Kira mi kaynana mi ?

Kira mudahalesiz huzurlu bir yasam icin benim kv ilk geliniyle altli ustlu senwlerini gecirdi en sonunda kiyamet koptu sehir degistirip kv benim oldugum sehire yerlesti :))) yani iliskiler guzel gidedegine rezalet olabiliyor mesafe her zaman kiymet arttiricidir.

Ben bir oturuyorum dublexte oturuyoruz ve o merdivenin yıkılması için cok dua ediyorum Allah tan ümit kesilmez. Ben razıyım valla altlı üstlü oturmaya yeterki merdiven olmasın

Konu kirami yoksa annemler mi?olsa Dahl cevabı kira olurdu. Anneme duskün biri olarak ve bazen kayınvalideME kızsamb bile yinede seven biri olarak söylüyorum bunu.

esyalari nerede tutacaksnz?? O evi satma imkaniniz yok mu baska yerden almk icin

Ne yazdığını okumadan kira diyorum kaynana ile oturulmaz yada ben benimkiyle oyutumazdim sanırım

Ben kaynanamla degil ayni apartman, ayri sehirler, ayri ulkeler... Farkli evrenlerde olmayi isterdim.

Kesinlikle kira derdim ama... Maaşınız kiraya zor yeter ve çok zorluk çekersiniz .
Hem kaynana yanına gtmiyosun altlı üstlü olacakmış. Baştan otoriteyi kur yemeğe çağırdıklarında fln biz yedik dersinz içli dışlı olmazsınız. Kabul ederseniz sizn içn daha iyi. Bu süre içinde birikm yapmaya çalışın ev içn..

Allah gostermesın kv kp yanına gıtmeyı tek odam olsun yalnız olayım daha ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…