Kiracıyla Hep Oturup Kalkmak Isteyen Ev Sahipleri

Kadın bebek sevme derdinde. Kendi çocuklarını biri 9 biri 8 yaşına getirmiş. Bana diyor ki keyfim yerinde rahatım.Benim evimi gezcek bebek sevcek yer olarak görüyor
Haspam ya.. Sevilmeye alerjisi çıktı bebeğimin de :KK53:
Otursun eğitimleriyle ilgilensin çocuklarının neyin rahatlığında acaba?

Valla ablacım bende benzeri bir ev sahibi vardı, müsait değiliz misafir var gibi şeylerden anlamazdı, anlamıyorlar anlatamazsın da, eşin sana bir şey demeyecekse en temiz yöntem bornozlu havlulu taktik :))
Esime dedim şortla kapiya çıksam ben bir daha gelmezler dedim hayır diyor.Ona hayır diyen bornoza evet der mi bilemedim abla. Kapının üstüne iç çamaşır astircaklar en sonunda:)

Aradıklarında bgn programımız var cocuklari hazirliyordum dışarı çıkacağız fln deseniz, nasılsa uzakta yaşıyorlarmış

benim böyle bir arkadaşım var arayınca çok uzun konuştuğu için(3 saat falan)ne zaman aramak istese kıza işim var derim 10 kere arar,mesaj atar,eve gelirdi(taşındım).yeni eve asla çağırmadım sırf bu yüzden.hala inatla arayınca cevap vermezsem en az 10 kere arar ve mesaj atar.bu kişiyi ben asla aramıyorum yani insan karşılık görmeyince hiç mi yılmaz?bazı insanlar hayırdan anlamıyor.

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır konu açmıyordum. Ama artık fazlasıyla bunaldım. Biz 3 hafta önce yeni bir kiralik eve taşındık. Iki küçük cocugum var inanın çok yorucu oldu bu taşınma işi.Çocuklarimda taşınma sırasında hastaydılar acillerde süründük mahvolduk. Atlattık şükür. Büyük oğlum 4 buçuk yaşında oğlum okuluna yakın olmak için taşındık. Konuya gelecek olursam. Taşındık taşınalı ev sahibi rahat vermiyor. Devamlı cat kapı geliyor oturup kalkmak istiyor mesaj atıyor bebisleri görcez bilmem ne diye. Müsait değiliz diyoruz müsait olunca haber veririz, sizde önceden haber verin öyle gelin diyoruz anlamıyor kadın. Çok bunaldım. Daha bu evde bir haftalıkken başladı. Daha taşınalı 1 ay olmadan bu kadar oturup kalkma isteği bebek sevcez isteği bana çok saçma ve bunaltıcı geliyor. Benim cocuklarim küçük geceleri dışında kendime ayircak vaktim bile yok. Bütün gün çok yoruluyorum bir de misafirle ugraşacak durumda degilim. Hayatlarında hiç bebek görmemiş gibi ne bu kiracının bebeklerini sevme isteği, inadına gelme isteği. Kadın kendi çocuklarını biri 9 biri 8 yaşına getirmiş, rahatlığa alıştım keyfini çıkarıyorum diyor. Kendi çocuklarını büyütmüş gezcek yer arıyor resmen. Benim cocuklarim küçük vaktim yok anlamıyor. Çok bebek sevcekse bir tane daha doğursun. Beni ve çocuklarımı sıkmaya bunaltmaya hakkı yok diye düşünüyorum. Yani bu ev sahipleri kendileriyle oturup kalkcak kiracı arıyorlar sanırım diğer türlü kapıyı göstercekler sanırım. Eski evde de aynı sorun oldu artık bıktım. Daha yeni taşındık eşim tasinamayiz hemen tekrar diyor. Maddi manevi çöktük. 2 sene sonra ev alabiliriz belki, benim aileminde maddi yardımıyla. Ama suan mümkün değil. Napmalıyız yardım edin nolur. Esimle bu insanlar yüzünden çok tartıştık yine.
musait degilim işlerim var de baktın ona ragmen geliyor o geldiğinde onla boş boş oturcağına çocukları yanına koy yapamadığın ne işlerin varsa onları yap hatta çocuklara bakan olsada bende rahat rahat işimi yapsam diyordum tam sen geldin de wc banyo yıka ütü yap çamaşır at odanda çamasır bük çekmeceleri dök düzelt aklına ne geliyorsa ikram filanda yapma bak gör nasıl gelmiyor kendini rahatlamış hisseden kadın enayi yerine konulmuş hisseder geri çekilir vazgeçer 😂

