KİRADAMİ OTURMAK,KV NİN ESKİ EVİNEMİ TASİNMAK

Kayınvalideye kira vermeyecekseniz bu saydıklarınız yaklaşık 1 yıllık kira bedeline eşit masraf çıkartır çok pahalıya kaçmazsanız. 3 kişilik bir aileye de 2+1 ev yeter, apartman boşluğuna bakan odayı da ardiye gibi kullanırsınız. Tadilat yapar, temizler mis gibi yerleşirsiniz.

+++

Bence kv nin evi tadilat yapıp biraz oturursunuz, oturabildiğiniz kadar sonrası kira derdi yok..

Aynı şeyi düşündüm fakat ilk yıl eve yapacağımız tadilatin parasını ödeyeceğiz.para birikmez.niyetimiz 5 yıl oturmak fakat 4 yıl biriktirdiğimiz para dört yıla kadarda ev fiyatları artacak yine para pul Ilıcak.inanain artık ev sahibi olmak benim iç n hayal su faizlerle hele

Oyle dusunme ya InsAllah Allah size de nasip eder ev sahibi olmayi.

kv nin evini kiray verip oradan gelen kirayı alıp öyle ev tutsanız başka yerden olmuyor mu? Ayrıca kira kontratında yıllık yapılacak kira oranı yazar falasını istiyorsa ev sahibi vermeyin uğraşsın dursun sizi çıkaramaz. Ama uğraşmak istemem diyorsanız bence eşinizin ailesiyle onların evini kiraya verme ve kirayı sizin almanız meselesini bi konuşun bakalım ne diyecekler.

Eski meski bakim yaptırıp oturan cok arkadasim var kira odemekten cok daha ii oldugunu söylüyorlar nerdeyse 1500 lira ceplerine kalıyor

İnanın yaptıracağım tadilat en ucuzu olucak.asla pahalı birşey o kirli eve değmez zaten yapmama.ama bir yıl sürer odemesi

Siz birikim yapmaya başlayın olmaz demeyin bi bakarsinjz hiç olmadık bir fırsat gelir mühim olan o zaman hazır olmak . Ümitsizlik yok inanın ne isterseniz ancak o kadarına ulaşabilirsiniz. Allah kolaylık versin

Ben kiradayım ve aynen tarif ettiğiniz gibi bi evim var daha yeni badana boya yapıldı ama malesef eski bina oldugu icin duvarlar çabuk kabardı sık sık küf oluyo. Duvarlar nem olmasın diye camları açıyorum ama çare olmuyo bence sakın güneş görmeyen eve girmeyin. Ve çocugum var ona oda yapamıyorum küçücük 1+1 giriş kat üstelik çift daire ve bi odam gün almıyo karanlık olunca ışığı yakıyorum mecbur. Elimden gelse çıkcam ama maddi açıdan zor günler geçiriyoruz 2 de çocuk var. Uygun fiyata bulursanız yine güneş alan bi evde oturun bence çocuklar için de iyi olur darısı başıma inşallah

Evi adam eden kadındır. Her ay kiraya vereceğim parayla evimi yaptırırım.. En azından kendi evim derim.. Bir de tadilat olup bitene kadar ev ne kadar eski de olsa temizlik orayı hoş gösterir..

Evi adam eden kadındır. Her ay kiraya vereceğim parayla evimi yaptırırım.. En azından kendi evim derim.. Bir de tadilat olup bitene kadar ev ne kadar eski de olsa temizlik orayı hoş gösterir..
İnan bana hayatında benim kadar titiz ve temiz biri yoktur.elim hep catlaktir kurudur temizlik yapmaktan.iki çocuğumla yerlerine bal dök yala.bebegimin poposunu elimi yıkamadan değiştirmem telefona elimi değsem yikarim.sen düşun artık.duzen konusuna gelince evimde bir tane çöp bile fazlalık yoktur.iste sorun burda zaten çok titiz olduğum için ev bana batıyor neresinden başlasam da adam etsem diye beynimi kemiriyor

T
Kayınvalidenizin evi eski de olsa satma gibi bir düşünceye girmeyin ev sizin değil çünkü bunu teklifini bile yapmayın çok ayıp kadın iyi niyeti ile bir teklifte bulunmuş oturmak istemiyorsanız siz bilirsiniz.
Teklif söyle sayarsak üstüne biraz daha koyilursa daha geniş ve temiz ev çıkıyor.biz o miktarı ödeyeceğiz ve ilerde sadece ödediğimizi isteriz

İnanın yaptıracağım tadilat en ucuzu olucak.asla pahalı birşey o kirli eve değmez zaten yapmama.ama bir yıl sürer odemesi

Bir yıl kira vermiş sayarsınız sonraki yıllar kara geçersiniz. Belli bir süre birikim yapar onu peşinat yapıp ev alırsınız. Havaya kira vermektense eski evde idareten yaşayıp ev sahibi olmak çok daha mantıklı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…