- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.810
- 598
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
Slm bayanlar
Ne olur bana bir akıl verin kafam o kadar karışık ki ne yapacağımı şaşırdım.uykularim kaçtı yemeden içmeden kesildim
Sorunum şu ben şu an yaşadığım şehirde yüksek bir kirada oturuyorum ama evim çok güzel ve geniş sıfır daire kızımın okuluna yakın komşular iyi ama ev sahibim çok para düşkünü kirayı sürekli artırmak istiyor.ve ciddi bir kira veriyoruz yaşadığım yere göre.temiz temiz oturuyorum ama artık ev sahibinden bıktık kirayı artırması dan biktik.haziranda okulu kızı min tatil olunca cikicagiz söyledik.kv minder eski bir evi var boşaldı kendi sıfır büyük ev aldı geçti oraya bizde çıktığı küçük kirli bakımsız kırık dökük evi geçin siz oturun dedi.ama içi bakım istiyor.mutfak dolabını değiştirmeden oturulmaz çok kirli bakımsız.klozet konacak ev ye.ve yerler laminat yapılacak.fayanslar masmavi dedemden kalmalı kirli ve eski.heleki en büyük sorun çocuk odası yapacağımız oda aralığa isikliga bakıyor hiç güneş almıyor dışarıyı bile görmüyor hücre tipi.kuf oluyor oturma odası olacak odayı çocuk odası yapıp misafir odasının oturma odası yapacağız yani 3+1 i 2+1 gibi kullanıp.cocuk odasını koltuklarını kitleyip kapatacağım fazla esyamla.inanin ne yapacağım şaşırdım.cikmasam.kiram çok yüksek kvnin evine gitsem kır pis ve tadilat lazım masaraf yapacağız ne yapsam şaşırdım ne olur Allah aşkına akıl verin
Asla değmez evlatlarım için n para birisin diye oturacağım diyorum gidip evi görünce aglayasim geliyorCanım kira kesinlikle öyle bir evde oturmaktansa tabi halimize bin şükür ama yarın birgün siz temizlik yapacaksınız ve yaptığınız temizliğe degmeyecek ev
Kirada oturmaya devam edin. Hem taşınma masrafı hem de kötü bir evi adam etme masrafı değmez. Üstüne üstlük de kayınvalide evinde oturmuş olacaksınız. Evinizin kirası benzerlerinden pahalıysa daha uyguna ev bulun, yok değilse zaten ederini veriyorsunuzdur.
Bence kv nin evi tadilat yapıp biraz oturursunuz, oturabildiğiniz kadar sonrası kira derdi yok..Slm bayanlar
Ne olur bana bir akıl verin kafam o kadar karışık ki ne yapacağımı şaşırdım.uykularim kaçtı yemeden içmeden kesildim
Sorunum şu ben şu an yaşadığım şehirde yüksek bir kirada oturuyorum ama evim çok güzel ve geniş sıfır daire kızımın okuluna yakın komşular iyi ama ev sahibim çok para düşkünü kirayı sürekli artırmak istiyor.ve ciddi bir kira veriyoruz yaşadığım yere göre.temiz temiz oturuyorum ama artık ev sahibinden bıktık kirayı artırması dan biktik.haziranda okulu kızı min tatil olunca cikicagiz söyledik.kv minder eski bir evi var boşaldı kendi sıfır büyük ev aldı geçti oraya bizde çıktığı küçük kirli bakımsız kırık dökük evi geçin siz oturun dedi.ama içi bakım istiyor.mutfak dolabını değiştirmeden oturulmaz çok kirli bakımsız.klozet konacak ev ye.ve yerler laminat yapılacak.fayanslar masmavi dedemden kalmalı kirli ve eski.heleki en büyük sorun çocuk odası yapacağımız oda aralığa isikliga bakıyor hiç güneş almıyor dışarıyı bile görmüyor hücre tipi.kuf oluyor oturma odası olacak odayı çocuk odası yapıp misafir odasının oturma odası yapacağız yani 3+1 i 2+1 gibi kullanıp.cocuk odasını koltuklarını kitleyip kapatacağım fazla esyamla.inanin ne yapacağım şaşırdım.cikmasam.kiram çok yüksek kvnin evine gitsem kır pis ve tadilat lazım masaraf yapacağız ne yapsam şaşırdım ne olur Allah aşkına akıl verin
