Evet. Az parayla yasamak mumkun degil benim bulundugum sehirde. Ust katim kiraci yeni tasindi 1500 liraya tutmus evi. Ki siradan bir semtte siradan bir apartman. 2000 maasla finanse edemem. O yuzden kendi fikrimi soyledim. Kaynana bana gel otur benimle dese gider otururdum sizin yerinizde olsaydimkv ile mi otururdunuz para az oldugu icin ? Ama bize yetiyor bol bol
esinuz mi vermis ?8 sene kp evinde oturdum yeni ayrıldım.
Bugün tesadüfen öğrendim ki, kv de yedek anahtar varmış bizim haberimiz yokmuş.
Kv bi üst katımda oturuyordu.
Hayatımın şoku oldu.
Hala inanamıyorum ortaya çıkınca kendi de bozuldu.
İyi düşün.
Kira,kira,kira tabi ki 13 sene alt üst oturduk Allah düşmanımın başına vermesin
burda kiralar 500 600Evet. Az parayla yasamak mumkun degil benim bulundugum sehirde. Ust katim kiraci yeni tasindi 1500 liraya tutmus evi. Ki siradan bir semtte siradan bir apartman. 2000 maasla finanse edemem. O yuzden kendi fikrimi soyledim. Kaynana bana gel otur benimle dese gider otururdum sizin yerinizde olsaydim
kesinlikle kira. Kuru ekmek yesenizde hiç değilse huzurunuz olur .Bi omur evim olmayacagini bilsemde kira derim
Hiç duzeninizi bozmayın bence1kisi otururdum dedi sadece .
Hayır oda çok şaşırdı bizden önce yaptırıp kenara atmışlar.esinuz mi vermis ?
Aaa ..bizimde yedek.anahtarimiz var onlarda ama haberimiz varHayır oda çok şaşırdı bizden önce yaptırıp kenara atmışlar.
cok haklisinizHiç duzeninizi bozmayın bence
Birde niye kendinizi bağımlı hissedesiniz bı yere gitseniz karışır size güvenerek geleni gideni çoğaltır hiç gerek yok...
Evlenen insan ayakları üstünde kendi dursun bı zahmet ana babayla oturduktan sonra evlenmenin ne mantığı kaldı ... Gece yatarken evine geçebilirsin tüm gün laf söz eder bunaltıcı ..
İşte bizim yoktu düşünAaa ..bizimde yedek.anahtarimiz var onlarda ama haberimiz var
Evet az cok biliyorsunuz paraci bi kp surekli beraber olmayi bekleyrn bir kv var .. Ve kavgalarla dolu 2 yil esimle
. Suan aramiz iyi .. Nisanliyken 1 seneye kadar ev alacagiz dediler almadilar.. Simdide arsa alip3 katli ev yapacagiz sizede diyorlar .. Maasimiz 2 bin kira 650 .. Oyle boyle geciniyoruz sukur .. Ama esimdr hazir ev olacak oraya gecelim diyor birikim yapip yeni ev aliriz diyor..yeni alacaklari arsa annemlere uzak.ve altli. Ustlu oturma fikrleri var .. Siz olsaniz ne yapardiniz .. Ben asla olmaz dedim ama. Goruslerinizi.merak ediyorim ... O evi kiraya veremeyiz bu da not ..kafam karisik ?
Kaldi geriye 1500 diyelimburda kiralar 500 600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?