Kira-gebelik-geçim sorunu

Sinir stres atmak için çocuk mu yapılır, sanki eve kedi alıyo kfjfj
La sinir stres için de eve kedi alınmaz maması olmuş 10 milyar ndjsjsj Aşısının en ucuzu 750 lira. Koltukları yemesi paha biçilemez Ama onun ben totosunu yerim tüyü kadar ömrü olsun.

Max ekşici erko zekasını mı sergilemeye geldin hayırdır? Hem namahrem hem mantıksız püüüğ git burdan

Siz de gaylik mi var erkek olarak kadın kulübünde işiniz ne eşinizin elbiselerini de giyiyor musunuz siz

Yorumlarda hepinizin harika şartlara ve gelire sahip olduğunuzu gördüğüm için şok oldum hanımefendi.
Ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz, ekmek arası makarnayla çocuk büyütmeye karşıyız. Saldım çayıra mevlam kayıra demiyoruz, sizin çocuğunuz var mı bilmem, ben çıkacak hiç öngörülmemiş her türlü masrafı gayet gördüm, görüyorum hala. Aman doğur nolucak yarı aç yarı tok, öyle böyle büyüsün diyemiyorum maalesef.

Hamileyim ikizlerim olacak inşallah. Ben ekmek arası makarnayla çocuk büyütün demiyorum ben de büyütmem, çocuklarımı saldım çayıra mevlam kayıra da demem. Sizinle şimdi oturup memleket ekonomisi konuşmak istemiyorum ama anada babadan bişe kalmayınca hadi araba neyse ama ev almak mucize oldu. Ayrıca olsa bile 6 Şubat depreminde evleri yıkılan arkadaşlarım var ve devlet onların evlerini tekrar para ile geri onlara yaptırıyor. Allah kimseye yaşatmasın. Ben burda parasız çocuk büyütülürü savunmuyorum. Ama asıl önemli olanın sağlıklı bi anne baba ilişkisi ve çocuğa yarattıkları güvenli alan olduğunu söylüyorum.

Ya ben şunu da merak ediyorum, çocuklarınız pirzola,biftek et yani yiyor mu ya ben katiyen yediriyorum eti sadece köfte olarak yedirebiliyorum,makarna pilavı tercih ediyorlar ete

Ay sormayın yaa. Ne zaman bu konu açılsa pirzola, biftek dense içim gidiyor. Alamadığım için değil, yediremediğim icin. Kavga dövüş tehditle anca ayda 1-2 kere et, 1-2 balık yiyor. Köfte vermeye çalışıyorum. Çorbalarina kıyma katıyorum.

Benim oğlan meyveci, bu sene kiraz yiyen ender vatandaşlardan

Önce bir doğurun gerçek masraflarla karşılaşın o zaman konuşuruz. Çocuğum 3.sınıf eğitim masrafı, sağlıklı gıda masrafı, giysİ masrafı hiç
Öyle azımsanacak gibi değil.
Spor kursuna gitmek istiyor, tatile gitmek istiyor, dışarda yemek istiyor bunlar hep masraf kalemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…