Kira mi kaynana mi ?

Hiç düşünmeden kira diyorum, kuru ekmek yerim kirada otururum.

Bence dediğinizi gelinini kızı gibi gören k.valideler yapar. Bu zamanda da pek rastlanmıyor malesef.

Bence dediğinizi gelinini kızı gibi gören k.valideler yapar. Bu zamanda da pek rastlanmıyor malesef.
Kv gelin benle oturun derse ancak
Elime gecseydi oyle biri
Ben kendi annemle otursam o bile yapmaz yani o derece.
Kesinlikle evlenince bagimsiz yasanmasini savunurum
Ama dar gelirle bagimsizlik olmuyor maalesef

Kv gelin benle oturun derse ancak
Elime gecseydi oyle biri
Ben kendi annemle otursam o bile yapmaz yani o derece.
Kesinlikle evlenince bagimsiz yasanmasini savunurum
Ama dar gelirle bagimsizlik olmuyor maalesef
Anneler tabikide daha fedakar davranıyor fakat k.valide kendi istediği gibi kullanamayinca malesef kötü gelin damgası yeniyor .
Aynı düşüncedeyim sizinle ama ne olursa olsun tek oda da olsa uzak olması taraftarindayım.
Mesafe her zaman iyidir.

Kesınlıkle kıra suan bız altlı ustluyuz cokda ıyıler fatura bıle odemıyoruz bına kendılerının ama ısterse melek olsun kaynana kaynanadır hıc. Bıseyı olmasa gelmesı gıtmesı batıyor bana göre altlı üstlü olmak Aynı evde yasamak söyle düşün dublex ev ara kapı kapalı ımkanım olsa suan kiraya çıkarım özgur hıssetmıyor insan kendını kontrol altında oluyorsun ver kıranı rahat rahat otur basını taşlara vurursun

2.000tlnin kiradan arta kalani boool bol yetiyormuş. O zaman kirada kalin. 650 tl kendine kalacak diye o topa girilmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuru ekmek sogan yerim kesinlikle kira derim. Bacım ağrısız başına dert mi alcan?
Bi girersen aralarına bir daha çıkamazsın. Öyle madem oranın kirasını size versin.

Afedersin ama çüşşş

Bilmiyorum abartı mı ama kömürlükte otururum yine de kaynanama yakın bile oturmam, Allah düşürmesin, büyük konuşturmasın ama korusun beni..

Bak cnm suan alt üstü oturuyorum. Kp paraci bencil huysuzun teki. Kv dedigin gibi devamli ic ice olmak isteyen yalanci kiskanc fesat merhametsiz bencil paraci yoktan anlamayan cahillik diz boyu biri. Ve oturduğum evi eşim yaptigi icin evi birakip gitmek istemiyor yalniz bana sorsan burayi ateşe vermek istiyorum neden mi? Kizlarina gelince herseyin en iyisi en guzeli. Esimle bana gelince copler layik görülür devamli gozleri uzerimizde. Yalanlar iftiralar havada ucusuyor. Ve hamileyim hamile olmama ragmen görümceler buyuk amcanin hanimi kv kp herkes eziyet etti bana. Kimseyle gorusturmuyor evime kimsenin gelmesini istemiyor. Beni kovmalar ve hep uzerimde ego tatmini yapiyorlar. Ne yapsam olmadi her yolu denedim olmadi. Onlar yuzunden psikolog tedavisi gordum. Ve 2 yillik evliyim. Dunya kadar da borc taktilar. 1 kez bile ne haldesiniz demediler. esim benim ailem ve ben cok mucadele ettik ama nafile önüne geçemedik sonuç görüşmuyoruz ve ciddi oldugumuzu anladiklari icin hastalikla duygu sömürüsü yapiyorlar bize yakin olup sirf esimle aram açılsın kavga edelim diye. Inan ne kadar sabretmeye calissak da ister istemez onlar yuzunden tartışıyoruz. Ve burdan gitmek icin firsat kolluyorum. Anliyacagin sakin haa sakin gitme. Bak ben buradan tasinayim bende kiraci alamam buraya. Sonun benim gibi olmasin.

Altlı üstlü oturan biri de benim. Asla tavsiye etmiyorum

Anlasamiyosan eziyet etme kendine bence bosver hesabi kuru ekmekle karin doyar ama huzur olmadimi ne yesen yavan olur

Uzak bir semtte kirada oturuyordum. Kendi istegimle aile apartmanina taşındım. Karisiliyor mu? Evet. Lakin bana çok önemsiz geliyor artık bu tür mevzular.

Otuz yaşındayım ve herkesi olduğu gibi kabul etmeyi başardım sanırım. Cahil ve laftan anlamaz bir kayınvalidem , azıcık ruh hastası görümcem var. Umurumda bile değil. İyiliklerini görmeye çalışıyorum sadece.

Otuz yaşındaysan ve çok fazla ölüme sahit olduysan, sorunlu insan ilişkilerini gozunde buyutemiyorsun...

Kayınvalidem ota boka karışır ama hasta olsam bir çorba yapar. Zorda kalsam yardım eder. Benim için önemli olan da yaptigi iyiliktir. Kötülüğü kendine zarar... Varsın biraz dırdır yapsın yahu, altmış yaşında kadını değiştirecek halim yok ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…