Evet az cok biliyorsunuz paraci bi kp surekli beraber olmayi bekleyrn bir kv var .. Ve kavgalarla dolu 2 yil esimle
. Suan aramiz iyi .. Nisanliyken 1 seneye kadar ev alacagiz dediler almadilar.. Simdide arsa alip3 katli ev yapacagiz sizede diyorlar .. Maasimiz 2 bin kira 650 .. Oyle boyle geciniyoruz sukur .. Ama esimdr hazir ev olacak oraya gecelim diyor birikim yapip yeni ev aliriz diyor..yeni alacaklari arsa annemlere uzak.ve altli. Ustlu oturma fikrleri var .. Siz olsaniz ne yapardiniz .. Ben asla olmaz dedim ama. Goruslerinizi.merak ediyorim ... O evi kiraya veremeyiz bu da not ..kafam karisik ?[/
Evet az cok biliyorsunuz paraci bi kp surekli beraber olmayi bekleyrn bir kv var .. Ve kavgalarla dolu 2 yil esimle
. Suan aramiz iyi .. Nisanliyken 1 seneye kadar ev alacagiz dediler almadilar.. Simdide arsa alip3 katli ev yapacagiz sizede diyorlar .. Maasimiz 2 bin kira 650 .. Oyle boyle geciniyoruz sukur .. Ama esimdr hazir ev olacak oraya gecelim diyor birikim yapip yeni ev aliriz diyor..yeni alacaklari arsa annemlere uzak.ve altli. Ustlu oturma fikrleri var .. Siz olsaniz ne yapardiniz .. Ben asla olmaz dedim ama. Goruslerinizi.merak ediyorim ... O evi kiraya veremeyiz bu da not ..kafam karisik ?
esyalari nerede tutacaksnz?? O evi satma imkaniniz yok mu baska yerden almk icinEvet az cok biliyorsunuz paraci bi kp surekli beraber olmayi bekleyrn bir kv var .. Ve kavgalarla dolu 2 yil esimle
. Suan aramiz iyi .. Nisanliyken 1 seneye kadar ev alacagiz dediler almadilar.. Simdide arsa alip3 katli ev yapacagiz sizede diyorlar .. Maasimiz 2 bin kira 650 .. Oyle boyle geciniyoruz sukur .. Ama esimdr hazir ev olacak oraya gecelim diyor birikim yapip yeni ev aliriz diyor..yeni alacaklari arsa annemlere uzak.ve altli. Ustlu oturma fikrleri var .. Siz olsaniz ne yapardiniz .. Ben asla olmaz dedim ama. Goruslerinizi.merak ediyorim ... O evi kiraya veremeyiz bu da not ..kafam karisik ?
Afedersin ama çüşşş
bosanan eltim vardi betul sen misin :)
Valla burada olmadığı kesinnerede o eski kadınlar..
bir lokma bir hırka.
samanlık seyran ah ahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?