Herşey olur elbet ama evlatlarıniz için sizin piskolojiniz de önemli öyle değilmi mutlu olduğunuz gibi yapınAsla değmez evlatlarım için n para birisin diye oturacağım diyorum gidip evi görünce aglayasim geliyor
Asla değmez evlatlarım için n para birisin diye oturacağım diyorum gidip evi görünce aglayasim geliyor
Aynı şeyi düşündüm fakat ilk yıl eve yapacağımız tadilatin parasını ödeyeceğiz.para birikmez.niyetimiz 5 yıl oturmak fakat 4 yıl biriktirdiğimiz para dört yıla kadarda ev fiyatları artacak yine para pul Ilıcak.inanain artık ev sahibi olmak benim iç n hayal su faizlerle heleDaha uygun bir eve tasinabilirsiniz .ben olsam önce eve yapacağımız maliyeti hesaplar sonra kiraya ödeyeceğim miktarı hesaplar öyle karar verirdim ve sanırım kv evini tadilatla düzeltip mesela 5 yıl orada yaşayıp kiraya vereceğim parayı biriktirip biraz da belki sıkıp kendimizi istediğim gibi bir ev alırdım . Hayat istediğimiz her şey için bizden fedakarlık ister ille de . Benim fikrim de doğru yol olmaya bilir ama istişare önemlidir umarım en doğru fikri bulursunuz
Aynı şeyi düşündüm fakat ilk yıl eve yapacağımız tadilatin parasını ödeyeceğiz.para birikmez.niyetimiz 5 yıl oturmak fakat 4 yıl biriktirdiğimiz para dört yıla kadarda ev fiyatları artacak yine para pul Ilıcak.inanain artık ev sahibi olmak benim iç n hayal su faizlerle hele
İnanın yaptıracağım tadilat en ucuzu olucak.asla pahalı birşey o kirli eve değmez zaten yapmama.ama bir yıl sürer odemesiKayınvalideye kira vermeyecekseniz bu saydıklarınız yaklaşık 1 yıllık kira bedeline eşit masraf çıkartır çok pahalıya kaçmazsanız. 3 kişilik bir aileye de 2+1 ev yeter, apartman boşluğuna bakan odayı da ardiye gibi kullanırsınız. Tadilat yapar, temizler mis gibi yerleşirsiniz.
Siz birikim yapmaya başlayın olmaz demeyin bi bakarsinjz hiç olmadık bir fırsat gelir mühim olan o zaman hazır olmak . Ümitsizlik yok inanın ne isterseniz ancak o kadarına ulaşabilirsiniz. Allah kolaylık versinAynı şeyi düşündüm fakat ilk yıl eve yapacağımız tadilatin parasını ödeyeceğiz.para birikmez.niyetimiz 5 yıl oturmak fakat 4 yıl biriktirdiğimiz para dört yıla kadarda ev fiyatları artacak yine para pul Ilıcak.inanain artık ev sahibi olmak benim iç n hayal su faizlerle hele
İnan bana hayatında benim kadar titiz ve temiz biri yoktur.elim hep catlaktir kurudur temizlik yapmaktan.iki çocuğumla yerlerine bal dök yala.bebegimin poposunu elimi yıkamadan değiştirmem telefona elimi değsem yikarim.sen düşun artık.duzen konusuna gelince evimde bir tane çöp bile fazlalık yoktur.iste sorun burda zaten çok titiz olduğum için ev bana batıyor neresinden başlasam da adam etsem diye beynimi kemiriyorEvi adam eden kadındır. Her ay kiraya vereceğim parayla evimi yaptırırım.. En azından kendi evim derim.. Bir de tadilat olup bitene kadar ev ne kadar eski de olsa temizlik orayı hoş gösterir..
Teklif söyle sayarsak üstüne biraz daha koyilursa daha geniş ve temiz ev çıkıyor.biz o miktarı ödeyeceğiz ve ilerde sadece ödediğimizi isterizKayınvalidenizin evi eski de olsa satma gibi bir düşünceye girmeyin ev sizin değil çünkü bunu teklifini bile yapmayın çok ayıp kadın iyi niyeti ile bir teklifte bulunmuş oturmak istemiyorsanız siz bilirsiniz.
İnanın yaptıracağım tadilat en ucuzu olucak.asla pahalı birşey o kirli eve değmez zaten yapmama.ama bir yıl sürer odemesi
Ki satmaz aslaTeklif söyle sayarsak üstüne biraz daha koyilursa daha geniş ve temiz ev çıkıyor.biz o miktarı ödeyeceğiz ve ilerde sadece ödediğimizi isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?