- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi Yokgibiyim
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır konu açmıyordum. Ama artık fazlasıyla bunaldım. Biz 3 hafta önce yeni bir kiralik eve taşındık. Iki küçük cocugum var inanın çok yorucu oldu bu taşınma işi.Çocuklarimda taşınma sırasında hastaydılar acillerde süründük mahvolduk. Atlattık şükür. Büyük oğlum 4 buçuk yaşında oğlum okuluna yakın olmak için taşındık. Konuya gelecek olursam. Taşındık taşınalı ev sahibi rahat vermiyor. Devamlı cat kapı geliyor oturup kalkmak istiyor mesaj atıyor bebisleri görcez bilmem ne diye. Müsait değiliz diyoruz müsait olunca haber veririz, sizde önceden haber verin öyle gelin diyoruz anlamıyor kadın. Çok bunaldım. Daha bu evde bir haftalıkken başladı. Daha taşınalı 1 ay olmadan bu kadar oturup kalkma isteği bebek sevcez isteği bana çok saçma ve bunaltıcı geliyor. Benim cocuklarim küçük geceleri dışında kendime ayircak vaktim bile yok. Bütün gün çok yoruluyorum bir de misafirle ugraşacak durumda degilim. Hayatlarında hiç bebek görmemiş gibi ne bu kiracının bebeklerini sevme isteği, inadına gelme isteği. Kadın kendi çocuklarını biri 9 biri 8 yaşına getirmiş, rahatlığa alıştım keyfini çıkarıyorum diyor. Kendi çocuklarını büyütmüş gezcek yer arıyor resmen. Benim cocuklarim küçük vaktim yok anlamıyor. Çok bebek sevcekse bir tane daha doğursun. Beni ve çocuklarımı sıkmaya bunaltmaya hakkı yok diye düşünüyorum. Yani bu ev sahipleri kendileriyle oturup kalkcak kiracı arıyorlar sanırım diğer türlü kapıyı göstercekler sanırım. Eski evde de aynı sorun oldu artık bıktım. Daha yeni taşındık eşim tasinamayiz hemen tekrar diyor. Maddi manevi çöktük. 2 sene sonra ev alabiliriz belki, benim aileminde maddi yardımıyla. Ama suan mümkün değil. Napmalıyız yardım edin nolur. Esimle bu insanlar yüzünden çok tartıştık yine.
Son düzenleme: