Kira meselesi

Ben olsam sırf bunun için tayin istemezdim, çünkü batıda 15 bine ev yok, olanlar da ahırdan hallicedir.

Kirası daha düşük bir ev bulursan oraya taşınabilirsin. O bahsettiğin güzel eşyalı evlerden bşrine taşın, daha iyi eve aynı kirayı vermiş olursun.

Abla 10 bine batıda konforlu barınak kulube falan bulursun,otur oturdugun yerde derim.

Annemlerin oturduğu yerde aile apartmanının içindr araba bile geçince sallanan içi viraneye dönmüş evi asgari ücrete kiraya verdiler. Kocaeli'nde annemde.

İkinci il dışı açılmadı ev açılacağını da çok düşünmüyorum .

Asker polis velim çok fazla tayinleri batuya çıktı diye çok çok üzgünler ki çoğu çift maaş .
Batidakiler doguya gelmek istiyor hayat pahalılığından .

Ev sahibiyle pazarlık yap 8 e anlaşmaya çalış ,

Doğuda oturuyorum ve 10 bin tl ye kira mı var? Elit mahalleler 25-35 bin tl ki o evlere göre bedava bile. Batıda aynı ev 50-60 bin veya üzeri olur bu dediğim 35 binlik olan akıllı evler. Ben oturuyorum ama burdan gitsem bu evi hayatta batıda tutamam cidden rakamlar çok düşük geliyor burda.

Daha ücra yerde köy tipi boş ev 6000 tl veriyoruz o da sokak kedilerimiz var, hafta sonu hem organik tarım hem çocuklar oynasın diye. Bildiğiniz köy tipi ev yani 2 oda, kocaman balkon, 4 duvar, küçük mutfak ve 4 kapak dolap tezgahın altına perde diktirdim öyle bir ev.

Batıya gitsem apartmanda olan yer 50-60 en iyi ihtimall diğer ev 15 bin en az siz öpün başınıza koyun 10 bin tl evi

Arkadaşlar siz nerelerde kirada oturuyorsunuz ? Hakkari de 1+1 eşyalılar 8binden başlıyor. Ablam Manisa merkezde 1+1 15bin eşyalı da oturuyor. Çerkezköy de arkadaşlarım 12bine 2+1 eşyasızda kalıyor. Muhit ulaşıma yakınlık ilçe büyüklük etkili. Büyük güzel ön cepheli evlerde merkezi muhitlerde site içinde tabiki pahalı oluyor.

Valla benim de izmirde kenar köşe olmayan görece iyi bir semtte 3+1 evim 10 binden kirada ona bakarsan. Çünkü eski kiracı, artıramıyoruz. Çıkarsa yerine girecek olan 25-30 civarına girecek. Öyle ağam şu kadara paşam bu kadara oturuyora çok bel bağlama. Benim oturduğum ev daha merkezi, üniversiteye ve toplu taşımaya yakın, karşı binamda 1+1’leri 35 civarından veriyorlar.

15 bine üstelik köpeğinizi kabul edecek ev sahipleri bulacağınıza inanıyorsanız ,gemileri yakın .Üzgünüm ama derede yüzmeyi bilmiyor ama denizde yüzmeye karar veriyorsunuz.Şartlar düşündüğünüzden daha zor olabilir.Ani kararlar vermeyin artı eksi karşılaştırması yapın.....

yani tayin verir misiniz bilemedim ama memnun değilseniz taşının, il değiştirmeseniz bile evi değiştirin. Bu arada bahsettiğiniz illerde bile olsa 25/30’dan aşağıda kiralık ev bulamazsınız.

Muhit, cephe, kat kötüdür ya da eski kiracı diye ucuzdur. Batıda öyle bir dünya yok. Babamların İstanbul’da 1+1 eşyalı dairesi var. İçinde oturan 20 bine oturuyor ama şimdi çıksa 30-35’ten kiraya verilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…