• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiracımla depozito sorunumu nasıl çözerim.

yok canım aşınma falan değil, işin aslı başkaymış, kedi orada yavrulamış o yüzden atılmış anladığımız kadarıyla, ama ben ne yapayım. benim de kedim var üstelik bir aralar iki taneydi.

Yıkatsaydı, temizleseydi zor bir şey değil...
Biz kiracıyken hep diken üstünde oturduk annem duvarlara bir şey asmamıza falan asla izin vermezdi. Ne çeşit bir kriacı bu derece kafasına göre davranabilir ki? Belki de sizin yumuşak yüzlü olmanızdan kaynaklanıyordur.
Yapacaklarınızı hep resmi yollarla yapın lütfen, bozuklukları aksaklıkları tutanakla belirtin ki başınız ağrımasın...

Çok çarpıtmışsınız.
Ne demek halıfleks konu bile olamaz. Ev sahibi onu para verip döşetmiş yer kötü mecbur yine kaplatacağım diyo kiracı kafasına göre sökemez, kullanmak istemeyebilir en doğal hakkı ozaman arar onay alır kenara koyar çok zor bi'şey değil bunlar. Evet sinekliği kedisi yırtmışsa yenisini kendi alır takar. İnsanlar da binbir zorlukla ev alıyolar, kiraya vermesinler ozaman demek yersiz yani. O zaman karşınızdaki de size bu kadar rahat davranmak istiyosanız ev alın kira öder gibi kendi evinizi kullanın rahat rahat der.

Evet babam öyle diyo duvara istediğin kadar çivi çak tabii ki çakacaksın ama bana teslim ederken kapat onları. Her gelen 10 tane çivi çakıp öyle bırakıp gitse işimiz var. Artık tablo bantları var duvarın boyasına bile zarar vermiyo. Konu sahibinin kiracısı fazla rahat, adam yerine koyup bi'kere arayıp sormamış bile.

Ayrıca yazdıklarımla sizin o işaretlediğim cümle ne alaka? Öyle bi'yazmışsınız ki ev sahibinin hiç hakkı yok kiraya verdiyse isterse evinde at koştursunlar ses edemez gibi... Biz kirada da oturduk, nerden baksanız 10 senedir de 3 kiracımız var Allah'tan sizin gibi düşünen kiracımız hiç olmadı. Bu demek değil ki evi yepyeni bulduk tabii ki değil 7 senelik kiracımızın oturduğu ev sıfırdı şuan haliyle yıprandı her yeri ama boyasını vs çıkıp gitti.
Güzel kardeşim BU BENİM FİKRİM.Bern kiracı tecrübesini de öyle 3 kiracıyla edinmedim.Yıllarca neleriyle uğraştık.Evde at koşturmak ne alaka.Size tüm prosedüre uygun kiracı bulmak kolay geliyor.Size hiç denk gelmemiş.Tabiki en hakkaniyetli kiracı olsun ev sahibi olsun sitersin.Ama sineklikti,halıflkesti keşke tek sorunları bunlar olsa.Ayrıc BU BENİM FİKRİM BU BENİM YORUMUM.HERKES KENDİ ÇEKTİĞİNİ KENDİ BİLİR KİRACIYLA İLGİLİ.HOŞÇAKAL.

