- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
baska bir ev bakmayi dusunmediniz mi?Slm bayanlar
Ne olur bana bir akıl verin kafam o kadar karışık ki ne yapacağımı şaşırdım.uykularim kaçtı yemeden içmeden kesildim
Sorunum şu ben şu an yaşadığım şehirde yüksek bir kirada oturuyorum ama evim çok güzel ve geniş sıfır daire kızımın okuluna yakın komşular iyi ama ev sahibim çok para düşkünü kirayı sürekli artırmak istiyor.ve ciddi bir kira veriyoruz yaşadığım yere göre.temiz temiz oturuyorum ama artık ev sahibinden bıktık kirayı artırması dan biktik.haziranda okulu kızı min tatil olunca cikicagiz söyledik.kv minder eski bir evi var boşaldı kendi sıfır büyük ev aldı geçti oraya bizde çıktığı küçük kirli bakımsız kırık dökük evi geçin siz oturun dedi.ama içi bakım istiyor.mutfak dolabını değiştirmeden oturulmaz çok kirli bakımsız.klozet konacak ev ye.ve yerler laminat yapılacak.fayanslar masmavi dedemden kalmalı kirli ve eski.heleki en büyük sorun çocuk odası yapacağımız oda aralığa isikliga bakıyor hiç güneş almıyor dışarıyı bile görmüyor hücre tipi.kuf oluyor oturma odası olacak odayı çocuk odası yapıp misafir odasının oturma odası yapacağız yani 3+1 i 2+1 gibi kullanıp.cocuk odasını koltuklarını kitleyip kapatacağım fazla esyamla.inanin ne yapacağım şaşırdım.cikmasam.kiram çok yüksek kvnin evine gitsem kır pis ve tadilat lazım masaraf yapacağız ne yapsam şaşırdım ne olur Allah aşkına akıl verin
Kiralar arttı eski eski evlere bizm kiraya yakın istiyorlar.yoksa bakıyoruz hanfendiSiz de bir garipsiniz. Illa ya yüksek kira ya da kirli eski eve mi geçmeniz lazım. Farklı biyerde daha bütçenize uygun kiralara neden bakmiyorsunuz?
Düşündük ama kiralar fazlasıyla arttı değmeyecek evler bile fazla.gitsek bir türlü gitmesek bir turlubaska bir ev bakmayi dusunmediniz mi?
Ah ah kabul etseler bizde istiyoruz ama eski kafa asla satmak istemiyor.ama içine yapacağımız masraf zaten bir yıllık kıramiz olucakO evi satın yeni ev alın
Kira öder gibi kredi ödeyin
Bende inan kiraya çıkardım geliyor güya kira vermeyeceğim ama inanın ev berbatKonu başlığını görür görmez kira da oturmak dedim
Canım kira kesinlikle öyle bir evde oturmaktansa tabi halimize bin şükür ama yarın birgün siz temizlik yapacaksınız ve yaptığınız temizliğe degmeyecek evBende inan kiraya çıkardım geliyor güya kira vermeyeceğim ama inanın ev berbat
Kiralar arttı eski eski evlere bizm kiraya yakın istiyorlar.yoksa bakıyoruz hanfendi
Yok kira ödemeye ceviz fakat bir yıl boyunca evin içine yaptirdigimiz tadilatin parasını ödeyeceğiz.para biriktirmek diğer yılaEve tadilat yaptirip oturun o arada birikim yapin az disinizi sikin ev sahibi olun bence.Tabi o eve kira odemeyecekseniz.
Daha uygun bir eve tasinabilirsiniz .ben olsam önce eve yapacağımız maliyeti hesaplar sonra kiraya ödeyeceğim miktarı hesaplar öyle karar verirdim ve sanırım kv evini tadilatla düzeltip mesela 5 yıl orada yaşayıp kiraya vereceğim parayı biriktirip biraz da belki sıkıp kendimizi istediğim gibi bir ev alırdım . Hayat istediğimiz her şey için bizden fedakarlık ister ille de . Benim fikrim de doğru yol olmaya bilir ama istişare önemlidir umarım en doğru fikri bulursunuzSlm bayanlar
Ne olur bana bir akıl verin kafam o kadar karışık ki ne yapacağımı şaşırdım.uykularim kaçtı yemeden içmeden kesildim
Sorunum şu ben şu an yaşadığım şehirde yüksek bir kirada oturuyorum ama evim çok güzel ve geniş sıfır daire kızımın okuluna yakın komşular iyi ama ev sahibim çok para düşkünü kirayı sürekli artırmak istiyor.ve ciddi bir kira veriyoruz yaşadığım yere göre.temiz temiz oturuyorum ama artık ev sahibinden bıktık kirayı artırması dan biktik.haziranda okulu kızı min tatil olunca cikicagiz söyledik.kv minder eski bir evi var boşaldı kendi sıfır büyük ev aldı geçti oraya bizde çıktığı küçük kirli bakımsız kırık dökük evi geçin siz oturun dedi.ama içi bakım istiyor.mutfak dolabını değiştirmeden oturulmaz çok kirli bakımsız.klozet konacak ev ye.ve yerler laminat yapılacak.fayanslar masmavi dedemden kalmalı kirli ve eski.heleki en büyük sorun çocuk odası yapacağımız oda aralığa isikliga bakıyor hiç güneş almıyor dışarıyı bile görmüyor hücre tipi.kuf oluyor oturma odası olacak odayı çocuk odası yapıp misafir odasının oturma odası yapacağız yani 3+1 i 2+1 gibi kullanıp.cocuk odasını koltuklarını kitleyip kapatacağım fazla esyamla.inanin ne yapacağım şaşırdım.cikmasam.kiram çok yüksek kvnin evine gitsem kır pis ve tadilat lazım masaraf yapacağız ne yapsam şaşırdım ne olur Allah aşkına akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?