KİRADAMİ OTURMAK,KV NİN ESKİ EVİNEMİ TASİNMAK

Hayat ne garip

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
5.763
4.816
698
Slm bayanlar
Ne olur bana bir akıl verin kafam o kadar karışık ki ne yapacağımı şaşırdım.uykularim kaçtı yemeden içmeden kesildim
Sorunum şu ben şu an yaşadığım şehirde yüksek bir kirada oturuyorum ama evim çok güzel ve geniş sıfır daire kızımın okuluna yakın komşular iyi ama ev sahibim çok para düşkünü kirayı sürekli artırmak istiyor.ve ciddi bir kira veriyoruz yaşadığım yere göre.temiz temiz oturuyorum ama artık ev sahibinden bıktık kirayı artırması dan biktik.haziranda okulu kızı min tatil olunca cikicagiz söyledik.kv minder eski bir evi var boşaldı kendi sıfır büyük ev aldı geçti oraya bizde çıktığı küçük kirli bakımsız kırık dökük evi geçin siz oturun dedi.ama içi bakım istiyor.mutfak dolabını değiştirmeden oturulmaz çok kirli bakımsız.klozet konacak ev ye.ve yerler laminat yapılacak.fayanslar masmavi dedemden kalmalı kirli ve eski.heleki en büyük sorun çocuk odası yapacağımız oda aralığa isikliga bakıyor hiç güneş almıyor dışarıyı bile görmüyor hücre tipi.kuf oluyor oturma odası olacak odayı çocuk odası yapıp misafir odasının oturma odası yapacağız yani 3+1 i 2+1 gibi kullanıp.cocuk odasını koltuklarını kitleyip kapatacağım fazla esyamla.inanin ne yapacağım şaşırdım.cikmasam.kiram çok yüksek kvnin evine gitsem kır pis ve tadilat lazım masaraf yapacağız ne yapsam şaşırdım ne olur Allah aşkına akıl verin

baska bir ev bakmayi dusunmediniz mi?

Neden dünya üzerinde sadece iki seçenek varmış gibi davranıyorsunuz?

Tabii ki daha uygun fiyatlı ama başka semtte kiralık ev.

Kayinvalidenin evinde oturmak mantikli aslinda ama tadilatta tabi bi odaya koltuklari doldurup.kapatmakta hos olmaz biz cocukken oturdugumuz evde de bizim odamiz karanlikti araliga duvara bakardi yatmadan yatmaya gecerdik istemiyosaniz üçuncu bir şık kirasi daha makul olan baska bir ev aramak

Neden tek seçenek kayınvalidenizin evi? Başka kiralık evlere baksanız
Ben olsam 2 seçeneğim varsa açgözlü ev sahibine para kazandırmaktansa tadilat yaptırıp eski eve geçerdim. Tadilat parasından kaçıyorsunuz ama aynı parayı uzun vadede kira olarak veriyorsunuz zaten

Eve tadilat yaptirip oturun o arada birikim yapin az disinizi sikin ev sahibi olun bence.Tabi o eve kira odemeyecekseniz.

Bende inan kiraya çıkardım geliyor güya kira vermeyeceğim ama inanın ev berbat
Canım kira kesinlikle öyle bir evde oturmaktansa tabi halimize bin şükür ama yarın birgün siz temizlik yapacaksınız ve yaptığınız temizliğe degmeyecek ev

Kiralar arttı eski eski evlere bizm kiraya yakın istiyorlar.yoksa bakıyoruz hanfendi

Nebileyim çok ciddi bir miktar ödüyoruz diyince ortalamanın çok üzerinde bir miktar olduğunu düşünmüştüm. Kiralari ödeyecek durumumuz yok deseniz anlardik.

Ödeyemiyorsaniz eski eve geçmekten başka seçeneğiniz yok saniyorum uygun ev bulamazsanız zaten.

Daha uygun bir eve tasinabilirsiniz .ben olsam önce eve yapacağımız maliyeti hesaplar sonra kiraya ödeyeceğim miktarı hesaplar öyle karar verirdim ve sanırım kv evini tadilatla düzeltip mesela 5 yıl orada yaşayıp kiraya vereceğim parayı biriktirip biraz da belki sıkıp kendimizi istediğim gibi bir ev alırdım . Hayat istediğimiz her şey için bizden fedakarlık ister ille de . Benim fikrim de doğru yol olmaya bilir ama istişare önemlidir umarım en doğru fikri bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…