• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kinciyim

kajmerice06

en sevdiği renk mor olan kadınn...
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2011
100
2
48
kızlar felaket kinci bi insanım yapılanı unutamıyorum hata yapan insandan çıkardığım gibi acısını hayatıma giren insan erkek kadın onlara da aynı oluyorum sanki ne bileyim tek bi erkeğin acısını bütün erkeklerden çıkarıyomuş gibi nolcak bu halim

kızlar felaket kinci bi insanım yapılanı unutamıyorum hata yapan insandan çıkardığım gibi acısını hayatıma giren insan erkek kadın onlara da aynı oluyorum sanki ne bileyim tek bi erkeğin acısını bütün erkeklerden çıkarıyomuş gibi nolcak bu halim

Erkeklere bir şey olmaz da...

Siz ömür boyu yalnız kalırsınız. :KK51:

Sen yine erkeklere kinleniyomusum ben herkese kinleniyorum yakin arkadaslarima bile. Cözüm lazim :KK67:

en son yakın arkadaşlarımla tartıştım ya ben çok bağlanan biriyim ama gözümü nasıl kin bürüdüyse defettim hayatımda 9 yıllık arkadaşımı cidden kötü bişey aynen erkeklere bişey olmuyo olan bana oluyooo

İnsanlar hata yapabilir, aldatabilir, yalan söyleyebilir, bu insanların içinde var yani, bunu beklentilerin arasına koyarsan genele kin gütmeyi bırakırsın.

kendinizi başka şeylerle meşgul ederseniz ve insanlardan beklentinizi yüksek tutmazsanız kincilik kalmaz belki de :) hem güzel bir şey değil. insanlar hayatına devam ederken siz kendinizi yiyip bitirirsiniz. hayat sizin de hayatınız. herkese hakettiği değeri verirsiniz. :)

Dunyanin en kötü huylarindan biri olsa gerek.
baskalarina zarar verdigi yetmez gibi kisinin kendine de zarar verir.
omrunuzun sonuna kadar hep birilerinden intikam alma planlari mi yapacaksiniz?
Hakkinizi kimseye yedirmeyin ama basit seylerin de hesabini tutmayin.
keskin sirke kupune zarar.
bu hirs, kin duygusunun sonu yok.
yiprandiginizla kalirsiniz.
en kotusu hicbir zaman mutlu olamazsiniz.
enerjinizi baska islere vermeye calisin.

tek avantajın insanları ne olursa olsun hayatından çıkarabilmen....emin ol karşındaki seni salak yerine koyup hala hayatından atamamandan iyidir

bende kinci bir insanımdır.hatta annem babam bile bu huyumdan şikayetçi ama değiştiremiyorum kendimi.
affetsem bile bana yapılanı asla unutmam.ilk günki gibi aklımda kalır herşey.

Karşınızdaki insan hatasını kabul etse ve sizden özür dilese bile kin tutmaya devam ediyor musunuz?

Kinci bir insan olmak iyi degildir , insanlara mahsus hersey . Yalan. Aldatma. Hatalar yapmak vs vs sayamadigim bir suru sey.

Tabiki bunlara ragmen seni kiran uzen insanlari hayatinda tutma .
Ama kinci insanda olma ozaman bir ömür boyu yalniz kalirsinm

bende kinci bir insanımdır.hatta annem babam bile bu huyumdan şikayetçi ama değiştiremiyorum kendimi.
affetsem bile bana yapılanı asla unutmam.ilk günki gibi aklımda kalır herşey.

beni anlatmışsınız sanki.. bizzat aynıyız. ne olacak halimiz? her dk aklıma gelir, her dk olay çıkarırım:KK20::KK61:

kindarlık bende de var hem de aşırı. iyi kötü her şeyi hatırlarım, asla unutmam.
sevmediğim insanın semtinden geçmediğim gibi, üstelik ona benzeyenleri de sevmem.
beterin beteri varmış dimi.

Back
X