Esimde bunaldı. Çocuklar küçük durmuyor diyor anlamıyorlar. Bu akşam yine geldiler ben kadin aradıgında acmayinca meşgul atınca mesajlarına cevap yazmayinca. Bu kez adam eşimi aramış gelcez diye esimde buyrun demek zorunda kalmış bu yüzden kızdım eşime taşınmak istedim. Artık bıktım. Sırf evlerinde oturuyoruz diye devamlı görüşmek istemiyorum ya

Benim oyle sorunum olmadi ama kadin surekli davet ederdi sende benim gelinim sayilirsin muhsbbeti yapardi bu durum canımı sıkmaya başlamışti şimdi herkes taniyor ama baktim olcak gibi degil araya mesafe koydum bide evde bi kaç sorun vardi surekli arayip surayi yaptırın burayi yaptırın diye rahatsiz etmeye basladim siz yaotirmazsaniz ben yaptırırım kiradan duserim iki uc kez tavan bkyasi yaptım yapmak zorunda mıyım diye kadininda adaminda basinin etini yedim bi odayi rutubet aliyor diye kullanamiyorum herksin icinde sevsmli soylendim artik kirayi veriyorum tesekkur ediyor sadece bikti çenemden 🤣🤣 evde sorun varsa her gelmesinde dile getir o evdeyken soylen yeter dinlenemiyirum cocuklarin pesinde kosmaktan bende istiyorum ayaklarımı uzatmak vs diye soylenin arkadaşlarımı dahi eve kabul etmiyorum sirf bu yuzden diye iğneleyici laflar sokun diger türlü anlamiyorsa

Hiç tanımadığım, kimdir necidir bilmediğim insanları niye evime sokayım da çocuklarımı sevdireyim diye düşündünüz mü hiç? Çocuklarınız pelüş oyuncak filan mı? Ev sahibiniz diye hayatınızın sahibi değil herhalde. Postayı koymadıkça, bahane buldukça böyle daha çok kafanızı şişirirler. Ayrıca eşinizle nasıl kavga ediyorsunuz bu sebeple anlamadım. Eşinizin ne yapmasını istiyorsunuz?

Eşim geceleri çalıştığı için, yalnızsın aklım sende kalır.
Binaya giren çıkanı bilmeliyim ayağına aile apartmanına mahkum etti bizi.

Bilemedik başımıza gelecekleri.
Ev sahibim üst katta, tek başına yaşıyor 80 küsür yaşında kadın.
Bir oğlu, gelini torunları var ama 2 saat uzakta çalışan insanlar.
Sıkılıyormuş diye onlarla da durmuyor, burda tek başına günü de bitiremiyor tabi.

Yüz bulsa her gün gelir, saatlerce oturur.
Bunlar genç bana uymazlar demez.
Yaşlı diye unutuyor belki hep aynı şeyleri anlatır, dedikodu yapar.
En çok rahatsız eden kısım bu.
Akşam size çekiştirdiği kişinin evinde buluyorsunuz ertesi gün kadını.
İnsanı günaha sokuyor, benim için de kim bilir ne anlatıyor diye düşünüyorsunuz.
Başlarda yaşlı, yalnız biz ne olcaz kim bilir diyerek hoşgörülü yaklaştım.
Baktım abarttıkça abarttı.
Ben çalışan kadınım, gücüm yetmez bu tempoya.
Bir akşam 10 kere zili çaldı açmadım inatla, zaten işim vardı.
Ertesi gün tekrar çaldı.
Akşam o kadar bastım ziline evde mi yoktunuz, baktım ışık yanıyor.
Korktum düştün, yalnızdın kaldın diye meraklandım dedi.
Dedim X teyze sen beni düşünme, kendi sağlığını düşün.
Yalnız değildim eşim vardı, müsait değildik dedim.
Valla utandım derken ama sırf anlasın hatasını diye dedim.
Ben utandım o utanmadı. Güldü iyi iyi dedi.

Geçen hafta yine belki 10 kere çaldı kapıyı, o çaldıkça ben inat ettim.
Eşim de açma dedi inatlaştı.
Ama kapıyı yıkacaktı neredeyse.
Duydum ayak sesini eve çıktı. Ağrıyan ayaklarına rağmen ışıkları açık görüp geri indi 10 dk sonra.
Yine bastı bastı.
Sonra aşağı kattaki kiracıya gitti.
Orada beni bir güzel şikayet etmiş.
Bir daha açmamıştı kapıyı bana diye.
Ne desem boş, anlayışsın insan anlamaz.

Allah size de sabır versin.
Aile apartmanı da değilmiş o da değişik ama.

