KİRADAMİ OTURMAK,KV NİN ESKİ EVİNEMİ TASİNMAK

tadılat yaparsın mal bölüşümüne gelır sıra vs vs karışık işler.tapuyu alın elınıze başka çocuk yoksa yapın mis gıbı oturun.yada başka kıraya

Kızım zaten astım hastası öksürük var yavrumda.aman hayat insanları neye zorluyor işte

yok o zaman hic dusunmeyin.
Ben bahsettigim evde tam bir ay boyunca uyumadan oksurmustum ve mecburen tasinmistik, ki evin muhiti, apartmanin duzeni vs cok cok guzeldi. Ama astim hastasina her odasina gunes giren ev lazim.

[/QUOTE]
İşte benimde anlatmak istediğim bu. Sorun evin eski olması değil. Sorun insanı sağlığından etmesi. Tam benim anlatmak istediğimi yazmışsınız. Benimde Migren ve sinüzitim var. Eski evde otururken ben baş ağrısından kafamı kaldıramıyordum. Ne zaman taşındım o zaman ağrılarım azaldı.

ŞÜKÜR KENDİ ayrı evimiz var ama bu bana sorulsaydı tabiki ayrı ev canım ev üstüne ev olmaz . 1000 liralık degilde daha uygun yer bakın dolu yani iki kişi çalışın . kocanızla evde baş başa olucaksınız rahat giyinmek isticeksiniz hiç biri olmaz kv evinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…