- 22 Mayıs 2012
- 10.989
- 30.430
- 798
Festi'm kendisi gecen haftalarda aniden gorme yetisini kaybetmis arkadasina yardim etmemek icin burada millete saydi sövdü, ondan once komsusunu nisanlisina dovdurttu.
Aiiiy kız ben biliyorum o okumuştum konuları

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Festi'm kendisi gecen haftalarda aniden gorme yetisini kaybetmis arkadasina yardim etmemek icin burada millete saydi sövdü, ondan once komsusunu nisanlisina dovdurttu.
Eyvahlar olsun. Adam savcı nişanlınızla kuzeniniz evi de basamaz şimdi. Nasıl olacak?Geçen hafta ev aldım. İçindeki kiracı tayinim çıkacak diyor. Yalan söylüyor olabilir mi? İhtar mı göndermem lazım. Nişanlım lojmanda ama çok eski. İçi bakımsız. Evlenince kendi evimde oturmak istiyorum.
Kiracı savcı. Eski ev sahibi ondan kurtulmak için evi satmış. Biraz ucuza aldım. Ben üçüncü sahibiyim. Evi aldıktan sonra öğrendim sıkıntılı olduğunu. 4 bin liraya oturması kiracı hakkında fikir veriyordu ama evi beğendim.fiyatı uygun geldi. Şimdi huzursuzluk var içimde.
Yani bi insan boyle kötü yatirim yaparsa (madd manevi) sonucuna katlanir, yapacak birsey yok.Aiiiy kız ben biliyorum o okumuştum konularıama isim hatırlamıyodum. O zaman rabbimin sopası yok diyebiliriz. Yiyorsa savcı kiracıyı dövdürsün nişanlısına
![]()
Evet hemen ihtar cekmelisiniz.Geçen hafta ev aldım. İçindeki kiracı tayinim çıkacak diyor. Yalan söylüyor olabilir mi? İhtar mı göndermem lazım. Nişanlım lojmanda ama çok eski. İçi bakımsız. Evlenince kendi evimde oturmak istiyorum.
Kiracı savcı. Eski ev sahibi ondan kurtulmak için evi satmış. Biraz ucuza aldım. Ben üçüncü sahibiyim. Evi aldıktan sonra öğrendim sıkıntılı olduğunu. 4 bin liraya oturması kiracı hakkında fikir veriyordu ama evi beğendim.fiyatı uygun geldi. Şimdi huzursuzluk var içimde.
Söze güvenmeyin yasal olarak ne yapmanız gerekiyorsa onu yapın. Savcı diye de korkmayın.Geçen hafta ev aldım. İçindeki kiracı tayinim çıkacak diyor. Yalan söylüyor olabilir mi? İhtar mı göndermem lazım. Nişanlım lojmanda ama çok eski. İçi bakımsız. Evlenince kendi evimde oturmak istiyorum.
Ya çok iyi ahahahhahahaSavcı dedin bende o umut bitti. Dua edin fetih sureleri okuyun ki gerçekten tayini çıksın gitsin.
Hatırladım ve size katılıyorum.Festi'm kendisi gecen haftalarda aniden gorme yetisini kaybetmis arkadasina yardim etmemek icin burada millete saydi sövdü, ondan once komsusunu nisanlisina dovdurttu.
Benim ihtiyacım var. Başka ev varsa 12 yıldan önce çıkarılamaz. Tek korkum arkasının siyasi bağlantısının olmasıAman sakın kiracılı evi kesinlikle satın almayın. Babamın davası üç yıldır sürüyor hala bir sonuç yok imza benim değil dese bile dava erteleniyor imza ona ait olsa bile ciddi yaptırımı yok bir de savcıymış. Eğer kiracı dişliyse, avukat, hakim ve savcı tanıdığı varsa maalesef imkansıza yakın çıkması. Adam açık açık avukat tanıdığım var 12 yıldan önce beni çıkaramazsın diyor tehdit ediyor herhangi bir yaptırımı yok.
cikmazsa evini basarsiniz. haddini bilmeyene gostermek gerektigine inanan birisiniz. nisanliniz toplar birkac adam basar evi, eski komsunuza yaptığını iddia ettiginiz gibi.
tabiiniz yerse:)
Siyasi bağlantısı olmaz ama varsa yasal haklari bilir kullanır. Tayin olayları oldu Haziranda genelde bu ayın sonjda kadar ev işlerini halletnedi ve 1 eylulde işe başlamasi lazım. İsmine bakın kararnamede var mı diye ihtar cekersenizBenim ihtiyacım var. Başka ev varsa 12 yıldan önce çıkarılamaz. Tek korkum arkasının siyasi bağlantısının olması
Evi aldıysanız önce hemen ihtar çekin. Asla da kimseye güvenmeyin.Geçen hafta ev aldım. İçindeki kiracı tayinim çıkacak diyor. Yalan söylüyor olabilir mi? İhtar mı göndermem lazım. Nişanlım lojmanda ama çok eski. İçi bakımsız. Evlenince kendi evimde oturmak istiyorum.
Ayy neden öyle dedin kiEttigini buluyor diye yorumladim ben sadece.
Aaa bu o üye mi .. sürekli bir kaos var ilginçFesti'm kendisi gecen haftalarda aniden gorme yetisini kaybetmis arkadasina yardim etmemek icin burada millete saydi sövdü, ondan once komsusunu nisanlisina dovdurttu.