 Haziran
Armağanım..................9 Haziran
Hürrem.......................12 Haziran
Giznur........................13 Haziran
zynp.ZEYNEP.............15 Haziran
WANNABABY
:1closedeyes::dilcikar:
:1closedeyes::dilcikar:
selam kızlar.. beklendiği gibi adet oldum ben :) 17 hazirana beni yazabilirsiniz.. son gelişi olsun inş...
GEL CANIM SENDE TORPİLLİMİZ OL...:teselli:
selam kızlar.. beklendiği gibi adet oldum ben :) 17 hazirana beni yazabilirsiniz.. son gelişi olsun inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?