- 22 Şubat 2019
- 287
- 818
- 103
- 27
- Konu Sahibi Hayattankopan
-
Eğer 5 ncı yılınız ise bu yıl ara buluculuk mahkemeyle emsal kira artışı olur ama 10 ncü yılınız ise bu yıl tahliye kararı olustura bilir kira günü gününe yatiriyorsaniz eve bakım huzursuzluk olmadığı sürece evden atamaz birde iban üzerinden kirayı atınca hangi ayın kirası olduğunu aciklama bölümüne yazın ki hak talep edemesin Hiç birşey deMerhaba kızlar sorum şu geçen sene ev sahibimiz yüzde 140 gibi bir artış yaptı bu sene tüfe oranı altında zam yapma hakkımız var mı ev sahibi kabul etmese bile yani bu durumda bize tahliye davası açabilir mi? Bilgisi olanlar cevaplayabilir mi
4.yılımızKaç yıldır kiracısınız ?
4.yılım ama tüfenin altında versek sıkıntı olur mu sonradan bizden bu vermediğimiz kiraları talep edebilir mi kira günü gününe yattı hep huzursuzluk gibi bir şeyimiz zaten yok akşamdan akşama eve geliyoruzEğer 5 ncı yılınız ise bu yıl ara buluculuk mahkemeyle emsal kira artışı olur ama 10 ncü yılınız ise bu yıl tahliye kararı olustura bilir kira günü gününe yatiriyorsaniz eve bakım huzursuzluk olmadığı sürece evden atamaz birde iban üzerinden kirayı atınca hangi ayın kirası olduğunu aciklama bölümüne yazın ki hak talep edemesin Hiç birşey de
Bazı ev sahipleri kullanabiliyor o tarz durumları ondan söyledim. Tufenin altında ev sahibi kabul ederse etmezse dediğim kirayı vermiyorlar değilde mahkemeye verebilir kaynanamlar elden veriyordu kirayı tabi ama istediği kirayı kabul etmeyince direk tahliye kararı açtırdı ve mahkeme ev sahibine destekleyerek tahliye ettiler evi4.yılım ama tüfenin altında versek sıkıntı olur mu sonradan bizden bu vermediğimiz kiraları talep edebilir mi kira günü gününe yattı hep huzursuzluk gibi bir şeyimiz zaten yok akşamdan akşama eve geliyoruz
Teşekkür ederim her türlü ev sahibi haklı bulunuyor yaniBazı ev sahipleri kullanabiliyor o tarz durumları ondan söyledim. Tufenin altında ev sahibi kabul ederse etmezse dediğim kirayı vermiyorlar değilde mahkemeye verebilir kaynanamlar elden veriyordu kirayı tabi ama istediği kirayı kabul etmeyince direk tahliye kararı açtırdı ve mahkeme ev sahibine destekleyerek tahliye ettiler evi
şu an kıracıyı koruyan bı sıstem varTeşekkür ederim her türlü ev sahibi haklı bulunuyor yani
geçen sene %140ı siz kabul etmek zorunda değildinizMerhaba kızlar sorum şu geçen sene ev sahibimiz yüzde 140 gibi bir artış yaptı bu sene tüfe oranı altında zam yapma hakkımız var mı ev sahibi kabul etmese bile yani bu durumda bize tahliye davası açabilir mi? Bilgisi olanlar cevaplayabilir mi
Daha 5 yıl dolmadan neden yüzde 140 kabul ettiniz zammı geçen sene? Bunu kabul etmek zorunda değildiniz yasal olarak.Bu yıl da tefe tüfenin altında zammı ev sahibi kabul etmez ayrıca yasal değil.Tek hatanız yanlış zamanda, yanlış oranda yapılan zammı kabul etmeniz..4.yılım ama tüfenin altında versek sıkıntı olur mu sonradan bizden bu vermediğimiz kiraları talep edebilir mi kira günü gününe yattı hep huzursuzluk gibi bir şeyimiz zaten yok akşamdan akşama eve geliyoruz
Maalesef tüfe altında zam yaparsanız haksız duruma düşersiniz ve tüfe hakkını talep edebilir.4.yılımız
Geçen sene 8 den 21 olduKiranız kaçtı kaç para yaptı ?
Geçen sene için de farklı bir durum vardı kabul etmesem evden çıkarma hakkı vardı o yüzden ettimDaha 5 yıl dolmadan neden yüzde 140 kabul ettiniz zammı geçen sene? Bunu kabul etmek zorunda değildiniz yasal olarak.Bu yıl da tefe tüfenin altında zammı ev sahibi kabul etmez ayrıca yasal değil.Tek hatanız yanlış zamanda, yanlış oranda yapılan zammı kabul etmeniz..
Hayır yok. Geçen sene kabul etmeseydiniz. Bu kiracı olduğunuz yıl ilede alakalı tabiMerhaba kızlar sorum şu geçen sene ev sahibimiz yüzde 140 gibi bir artış yaptı bu sene tüfe oranı altında zam yapma hakkımız var mı ev sahibi kabul etmese bile yani bu durumda bize tahliye davası açabilir mi? Bilgisi olanlar cevaplayabilir mi
3. Yılda ne gibi bir evden çıkarma hakkı olabilir ki? Başka evim yok ,ben de kiradayım , yüzde 140 arttırmazsanız ben mi gelicem dedi ne dedi? Ne olmuşsa olmuş ve siz 8 den 21 e kabul etmişsiniz ,bu yıl ki artış da tefe tüfeden olacak maalesef..Geçen sene için de farklı bir durum vardı kabul etmesem evden çıkarma hakkı vardı o yüzden ettim
Benim ev arkadaşım vardı ve kendisinin haberi yoktu bunu öğrenince bizi evden çıkarmakla tehdit etti ev sahibinden habersiz ev arkadaşım olması tahliye sebebiymiş durum bu3. Yılda ne gibi bir evden çıkarma hakkı olabilir ki? Başka evim yok ,ben de kiradayım , yüzde 140 arttırmazsanız ben mi gelicem dedi ne dedi? Ne olmuşsa olmuş ve siz 8 den 21 e kabul etmişsiniz ,bu yıl ki artış da tefe tüfeden olacak maalesef..
Haram zıkkım olsun onaBu arada %140 degil %162,50 oranında artış yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?