- Konu Sahibi melegim084
-
bende danışayım şimdi benim bir dairem var 2+1 orası şu anda boş kiracı çıktı.ama oturduğum ev oradan çok daha lüks ve 3+1.ben okuyorum odanın birini çalışma odası yapmıştım şimdi oraya taşınsam mı eğer taşınırsam odanın birini hem çalışma hemde çocuk odası yapsam olur mu? kafam karıştı ya.e sahibiyle bir sorunumuzda yok aslında bilemiyorum...
Bizim evimiz de kira fakat ben cok heveslendim ilk bebeğim olunca geçen ay sipariş verdik bebek odası takımı için kasım sonunda gelecek.Kaliteli olunca bişey olmaz taşınırken .
bizde kiradayız benimde ilk bebeğimdi bide yıllardır bekliyordum bebeğimi ama 2oda 1 salonum var yapacak yerim yok bide taşınacağız diye yapmadık çok maf oluyor diye
eşimde yaşına girsin yapacağım diyor
Öncelikle AllahBağışlasın..mrb arkadaşlar evimiz kira ve bebek odası almayı çok istiyorum ama taşınırken fln nasıl olur diye eşim pek yanaşmıyor ama ilk bebek ve heves de ediyoruz sonuçta sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda neler yaptınız???
bende kirada oturuyorum canımcım. bende sadece bi karyola we ufak bi gardrop aldım. ikisi de düz beyaz we sade. ilerde insallah kendi ewimize gecince oda yapmayı cok istiyorum. ama simdilik bunlar beni bayaa idare ederzaten hantal da değiller
ikeadan aldıgımız cicilerimizi de size yolluyorum kızlar, fikir olur belki.
Eki Görüntüle 407641 Eki Görüntüle 407640
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?