Kira meselesi

onbin odememek için batiya tasinip yirmi bin kira ödemeyi nasil göze aldiniz anlayamadim.
tefe tufenin ust sınırını yollayin, üstünü yollamayin. şikayeti varsa mahkemeye gitsin. cok arayip durursa da engellersiniz, kira günü engeli acip dekontu atip yine engellersiniz. adam iki kati dedi diye evi birakmaya gerek yok

Batıda nerdeymiş 15bine ev söyleyin bizde gidelim. 10bine kiraya şükretmeniz lazım bizim burada 10bine gecekondu bile yok. Bide batıda 15 bine var diyorsunuz ilahi
kız 1+1 ya da küçük bir 2+1den bahsediyor -tahminen

istanbulda (esenyurttan bahsetmiyorsak) pek yoktur tabi ama

15'e pek çok batı şehrinde, ortalama ilçelerde (aşırı turistik olanlar ya da emlak sıkıntısı büyük olanlar hariç) bulunur

ben Muğlada yaşıyorum burada merkezde ancak 1+1 bulur ve cidden küçük olur (40-45m2 filan)
ama Denizlide 60m2 bulur, Aydın'ın çoğu yerinde bulur, gibi. bazı yerlerde bu fiyata eşyalı da bulur.

ha aile yaşayacak 3+1, atıyorum site içi, büyük balkonlu, içi dolaplı, 2 banyolu, salonu salon gibi (çünkü bekara verilen 2+1 evlerde salon gibi bir salon yok genelde, burada mesela her oda standart 12-13 m2 taş çatlasın 15-16m2, öyle 25-30m2 salonlar yok) 2+"1" deniyor ama aslında ev 3+0 her odası hemen hemen aynı.

öyle aile evi tipi ev ararsan burada 30dan başlıyor...

"ev" derken neyi kast ettiğimiz önemli olan

Doğuda 10 bin kirayla geçinemeyip batıda nasıl geçinöeyi düşünüyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…