Kira mi kaynana mi ?

kv ile mi otururdunuz para az oldugu icin ? Ama bize yetiyor bol bol
Evet. Az parayla yasamak mumkun degil benim bulundugum sehirde. Ust katim kiraci yeni tasindi 1500 liraya tutmus evi. Ki siradan bir semtte siradan bir apartman. 2000 maasla finanse edemem. O yuzden kendi fikrimi soyledim. Kaynana bana gel otur benimle dese gider otururdum sizin yerinizde olsaydim

esinuz mi vermis ?

burda kiralar 500 600

1kisi otururdum dedi sadece .
Hiç duzeninizi bozmayın bence
Birde niye kendinizi bağımlı hissedesiniz bı yere gitseniz karışır size güvenerek geleni gideni çoğaltır hiç gerek yok...

Evlenen insan ayakları üstünde kendi dursun bı zahmet ana babayla oturduktan sonra evlenmenin ne mantığı kaldı ... Gece yatarken evine geçebilirsin tüm gün laf söz eder bunaltıcı ..

cok haklisiniz

Cok süper insanlar olsa iyi olabilirdi ama bu ihtimal yuzde on. Zaten cok iyi değilmiş aranız bence gitme. Birikim hikaye gidersen daha da ayrılamazsın

Aslaaaaaaaaaaaa aslaaaaaaaaaaa aslaaaaaaaaaaa

Benim esimin ustune tapulu evi var bekarken annesi babasi o oturuyodu evlenince kiraya gectik biz ben istemem bu devirde ev ev ustunde olmuyor . esimin evinde onlar oturuyo... Ayni binada oturmak ayni evden farkli degil bence ...çünkü eşimin evinin bi üst katinda eltim oturuyo hersyine karisiyorlar gezmesibyemesi icmesi misafiri tavsiye etmem ne kadar uzak o kadar iyi

burda kiralar 500 600
Kaldi geriye 1500 diyelim
Faturalariniz ne kadar geliyor? Cocugunuz var mi? Sizin ileride calisma ihtimaliniz var mi? Ben cok akilli gelinler de gordum kaynanasiyla altli ustlu oturuyor,cocuguna baktiriyor,yemegini yaptiriyor, evini temizlettiriyor ,gelin de disarida calisiyor mesela. Giyinip kusanip geziyor,kaynana agzini bile acamiyor. Dar gelirliye cok uygun bir yasam tarzi sahsen. Bana deyin ki cok merakliysan sen yasa diye, benim kaynana akilli yapmaz bunlari.

Tamam eyvallah bu devirde gecinmek çok zOr. Kirlarda sürünmek ayri bir zOrluk. Ev alana kadar disini sık dicem AMAAA ... Ev alana KADAR kismi külliyen yalan oluyor maalsef. O yüzden Kira diyorum . Yoksa ev alana kadar eyv. Iyi güzel. Cok zor insanlar degillerse. Olabilir yani. Neden olmasinn.. ama genelde kadinlarimiz kandiriliyor bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…