- Konu Sahibi AlerjikRinit
siz diğer odaları sonra yaptırırsınız eğer ilerde sırıtır derseniz. kiracılar için zaten çok aşırı sırıtmaz. kendiniz oturmak isterseniz de ona göre yenilersiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev 10 yıllık illaki modası geçti ama kullanılmacayak durumda değil.
Ama şimdi değiştirme desem üzülecek hepsini değiştir o zaman desem yarısını siz karşılayın diyecek arada kaldım.
Yok yanlış okudunuz sanırım öyle demedim.Kiradan düşelim de dememiş ama öyle yazmışsınız o yüzden siz ödeyeceksiniz sandım
Yaptırmasına izin vermezdim yerinizde olsam, evin bir bütünlüğü var gereksiz bir iş
Ev 10 yıllık illaki modası geçti ama kullanılmacayak durumda değil.
Ama şimdi değiştirme desem üzülecek hepsini değiştir o zaman desem yarısını siz karşılayın diyecek arada kaldım.
Sonuçta yüz yüze bakıyoruz 4 yıldır.Valla sizin gibi ev sahibi dostlar başına.
Kiracısı üzülecek diye düşünen ilk ev sahibisiniz :))
Yaptırma mı diyeyim.Arada kalicak birsey yok. Bu konuda duygusal degil, profesyonel düsünmenizi tavsiye ederim. Üzülecekse üzülecek. Basinizu agritacaksa hic girmeyin bu topa
Bende aynı şeyi düşündüm.Ya hep ya hiç bence çünkü diğer odalarla bütünlük kalmayacak
Bizim kiracımızda kapandığını yazın misafir ağırlarken sıcak olduğu için klima taktırmamızı istemişti
İyilikten maraz doğuyor bence ya da taviz tavizi doğuruyor
Yaptırma mı diyeyim.
Kullanılmayacak durumda olsa değiştir desin tamam da salonun rengine uymuyor diye değiştirmeyi talep etmesi çok saçmaBende aynı şeyi düşündüm.
Değiştirceksen hepsini değiştir demeyi.
Bu sefer siz ödeyin diyebilir.
Yani sonuçta eski moda.Parke evinin boyasına uymadıysa duvar rengini tekrar değiştirsin. Parke yenilemekten daha kolay bir seçenek. Böyle saçma bir şeyi de ilk defa duyuyorum.![]()
Kullanılma durumu aslında bakış açısına bağlı. 10 yıllık kırık dökük değil ama modası eski.Kullanılmayacak durumda olsa değiştir desin tamam da salonun rengine uymuyor diye değiştirmeyi talep etmesi çok saçma
Buna gerek olmadığını ya da bütçeniz olmadığını söyleyin ki bence zorunda değilsiniz
Eşim de sizin gibi çok çok ince düşünür kira konusunda falan
Eve duşakabin için geleceklerdi hanımefendi müsait olmadığını söyledi 10 gün kadar bekledik eşim tekrar aradı ve küçük aman üzülmesin diye uğraşan eşime ağzına geleni saydıktan sonra telini engelledi
İyilik kesinlikle yaramıyor net
Boyasını değiştirmiş gözüne hoş gelmemiş.
Siz ödeyin falan demedi de.
Farklı farklı olması içime sinmiyor
Bu parke modası çabuk değişen bir şey değil ki yahu. Hani deseniz ki şu 30 sene öncesinin balıksırtı modelleri gibi, neyse denir. Ama bu modası geçmesinden ziyade evine uymuyor diye değiştirmek istiyor. Ve eminim vakti geldiğinde muhakkak bunu gündeme getirecektir. Kira zammı yaparken mesela.Yani sonuçta eski moda.
10 yıllık.
Aslında ben bu isteğini saçma bulmadım.Ohhh be kiracıya bak bizim evin duş teknesi kırık duş aldığımız da banyo göl oluyordu ev sahibine dedik umursamadı bile su geçirmez bantlarla yapıştırdık
Oturduğumuz yere göre uygun fiyata oturuyoruz diye eşim sesimizi çıkarmayalım dedi doğruda söylüyor yan bloktaki bizimle aynı katta kiralığa verildi 5 bine bizde yarısına oturduğumuz için eyvallah çekiyoruz.cidden gerekli bir şey olsaydı kiracınızın isteği