kesinlikle. ben bir ev beğenmiştim ama mutfak çekmeceleri kırıktı. bildiğiniz kırmışlar yani bilinçli bi şekilde, kaza maza değil. önceki kiracı kırmış. emlakçı dedi ki, ev sahibi bunu yaptıracak, dert etmenize gerek yok dedi. ne zaman yaptıracak? dedim, yaptıracak konuşacağım dedi. halbuki tamir ettirip öyle kiraya vermesi gerekirdi bence :) bir de bir kiracı mutfak çekmecesi kırıyorsa onun altında bi husumet ararım ben. kim haklı kim haksız bilemem ama bi huzursuzluk dönmüş, belli. sonra mesela aynı evin internet altyapısı yoktu. ben bunu da anladım tabii ki çünkü çok inine dibine bakarım ve internet benim için önemli. tutsam eve internet bağlatamayacağım, düşünsenize. onu da sordum, emlakçı dedi ki başvuru yaparız altyapıyı kurarlar bilmem ne. ama o işler öyle olmuyor, altyapı gelmesi uzun sürüyor genelde. internet firmasında tanıdık var onunla görüşürüz falan dedi. bina 4 senelik, 4 senedir halledilmemiş bir internet sorunu var. hemen yan komşunun kapısını çalıp sordum interneti. "valla bayağıdır bekliyoruz, bize de lazım internet ama yapmıyorlar" dedi. anında vazgeçtim mesela. herkesin ev kiralarken kendince önemli gördüğü şeylere dikkat etmesinde yarar var. çünkü evi tuttuktan sonra ev sahibine de bir şey diyemiyorsunuz doğal olarak.