Kira mi kaynana mi ?

ben de bu kv kp den ev para beklentisini anlayamıyorum ben de eşim de öğretmeniz evlenince evi her şeyi eşyaları kendimiz aldık sağlık durumunuz müsaitse siz de çalışın eşinize destek olun kredi çekin ev alın bu zamanda armut piş ağzıma düş kalmadı

kız terelllinin konusundan gaza gelip yazmışsın gibi olmuş

Bekleyen kim bayan ? Ben kacmaya calisiyorum siz ne diyorsunuz yahu ezbere konusmayalim uymuyor her konuya

Kesinlikle kira. Altli ustlu oturulmuyor. Cunku hergun kapi caliniyor geliniyor. Hic bi ozelin kalmiyor. Ne ustunu basini guzel giyinebiliyorsun ne cilve yapabilecek bi istegin kaliyor. Ustelik isten yorgun kafa bi dunya geliyosun tam kafani dinlicen uzancan esinle basbasa olcak o dakka sabah oglen aksam her gun sizde oluyor. Agda yapamazsin. Birliktelik olamaz. Banyo yapamazsin. Sessizlik istiyoruuummm diye bi istegin olmaz. Kesinlikle kira olmali

Bekleyen kim bayan ? Ben kacmaya calisiyorum siz ne diyorsunuz yahu ezbere konusmayalim uymuyor her konuya
bu zamana kadar niye bekledin eşinin maaşı var çoktan kira tutabilirdin sen bi yerlerden kaz bekliyorsun:)

Senin ki bedava sirke baldan tatlıdır hesabı kv günah değil mi bırak kv kp paralarıyla ikinci baharını yaşasınlar siz gençsiniz çalışın kazanın

bu zamana kadar niye bekledin eşinin maaşı var çoktan kira tutabilirdin sen bi yerlerden kaz bekliyorsun:)
derdin mi var ogretmen hanim ? Ben kiradayim suan hava da yasamiyoruz demi bu araxa 2 yillik evliyim

Senin ki bedava sirke baldan tatlıdır hesabı kv günah değil mi bırak kv kp paralarıyla ikinci baharını yaşasınlar siz gençsiniz çalışın kazanın
bosanan eltim vardi betul sen misin :)

Allah göstermesin canım Allah yuvalarımızı daim etsin benim de kaynım eltim çok hazıra konarlar ben de bu yüzden böyle konulara takılıyorum
canim ben zaten kiradayim beni zorla isteyen evlerine onlaer istemeyen benim.anladin ins once bi okuyun yazilablari sonra icinizi yanlis yere dokmeyin olur mu

bi de eltin her kimse günah değilmi sanki boşanmansına sevinmiş gibi gülme işareti koymuşsun
yok kocasini aldatip 2 bebesini birakip kacanin arkasundan sevindik biz :) gunah degil

Canım kesinlikle kira.. insan kendi kanı canı olan annesi ile bile anlaşmazlığa düşerken kayınvalideyle çok zor olur, 1+1 evde bir odada yaşayıp gıdın de yine de bir araya gelmeyin derim

Canım kesinlikle kira.. insan kendi kanı canı olan annesi ile bile anlaşmazlığa düşerken kayınvalideyle çok zor olur, 1+1 evde bir odada yaşayıp gıdın de yine de bir araya gelmeyin derim
ortak.akil yanlis karar vermez demisler ben biraz dis gostereyim esime teklif edemesin ..

Naz571 var mi baska sknti ? Cevaplayim

ortak.akil yanlis karar vermez demisler ben biraz dis gostereyim esime teklif edemesin ..

Esinize onunla baş başa bile kalamayacagınızı, en güzel yıllarınızı bu şekilde geçirmek istemediğinizi, en ufak ses olsa iki tarafın da rahatsız olacagını, soyleyin güzel bir dille.

Esinize onunla baş başa bile kalamayacagınızı, en güzel yıllarınızı bu şekilde geçirmek istemediğinizi, en ufak ses olsa iki tarafın da rahatsız olacagını, soyleyin güzel bir dille.
bakin o ailesine asik .. Kesinlikle herweyin daha guzwl olacagina inaniyor.. Bu konuda konussam.bile terslenir ikna edemem . Kira odemiyoruzdaha ne istiyorsun vs der .. Ama ben kabul.etmicem ins.. Azicik asim agrisiz basim

8 sene kp evinde oturdum yeni ayrıldım.

Bugün tesadüfen öğrendim ki, kv de yedek anahtar varmış bizim haberimiz yokmuş.

Kv bi üst katımda oturuyordu.

Hayatımın şoku oldu.

Hala inanamıyorum ortaya çıkınca kendi de bozuldu.

İyi düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…