ben de bu kv kp den ev para beklentisini anlayamıyorum ben de eşim de öğretmeniz evlenince evi her şeyi eşyaları kendimiz aldık sağlık durumunuz müsaitse siz de çalışın eşinize destek olun kredi çekin ev alın bu zamanda armut piş ağzıma düş kalmadıEvet az cok biliyorsunuz paraci bi kp surekli beraber olmayi bekleyrn bir kv var .. Ve kavgalarla dolu 2 yil esimle
. Suan aramiz iyi .. Nisanliyken 1 seneye kadar ev alacagiz dediler almadilar.. Simdide arsa alip3 katli ev yapacagiz sizede diyorlar .. Maasimiz 2 bin kira 650 .. Oyle boyle geciniyoruz sukur .. Ama esimdr hazir ev olacak oraya gecelim diyor birikim yapip yeni ev aliriz diyor..yeni alacaklari arsa annemlere uzak.ve altli. Ustlu oturma fikrleri var .. Siz olsaniz ne yapardiniz .. Ben asla olmaz dedim ama. Goruslerinizi.merak ediyorim ... O evi kiraya veremeyiz bu da not ..kafam karisik ?
bunuda merak ettimahaha çok iyi gözlemciyimdir..
eski bir konuda yaptığınız yorum dikkatimi çekmişti.
kafası çalışan insanları severim
ben de bu kv kp den ev para beklentisini anlayamıyorum ben de eşim de öğretmeniz evlenince evi her şeyi eşyaları kendimiz aldık sağlık durumunuz müsaitse siz de çalışın eşinize destek olun kredi çekin ev alın bu zamanda armut piş ağzıma düş kalmadı
Bekleyen kim bayan ? Ben kacmaya calisiyorum siz ne diyorsunuz yahu ezbere konusmayalim uymuyor her konuyaben de bu kv kp den ev para beklentisini anlayamıyorum ben de eşim de öğretmeniz evlenince evi her şeyi eşyaları kendimiz aldık sağlık durumunuz müsaitse siz de çalışın eşinize destek olun kredi çekin ev alın bu zamanda armut piş ağzıma düş kalmadı
bu zamana kadar niye bekledin eşinin maaşı var çoktan kira tutabilirdin sen bi yerlerden kaz bekliyorsun:)Bekleyen kim bayan ? Ben kacmaya calisiyorum siz ne diyorsunuz yahu ezbere konusmayalim uymuyor her konuya
Senin ki bedava sirke baldan tatlıdır hesabı kv günah değil mi bırak kv kp paralarıyla ikinci baharını yaşasınlar siz gençsiniz çalışın kazanınBekleyen kim bayan ? Ben kacmaya calisiyorum siz ne diyorsunuz yahu ezbere konusmayalim uymuyor her konuya
derdin mi var ogretmen hanim ? Ben kiradayim suan hava da yasamiyoruz demi bu araxa 2 yillik evliyimbu zamana kadar niye bekledin eşinin maaşı var çoktan kira tutabilirdin sen bi yerlerden kaz bekliyorsun:)
bosanan eltim vardi betul sen misin :)Senin ki bedava sirke baldan tatlıdır hesabı kv günah değil mi bırak kv kp paralarıyla ikinci baharını yaşasınlar siz gençsiniz çalışın kazanın
Allah göstermesin canım Allah yuvalarımızı daim etsin benim de kaynım eltim çok hazıra konarlar ben de bu yüzden böyle konulara takılıyorumbosanan eltim vardi betul sen misin :)
bi de eltin her kimse günah değilmi sanki boşanmansına sevinmiş gibi gülme işareti koymuşsunbosanan eltim vardi betul sen misin :)
canim ben zaten kiradayim beni zorla isteyen evlerine onlaer istemeyen benim.anladin ins once bi okuyun yazilablari sonra icinizi yanlis yere dokmeyin olur muAllah göstermesin canım Allah yuvalarımızı daim etsin benim de kaynım eltim çok hazıra konarlar ben de bu yüzden böyle konulara takılıyorum
yok kocasini aldatip 2 bebesini birakip kacanin arkasundan sevindik biz :) gunah degilbi de eltin her kimse günah değilmi sanki boşanmansına sevinmiş gibi gülme işareti koymuşsun
Evet az cok biliyorsunuz paraci bi kp surekli beraber olmayi bekleyrn bir kv var .. Ve kavgalarla dolu 2 yil esimle
. Suan aramiz iyi .. Nisanliyken 1 seneye kadar ev alacagiz dediler almadilar.. Simdide arsa alip3 katli ev yapacagiz sizede diyorlar .. Maasimiz 2 bin kira 650 .. Oyle boyle geciniyoruz sukur .. Ama esimdr hazir ev olacak oraya gecelim diyor birikim yapip yeni ev aliriz diyor..yeni alacaklari arsa annemlere uzak.ve altli. Ustlu oturma fikrleri var .. Siz olsaniz ne yapardiniz .. Ben asla olmaz dedim ama. Goruslerinizi.merak ediyorim ... O evi kiraya veremeyiz bu da not ..kafam karisik ?
bana kafa takmakta sacmaladiniz lutfen bosa mesgul etmeyelim birbirimizi tmmbi de eltin her kimse günah değilmi sanki boşanmansına sevinmiş gibi gülme işareti koymuşsun
ortak.akil yanlis karar vermez demisler ben biraz dis gostereyim esime teklif edemesin ..Canım kesinlikle kira.. insan kendi kanı canı olan annesi ile bile anlaşmazlığa düşerken kayınvalideyle çok zor olur, 1+1 evde bir odada yaşayıp gıdın de yine de bir araya gelmeyin derim
ortak.akil yanlis karar vermez demisler ben biraz dis gostereyim esime teklif edemesin ..
bakin o ailesine asik .. Kesinlikle herweyin daha guzwl olacagina inaniyor.. Bu konuda konussam.bile terslenir ikna edemem . Kira odemiyoruzdaha ne istiyorsun vs der .. Ama ben kabul.etmicem ins.. Azicik asim agrisiz basimEsinize onunla baş başa bile kalamayacagınızı, en güzel yıllarınızı bu şekilde geçirmek istemediğinizi, en ufak ses olsa iki tarafın da rahatsız olacagını, soyleyin güzel bir dille.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?