- 22 Şubat 2019
- 225
- 593
- 103
- 27
- Konu Sahibi pportakall
Batıda öğretmenim ve evde 2 kişi kalıyoruz sadece kişi başı olarak 10.500 veriyoruz aidat hariç söyleyeceklerim bu kadar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam sırf bunun için tayin istemezdim, çünkü batıda 15 bine ev yok, olanlar da ahırdan hallicedir.Doğuda küçük bir ilde öğretmen olarak görev yapıyorum. Kiralar uygun burada genel olarak. 1+1 eşyalı evler 7-10bin bandında. Ben eski,ısınma sorunu olan,kapıcısı olmadığı temizlik yapılmadığı halde yüksek aidat verilen ve eşyasız 1+1 evde kalıyorum çünkü köpeğim var ve burada hoş karşılanmıyor. Kiram 5bindi, ev sahibiyle görüşmeye gittim 10bin diyor. Bir de diyor ki sen memursun sana zam geliyor zaten yılda bir defa zam yapıyorum vs…ilk girdiğimde eşyalılar 3bin fiyatındayken ben 2.5 veriyoedum sonra 5 oldu eşyalılar 7bin fiyatındaydı şimdi de güzel eşyalı evler 10binken bana 10bin yapayım diyor. Sinirlendim zaten batıda 10-15bin civarıyken ben neden 10bin kira vereyim bu eve ki bu benim 4.evim her evimde ani kira artışlarından dolayı çıkmışımdır . Şu an işim çok rahat, 2.üniversitemi okuyorum o da rahat. Ama servis param 4 küsur, kiram 10 bin olacak. Acaba 2.il dışı tayin açılırsa tayin vereyim mi ? 100bine yakın borcum var. Batıda geçinebilir miyim ? Batıya tayin verince ilk yıl biraz sıkıntı yaşasam da 2.yıl iş anlamında rahatlarım. Ama üniversitemi okuyamayabilirim orada. Bir de tekrar servis parası vermek zorunda kalabilirim. Eğer tayin verirsem Tekirdağ-Kocaeli olur. Sizce ne yapmalıyım ? Bu şehirdeki soyguncu ev sahiplerinden ve küçük şehirden sıkıldım.
Abla 10 bine batıda konforlu barınak kulube falan bulursun,otur oturdugun yerde derim.Doğuda küçük bir ilde öğretmen olarak görev yapıyorum. Kiralar uygun burada genel olarak. 1+1 eşyalı evler 7-10bin bandında. Ben eski,ısınma sorunu olan,kapıcısı olmadığı temizlik yapılmadığı halde yüksek aidat verilen ve eşyasız 1+1 evde kalıyorum çünkü köpeğim var ve burada hoş karşılanmıyor. Kiram 5bindi, ev sahibiyle görüşmeye gittim 10bin diyor. Bir de diyor ki sen memursun sana zam geliyor zaten yılda bir defa zam yapıyorum vs…ilk girdiğimde eşyalılar 3bin fiyatındayken ben 2.5 veriyoedum sonra 5 oldu eşyalılar 7bin fiyatındaydı şimdi de güzel eşyalı evler 10binken bana 10bin yapayım diyor. Sinirlendim zaten batıda 10-15bin civarıyken ben neden 10bin kira vereyim bu eve ki bu benim 4.evim her evimde ani kira artışlarından dolayı çıkmışımdır . Şu an işim çok rahat, 2.üniversitemi okuyorum o da rahat. Ama servis param 4 küsur, kiram 10 bin olacak. Acaba 2.il dışı tayin açılırsa tayin vereyim mi ? 100bine yakın borcum var. Batıda geçinebilir miyim ? Batıya tayin verince ilk yıl biraz sıkıntı yaşasam da 2.yıl iş anlamında rahatlarım. Ama üniversitemi okuyamayabilirim orada. Bir de tekrar servis parası vermek zorunda kalabilirim. Eğer tayin verirsem Tekirdağ-Kocaeli olur. Sizce ne yapmalıyım ? Bu şehirdeki soyguncu ev sahiplerinden ve küçük şehirden sıkıldım.
0 eşya aldım. Almasam da gider kalemlerim oluyor. Para harcanıyor.Tek başınıza 100 bin borcu nasıl yaptınız ? Borcunuzu ödemeden bir yere kıpırdamayın perişan olursunuz.
Valla benim de izmirde kenar köşe olmayan görece iyi bir semtte 3+1 evim 10 binden kirada ona bakarsan. Çünkü eski kiracı, artıramıyoruz. Çıkarsa yerine girecek olan 25-30 civarına girecek. Öyle ağam şu kadara paşam bu kadara oturuyora çok bel bağlama. Benim oturduğum ev daha merkezi, üniversiteye ve toplu taşımaya yakın, karşı binamda 1+1’leri 35 civarından veriyorlar.Arkadaşlar siz nerelerde kirada oturuyorsunuz ? Hakkari de 1+1 eşyalılar 8binden başlıyor. Ablam Manisa merkezde 1+1 15bin eşyalı da oturuyor. Çerkezköy de arkadaşlarım 12bine 2+1 eşyasızda kalıyor. Muhit ulaşıma yakınlık ilçe büyüklük etkili. Büyük güzel ön cepheli evlerde merkezi muhitlerde site içinde tabiki pahalı oluyor.