arkadaşım senin için bunlar çokta ciddi anlamda zararlar olmayabilir ama benim için önemli, olaya kurtulmuşum diye bakmıyorum, hakkımı arıyorum. halıfleks olayına gelince ben de biliyorum neyin sağlıklı neyin kullanışlı olduğunu şartlarım buna elveriyor. depozitomu kimden alıp kime vereceğimi de sana sormuyorum. sadece bunu kalp kırmadan nasıl az zararla halledebilirim onun yolunu arıyorum.
üstelik kiracım küçük değil, öğrenci değil, aciz değil, fakir değil. bütün bunları keyfi yaptığını söyleyen biri. eskidi kaldırıp attım diyen biri. ki bunlarlada sınırlı değil buraya yazdığım sadece özet.
sen bunları kendi evinde sorun yapma, ama bana da böyle mantık mı olur diye akıl verme, çünkü bunu sormuyorum. önceki sayfalarda evimi neden kiraya verdiğimi yazdım, lütfedip okusaydın, evin kıymetliyse kiraya verme demezdin. senin altı üstü halıfleks dediğin benim maaşımın yarısı. sineklik şu bu dediğin küçük birşey değil koca balkonun çift kanatlı sürgülü kapısı. üstelik benim para hesabım sizi ne ilgilendirir ki bana bunları yazabiliyorsunuz. ben bunları sormadım.
ilk mesajınıza cevap vermedim ama siz halden anlamayıp tekrar aynı tarzda yazmaya devam ediyorsunuz. hoşgörüden bahsetmişsiniz, burada meledim kalp kırmadan nasıl halledebilirim diye.

Şu üsluba bak.Akıl istemiyorsan konu açma.Saygısızlığın lüzumu yok.Git al kardeşim halıfleksinin sinekliğinin bedelini.Sonra da burda acaba haksızlık olur mu deme.Kendin söylüyorsun ÖĞRENCİ.öĞRENCİ YANİ.gENÇTİR.iLK DEFA EV TUTUYORSUR DÜŞÜNEMEMİŞTİR DİKKAT EDEMEMİŞTİR.eV SAHİBİ VE KİRACI OLMAK ÇOK İNCE BİR ÇİZGİ.iKİ taraflı çok büyük hoşgörü gösterir.Benim sana yazdığım yoruma bak senin verdiğin düstursuz cevaba bak.Hee o ikinci yorumumda sana değildi,benim yorumumu alıntılayıp o tarz konuşan başka bir üyeydi.Sana yapmışım gibi o yorumu alıntılayıp bana hesap sorar gibi çocuk azarlar gibi yorum yapma hakkını nerden buluyorsun.

bu arada haliflexi sineklikleri senin cikartip saklaman gerekirdi. yanlis anlama ama evler normalde boyle ekstralarla verilmez kiraci isterse yaptirir. bir dahaki kiracina evi bos teslim eder bos teslim alirsin.

Şu üsluba bak.Akıl istemiyorsan konu açma.Saygısızlığın lüzumu yok.Git al kardeşim halıfleksinin sinekliğinin bedelini.Sonra da burda acaba haksızlık olur mu deme.Kendin söylüyorsun ÖĞRENCİ.öĞRENCİ YANİ.gENÇTİR.iLK DEFA EV TUTUYORSUR DÜŞÜNEMEMİŞTİR DİKKAT EDEMEMİŞTİR.eV SAHİBİ VE KİRACI OLMAK ÇOK İNCE BİR ÇİZGİ.iKİ taraflı çok büyük hoşgörü gösterir.Benim sana yazdığım yoruma bak senin verdiğin düstursuz cevaba bak.Hee o ikinci yorumumda sana değildi,benim yorumumu alıntılayıp o tarz konuşan başka bir üyeydi.Sana yapmışım gibi o yorumu alıntılayıp bana hesap sorar gibi çocuk azarlar gibi yorum yapma hakkını nerden buluyorsun.
Konu sahibinin kiracısı:3: öğrenci değil çalışan işi gücü olan bir bayanmış konunun ilk başlarında da söylemişti,son yazdığı mesajda da söylemiş öğrenci olmadığını.

Konu sahibinin kiracısı:3: öğrenci değil çalışan işi gücü olan bir bayanmış konunun ilk başlarında da söylemişti,son yazdığı mesajda da söylemiş öğrenci olmadığını.
Sağol canım.Çok önemliydi benim için bu detay.zaten benim yorumumun ana temasını da bu oluşturuyordu.Tüh şimdi gördün mü bütün yorumum öğrenci olmasıyla alakalıydı.

Back
X