Alt komşum çok iyi sağolsun onunla dertleşerek dayanıyoruz.
Çekilecek dert değil, taşınmayı kafaya koydum.
Ama istediğim gibi bir ev bulamıyorum.

Size habersiz geldiğinde kapiyi gecelikle açın.İc camasirlarinizi ortalıkta b8rakın Bakın bakalım bir daha habersiz gelebiliyor mu

Ay sorma biz de de var böylesi.... Hatta eve geldi bu buzdolabı burda olmamış bunu buraya alın koltuklarda ki örtüleri kaldırın mutfak masasını şöyle alın dedi tabi annem dellendi sakin bir kadın değil o gitti öyle sinirliki evi döktü desem yeri var babamla konuştu ayağını kestiler gitti konuştu kitabı erkenden veriyorum evine temiz bakıyorum hanım süreli ev sahibinin gelmesinden hoşlanmıyor sakin bir kadın değil bizde ev Sahibiyiz hiç bir kiracımıza karışmayız Hele ki ev içine demiş daha da gelmedi.... Yüz verdik deliye geldi s. Çtı halıya oluyor bazıları.

Esimde bunaldı. Çocuklar küçük durmuyor diyor anlamıyorlar. Bu akşam yine geldiler ben kadin aradıgında acmayinca meşgul atınca mesajlarına cevap yazmayinca. Bu kez adam eşimi aramış gelcez diye esimde buyrun demek zorunda kalmış bu yüzden kızdım eşime taşınmak istedim. Artık bıktım. Sırf evlerinde oturuyoruz diye devamlı görüşmek istemiyorum ya

Ay bu kadar yüzsüzlük olmaz. Bizde ev sahibiyiz senelerdir daha 1 kere oturmaya gitmedik yani.
Annem yazlığa gidince ısrarla gelen bir kadın vardı bize. Annem yok dememe rağmen surekli gelmek istiyordu. Bende nefret ediyorum kadindan. Zile basıyordu asla acmiyordum kapıyı. Bir süre sorna gelmemeye başladı.
Siz de öyle yapın. Telefonları ve kapıyı acmayin bir kaç kere. Ya da evde yokuz rahatsızım hastayım misafir kabul.edecek durumda değilim kusura bakmayın deyin. Son çare munenin dediği gibi eşiniz bornozla çıksın 😂

Kadın yakınlık göstermiş.
Yüzüne gülüyosunuzdur kesin burada da arkasından sallıyorsunuz.
Sizi görüşebileceği, arkadaş olabileceği, komşu olabileceği birisi sanmış bence sadece.
Komşuluk ilişkileri böyle sevgisiz, aşırı bireysel insanlar yüzünden yok oldu gitti.

Kadın yakınlık göstermiş.
Yüzüne gülüyosunuzdur kesin burada da arkasından sallıyorsunuz.
Sizi görüşebileceği, arkadaş olabileceği, komşu olabileceği birisi sanmış bence sadece.
Komşuluk ilişkileri böyle sevgisiz, aşırı bireysel insanlar yüzünden yok oldu gitti.
Yüzüne gülmüyorum soguk davranıyorum. Mesajlarina da soguk cevap verdim müsait değiliz diye. Müsait olunca biz size haber veririz diye. Ama kadın ona rağmen kocasına kocamı arattırıp gelcez dedirttirip zorla yine geldiler. Kadın yüzsüz. Cocuklarim cok küçük bos vaktim yok misafir ağırlamak istemiyorum devamlı zorla mı ya zorla mı

yuh diyorum. tlf larını açmayan birinin evine gitmek nasıl bir yüzsüzlük ya.kusura bakmayın da, sizin nazikliğinizi takın ve anlayan yok karşısınızda. aynı dili konuşmadan bu sorunu halledebileceğinizi sanmıyorum

Ay bu kadar yüzsüzlük olmaz. Bizde ev sahibiyiz senelerdir daha 1 kere oturmaya gitmedik yani.
Annem yazlığa gidince ısrarla gelen bir kadın vardı bize. Annem yok dememe rağmen surekli gelmek istiyordu. Bende nefret ediyorum kadindan. Zile basıyordu asla acmiyordum kapıyı. Bir süre sorna gelmemeye başladı.
Siz de öyle yapın. Telefonları ve kapıyı acmayin bir kaç kere. Ya da evde yokuz rahatsızım hastayım misafir kabul.edecek durumda değilim kusura bakmayın deyin. Son çare munenin dediği gibi eşiniz bornozla çıksın 😂
Kadina gezmeye gitcez ailecek dedik müsait degiliz dedik, müsait olunca biz size haber veririz dedik. Kadın kocasina kadar kocamı arattırıp yine geldi dün akşam eve

Back
X