15 bine üstelik köpeğinizi kabul edecek ev sahipleri bulacağınıza inanıyorsanız ,gemileri yakın .Üzgünüm ama derede yüzmeyi bilmiyor ama denizde yüzmeye karar veriyorsunuz.Şartlar düşündüğünüzden daha zor olabilir.Ani kararlar vermeyin artı eksi karşılaştırması yapın.....Doğuda küçük bir ilde öğretmen olarak görev yapıyorum. Kiralar uygun burada genel olarak. 1+1 eşyalı evler 7-10bin bandında. Ben eski,ısınma sorunu olan,kapıcısı olmadığı temizlik yapılmadığı halde yüksek aidat verilen ve eşyasız 1+1 evde kalıyorum çünkü köpeğim var ve burada hoş karşılanmıyor. Kiram 5bindi, ev sahibiyle görüşmeye gittim 10bin diyor. Bir de diyor ki sen memursun sana zam geliyor zaten yılda bir defa zam yapıyorum vs…ilk girdiğimde eşyalılar 3bin fiyatındayken ben 2.5 veriyoedum sonra 5 oldu eşyalılar 7bin fiyatındaydı şimdi de güzel eşyalı evler 10binken bana 10bin yapayım diyor. Sinirlendim zaten batıda 10-15bin civarıyken ben neden 10bin kira vereyim bu eve ki bu benim 4.evim her evimde ani kira artışlarından dolayı çıkmışımdır . Şu an işim çok rahat, 2.üniversitemi okuyorum o da rahat. Ama servis param 4 küsur, kiram 10 bin olacak. Acaba 2.il dışı tayin açılırsa tayin vereyim mi ? 100bine yakın borcum var. Batıda geçinebilir miyim ? Batıya tayin verince ilk yıl biraz sıkıntı yaşasam da 2.yıl iş anlamında rahatlarım. Ama üniversitemi okuyamayabilirim orada. Bir de tekrar servis parası vermek zorunda kalabilirim. Eğer tayin verirsem Tekirdağ-Kocaeli olur. Sizce ne yapmalıyım ? Bu şehirdeki soyguncu ev sahiplerinden ve küçük şehirden sıkıldım.
Çorum, Yozgat 'ta da o parayı ec yokBati dediginiz Çorum, Yozgat falan mi? Sonucta size gore batı onlar da.
Yok gercekten batıdan bahsediyorsaniz iki-uc ev arkadasi bulup anca odersiniz 10 bin kirayi.
Valla sahibindenden bakip yazdim bir tarafimdan uydurmayayim diye. 15 bin bandinda cok ilan cikti ama muhit bilmiyorum tabii. Çorum'un Esenyurt'una bakmis olabilirimÇorum, Yozgat 'ta da o parayı ec yok![]()
yani tayin verir misiniz bilemedim ama memnun değilseniz taşının, il değiştirmeseniz bile evi değiştirin. Bu arada bahsettiğiniz illerde bile olsa 25/30’dan aşağıda kiralık ev bulamazsınız.Doğuda küçük bir ilde öğretmen olarak görev yapıyorum. Kiralar uygun burada genel olarak. 1+1 eşyalı evler 7-10bin bandında. Ben eski,ısınma sorunu olan,kapıcısı olmadığı temizlik yapılmadığı halde yüksek aidat verilen ve eşyasız 1+1 evde kalıyorum çünkü köpeğim var ve burada hoş karşılanmıyor. Kiram 5bindi, ev sahibiyle görüşmeye gittim 10bin diyor. Bir de diyor ki sen memursun sana zam geliyor zaten yılda bir defa zam yapıyorum vs…ilk girdiğimde eşyalılar 3bin fiyatındayken ben 2.5 veriyoedum sonra 5 oldu eşyalılar 7bin fiyatındaydı şimdi de güzel eşyalı evler 10binken bana 10bin yapayım diyor. Sinirlendim zaten batıda 10-15bin civarıyken ben neden 10bin kira vereyim bu eve ki bu benim 4.evim her evimde ani kira artışlarından dolayı çıkmışımdır . Şu an işim çok rahat, 2.üniversitemi okuyorum o da rahat. Ama servis param 4 küsur, kiram 10 bin olacak. Acaba 2.il dışı tayin açılırsa tayin vereyim mi ? 100bine yakın borcum var. Batıda geçinebilir miyim ? Batıya tayin verince ilk yıl biraz sıkıntı yaşasam da 2.yıl iş anlamında rahatlarım. Ama üniversitemi okuyamayabilirim orada. Bir de tekrar servis parası vermek zorunda kalabilirim. Eğer tayin verirsem Tekirdağ-Kocaeli olur. Sizce ne yapmalıyım ? Bu şehirdeki soyguncu ev sahiplerinden ve küçük şehirden sıkıldım.
Muhit, cephe, kat kötüdür ya da eski kiracı diye ucuzdur. Batıda öyle bir dünya yok. Babamların İstanbul’da 1+1 eşyalı dairesi var. İçinde oturan 20 bine oturuyor ama şimdi çıksa 30-35’ten kiraya verilir.Arkadaşlar siz nerelerde kirada oturuyorsunuz ? Hakkari de 1+1 eşyalılar 8binden başlıyor. Ablam Manisa merkezde 1+1 15bin eşyalı da oturuyor. Çerkezköy de arkadaşlarım 12bine 2+1 eşyasızda kalıyor. Muhit ulaşıma yakınlık ilçe büyüklük etkili. Büyük güzel ön cepheli evlerde merkezi muhitlerde site içinde tabiki pahalı oluyor.