- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
Sizce 36 bin 4 yılda birikse ev almak için ön peşinata yetermiBir yıl kira vermiş sayarsınız sonraki yıllar kara geçersiniz. Belli bir süre birikim yapar onu peşinat yapıp ev alırsınız. Havaya kira vermektense eski evde idareten yaşayıp ev sahibi olmak çok daha mantıklı bence.
Sizce 36 bin 4 yılda birikse ev almak için ön peşinata yetermi
Ki satmaz asla
Zaten konudan anladım temiz olduğunu o yüzden diyorum o ev nasılsa hoş gözükür.. Çocukların küçükse önce yerleri laminant yaptırın derim.. Mutfak dolaplarıyla birkaç ay idare edebilirsin temizleyip.. Sonra banyoyu yaptırın.. E zaten boya badanayı eve girerken yaparsınız. Bi de eşyaları taşımadan ilaçlama yaptırın.. O masraflar bittiğinde mutfağını yaptır. İmkan varsa güneş almayan odaya dışarı bakan Bi pencere açın tabi mümkünse.. Sonra çok bir şey kalmayacaktır.. Sonra istersen kapıları değiştirirsin, istersen balkonu yaptırırsın.. Sabret canım.. Her tadilatta güzelleşir ev :)İnan bana hayatında benim kadar titiz ve temiz biri yoktur.elim hep catlaktir kurudur temizlik yapmaktan.iki çocuğumla yerlerine bal dök yala.bebegimin poposunu elimi yıkamadan değiştirmem telefona elimi değsem yikarim.sen düşun artık.duzen konusuna gelince evimde bir tane çöp bile fazlalık yoktur.iste sorun burda zaten çok titiz olduğum için ev bana batıyor neresinden başlasam da adam etsem diye beynimi kemiriyor
Bedava oturacaksan kaynanin evinde.. ve uzun vadede oturabiliorsan ( ilerde çık demicekse) tadilat yap durumun iyise.. en azindan bedavaya uzun vadede kirasiz oturursun.. ev sahibi kaynanan oldugu icin belki ev sahibi olarak tadilata yardimci olur.. en azindan kira vermiceksin bu yonde dusun..Slm bayanlar
Ne olur bana bir akıl verin kafam o kadar karışık ki ne yapacağımı şaşırdım.uykularim kaçtı yemeden içmeden kesildim
Sorunum şu ben şu an yaşadığım şehirde yüksek bir kirada oturuyorum ama evim çok güzel ve geniş sıfır daire kızımın okuluna yakın komşular iyi ama ev sahibim çok para düşkünü kirayı sürekli artırmak istiyor.ve ciddi bir kira veriyoruz yaşadığım yere göre.temiz temiz oturuyorum ama artık ev sahibinden bıktık kirayı artırması dan biktik.haziranda okulu kızı min tatil olunca cikicagiz söyledik.kv minder eski bir evi var boşaldı kendi sıfır büyük ev aldı geçti oraya bizde çıktığı küçük kirli bakımsız kırık dökük evi geçin siz oturun dedi.ama içi bakım istiyor.mutfak dolabını değiştirmeden oturulmaz çok kirli bakımsız.klozet konacak ev ye.ve yerler laminat yapılacak.fayanslar masmavi dedemden kalmalı kirli ve eski.heleki en büyük sorun çocuk odası yapacağımız oda aralığa isikliga bakıyor hiç güneş almıyor dışarıyı bile görmüyor hücre tipi.kuf oluyor oturma odası olacak odayı çocuk odası yapıp misafir odasının oturma odası yapacağız yani 3+1 i 2+1 gibi kullanıp.cocuk odasını koltuklarını kitleyip kapatacağım fazla esyamla.inanin ne yapacağım şaşırdım.cikmasam.kiram çok yüksek kvnin evine gitsem kır pis ve tadilat lazım masaraf yapacağız ne yapsam şaşırdım ne olur Allah aşkına akıl verin
niye satsın ki. Evi alirken beraber almasınız... icindede oturaniz yarın öbürgün allah korusun kvdenıze birşey olsa eşinizin kardeşlerininde o evde hakkı var. Sizde bir ton masraf boşuna yapmış olcaksınız... ya hiç masraf yapmadan gırın ve birikim yapıp daire alın.Ah ah kabul etseler bizde istiyoruz ama eski kafa asla satmak istemiyor.ama içine yapacağımız masraf zaten bir yıllık kıramiz olucak
Tadilata verecegınız parayı kiraya verin. Yani şoför bir daireye ilk oturan ben oldum. Yeni ev gibisi yok. Hele küf kokusu rutubet hiç çekilmez. O küf kokusu ve rutubet çocuk için de çok kötü üstelik. Hem kendinize hem çocuğunuza yazık etmeyin.Slm bayanlar
Ne olur bana bir akıl verin kafam o kadar karışık ki ne yapacağımı şaşırdım.uykularim kaçtı yemeden içmeden kesildim
Sorunum şu ben şu an yaşadığım şehirde yüksek bir kirada oturuyorum ama evim çok güzel ve geniş sıfır daire kızımın okuluna yakın komşular iyi ama ev sahibim çok para düşkünü kirayı sürekli artırmak istiyor.ve ciddi bir kira veriyoruz yaşadığım yere göre.temiz temiz oturuyorum ama artık ev sahibinden bıktık kirayı artırması dan biktik.haziranda okulu kızı min tatil olunca cikicagiz söyledik.kv minder eski bir evi var boşaldı kendi sıfır büyük ev aldı geçti oraya bizde çıktığı küçük kirli bakımsız kırık dökük evi geçin siz oturun dedi.ama içi bakım istiyor.mutfak dolabını değiştirmeden oturulmaz çok kirli bakımsız.klozet konacak ev ye.ve yerler laminat yapılacak.fayanslar masmavi dedemden kalmalı kirli ve eski.heleki en büyük sorun çocuk odası yapacağımız oda aralığa isikliga bakıyor hiç güneş almıyor dışarıyı bile görmüyor hücre tipi.kuf oluyor oturma odası olacak odayı çocuk odası yapıp misafir odasının oturma odası yapacağız yani 3+1 i 2+1 gibi kullanıp.cocuk odasını koltuklarını kitleyip kapatacağım fazla esyamla.inanin ne yapacağım şaşırdım.cikmasam.kiram çok yüksek kvnin evine gitsem kır pis ve tadilat lazım masaraf yapacağız ne yapsam şaşırdım ne olur Allah aşkına akıl verin
Kiralar arttı eski eski evlere bizm kiraya yakın istiyorlar.yoksa bakıyoruz hanfendi
3. seçenek...yani başka bir kiralık ev...Slm bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?